Rüya Yorumları İlginç Bir Rüya

elvinsiva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
13
0
öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki tesettürlü biri değilim.rüyamda üniversitede aynı sınıfta olduğum ama samimi olmadığım tesettürlü bir arkadaşım beni telefonla arıyor ve eşiyle bana geleceğini söylüyor.ben de onları almaya gidiyorum.dışarısı ışıl ışıl ve yeşillik.evde biri daha var ama bu bazen dedem oluyor bazen de eski sevgilim emin değilim.onları almaya gidince arabadan iniyorlar.kız baştan aşağı kırmızı bir çarşaf giymiş.giyimi beni şaşırtıyor ama inancı böyle heralde diyip geçiyorum.eve geldiğimizde içki masası hazırlanıyor.kırmızı çarşafı çıkarıyor arkadaşım,başı açık normal elbiseleriyle kalıyor.ben masaya oturmak için sandalye arıyorum ama sandalye plastik ve parça parça kırılmış.masaya oturamıyorum.onlar da benle pek ilgilenmiyorlar kendi başlarına rakı içiyorlar.ben onların rakı içmesine çok şaşırıyorum sonra plastik bir tabure buluyorum oturuyorum.sırtımı dayayamadığım için rahatsız ve huzursuzum bu arada kendi rakıma bakıyorum o kadar sulu ki rengi bile beli değil.masaya bakıyorum masada rakı yok.buzlu su var ve iki şişe var.birinde bir yudumluk bir kola birinde de bir yudumluk gazoz.kolayı içiyorum ama tadı garip geliyor.sonra pişman oluyorum aç gözlülük yaptım diyorum gazozu arkadaşıma veriyorum.rüya boyunca oda çok aydınlık,hava güneşli ve pencereden dışarısı yemyeşil.

OFFF BU NE YAA! :KK53:

X