İlginç bir telefon araması, bu ne şimdi?

Eğer sizde CIA programı falan yüklü ise o programa yüklü olan numaralar sizde gibi çıkıyor. Yani sıkıntı yapmayın

Kredi kartı kullanıyorum.
Babamda yanındaymış, silme olayı yok.
Hesap ekstrelerini bakacağım, benden habersiz para çekimi olup olmadığına.

böyle birşey olması muhtemel böyle bir program var yanlış bilmiyorsam mesela kardeşim dershaneye gidiyordu ordan aradıklarında yada mesaj attıklarında dershanenin adı yazıyordu telde kayıtlı olmadığı halde gelen mesajlarda okununca direk siliniyordu ordan hatırldım şimdi bu yöntemi dolandırıcılar bir şekilde kullanıyor olabilir bu devirde telefonla arayanlara hiç bir şekilde güvenmeyeceğiz demekki hakkaten öyle bir kargo gelirse anneniz almasın eğer beklediğiniz bişey yoksa para falan bile isteyebilirler kapıdan ödeme diye öyle şeyler oluyormuş bu aralar

Benim de bir arkadaşım bana "Annem" ismi ile mesaj atmıştı. Yapılabiliyor yani böyle şeyler.

bugun facete bir arkadas soyle bisi demis
"Bugun uyurken telefonum caldi baktim basbakan ariyor yaziyor.tam acacakken kapandi,kayitlara baktm ne numara var ne arama"
yorumlarda ,dolandiricilarn istedigi adla arayip bu sekilde dolandrdiklari seklinde seyler yaziyordu

Yeni bir dolandırıcılık şekli herhalde dikkatli olmak gerek. Hayır bir de bu tarz yazılımlar zeka isteyen yazılımlar, şu akıllarını daha faydalı işlerde kullansalar...

Çok ilginç, belki annenin telefonu kayıtlı olmayan gelen nr hafıza ya kayd etmiyor

Bizim evi aramislardi hatta annem konusmus.abimin adini vermisler sac bakim urunu diyerek adres istemisler annemde benim haberim yok demis kapatmis.

dolandırıcılar olabilirmi acaba?şimdi faceden bile milleti dolandırıyorlar..
aman dikkat..kaydı silin gitsin..

Kizlar.. Yorumlari okuyamadim. Bilmiyorum kimse soyledimi ama CIA programi var telfona yukluyorsunuz internet olduğu surece yabanci numaraa arasada baskasinda hangi isimle kaydolmussa o sekilde cikiyor ekranda.

Teknolojiden bihaber olan insanlar yorum atmasın kütfen ya bunun programları var örneğin xmedical yazar açarsın bant kaydı çıkar çok normal bişry yani îtibar etmeyin genelde reklam amaçlı yada dolandırma amlı oluyor . Telefonla sadece arama yapmayı bilenlerde yorum yapmasın yardımcı olacaklar yorum yapsın allah aşkına

tamamda insanlar fikir yurutmus sadece siz neden bu kadar tepkilisiniz durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…