Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet alışverişinde Kredi kartımı kullanıyorsunuz yoksa kapıda ödememi?
Kredi kartı ise Dönem içi işlemlerinizi kontrol edin. Adınıza alınmış bir şey var mı diye. Çünkü geçende bir haberde okudum bir bayan internet üzerinden sürekli alışveriş yaptığı siteden, sipariş vermediği halde adına ürün alınmış gibi işlem yapmışlar.
Gerçi internet alışverişlerinde genelde aramıyorlar ama yinede temkinli olmakta fayda var.
Arayan kişiyide belki anneniz uyku sersemi kim bu diye bakarken silmiştir.
Gerçekten de adını hatırlamadığım bir bilgisayar programı vardı.
Cep telefonları aranabiliyordu ya da mesaj atılabiliyordu.
Numara yerine de kendi belirlediğiniz isim görünüyordu.
Bu program hala var mı bilmiyorum.
Varsa öyle bir dolandırıcılık sistemi geliştirmiş olabilirler.
Benim de bir arkadaşım bana "Annem" ismi ile mesaj atmıştı. Yapılabiliyor yani böyle şeyler.
dolandırıcılar olabilirmi acaba?şimdi faceden bile milleti dolandırıyorlar..Bu sabah çok tuhaf birşey oldu.
Sabah 7 de annemi biri aramış telefon ekranında ''gül hanım'' yazıyormuş, annem telefonu açınca benim adımı vererek ''ellizan hanım medikalden arıyoruz sipariş ettiğiniz tüpler hazır kargoya verildi, isterseniz yedeğini de kargo ile gönderiyoruz'' şeklinde telefon kaydı çıkmış. Annem kimsin, ne tüpü demiş ama telefon kaydı olduğu için cevap alamamış.
İşin asıl ilginç tarafı annemde Gül Hanım diye biri kayıtlı değil ve telefonda arayanlar kısmına baktım kimdir hangi numaradan aramışlar diye ne numara ne de bir isim hiç birşey görünmüyor.
Sanki annemi aslında kimse aramamış gibi, çok ilginç.
Annemde şimdi diyor ki: siz bilgisayardan ya da telefondan bir program yardımı ile kardeşin ile beni oynattınız. Biz değiliz diyoruz kadın inanmıyor.
Kafama takıldı size daha önce rehberinizde olmayan bir isim ile arayıp sonrasında arayanlara bakınca ne isim ne numara gözükmediği oldu mu?
dolandırıcılar olabilirmi acaba?şimdi faceden bile milleti dolandırıyorlar..
aman dikkat..kaydı silin gitsin..
tamamda insanlar fikir yurutmus sadece siz neden bu kadar tepkilisiniz durduk yereTeknolojiden bihaber olan insanlar yorum atmasın kütfen ya bunun programları var örneğin xmedical yazar açarsın bant kaydı çıkar çok normal bişry yani îtibar etmeyin genelde reklam amaçlı yada dolandırma amlı oluyor . Telefonla sadece arama yapmayı bilenlerde yorum yapmasın yardımcı olacaklar yorum yapsın allah aşkına