• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç bir alışkanlık.. Lütfen önerilerinizi bekliyorum ?!?

seagull1

Nirvana
Kayıtlı Üye
Merhabalar ben size birşey danışmak istiyorum. Kişisel bir sorunum olduğu için bu bölüme yazdım

Benim çok farklı bi düşüncem var şuanda.. Ben yaklaşık 1 yıldır yanflüt çalıyorum. Hocam çok güzel çaldığımı söylüyor,bende o öyle söyledikçe seviniyorum daha çok daha çok çalmak istiyorum.Hergün girerim odama 3-4 saat çalarım.Herşeyi en baştan.. :utangac:

Benim sorunum şu; flütümü bırakamıyorum.:1no2:
Sürekli elimde, elimden düşüremiyorum. Hastalıkmı oldu bilmiyorum,annem bırak artık diyor :dilcikar: bazen yeter çalma diyince üzülüyorum. Birtane de blokflüt alıcam ona da başlicam. Sesi huzur veriyor ruh halim değişiyor çalınca.Flütümü elime aldığımda büyüleniyorum sanki.1 hafta bozulmuştu tamire gittiğinde sıkıntıdan ağlıyordum artık.Çünkü nankör bir alet hemen unutuyorsun...

Okulda derslerde flütümü düşünüyorum.:utangac:
Ellerimi hareket ettiriyorum hayali çalıyorum.Okuldan gelince hemen üstümü değiştiriyorum başlıyorum çalmaya.. Bazen üstümü değiştirmeye fırsatım olmuyor bile.Aileme toplanmalar yemekler olduğunda çalıyorum.Erkek arkadaşıma da çalıyorum oda seviyor dinliyor izliyor beni,benimde hoşuma gidiyor beni izlemesi onunda söylemesi,böyle olunca daha da çalmak ilerletmek istiyorum

Şimdi evimden 2 hafta uzaktayım halamda kalıyorum.Evden alacaktım ama kargaşa oldu alamadım. 2 haftadır ne çekiorum bilemezsiniz. Burada müzik aletleri satan biryerden 2.el 1 haftalık kiraladım biryerden kimseyede söylemedim tepki vermesinler diye.Haftaya da kiralamayı düşünüyorum :1ninca:

*Rüyalarımda sürekli bir konserdeyim, bir topluluğa çalıyorum. Hatta birkeresinde ağzımdan flüt olmadan sesler çıkartıyordum.Herkes alkışlıyor beni falan :1closedeyes:

Sizce ne yapmalıyım? FLüte başladıktan sonra böyle oldum, bir hastalıkmı :çok üzgünüm:
Ama müzik aletinin de hastalığı olmazki, :sm_confused: aranızda benim durumumda olan varmı :uhm: yorumlarınızı bekliyorum.. :asigim:

Son düzenleme:
hayır canım neden kafayı yiyesin.sadece sevmişsin huzur bulmuşsun.vazgecememen çok doğal.büyük sanatcılar böyle doğmuyormu.bence bu tutku sürdüğü sürece devam ettir derim,birde bakmışsınki kendini farkettirmiş,rüyaların gercekleşmiş.
aslında herkezin bir hobisinin olması lazım diyorum.

İnşallah gerçekleşir :)
Ve büyük tezat ben programcıyım kimse bana söylediğimde inanmıyor, bilgisayarsın ne alaka diyor :)
Evet herkesin hobisi olması gerek, çünkü hobilerle insanın çevresi genişliyor ve hayata bakış açısı değişiyor.

süper bişey bence bu negüsel baska seylerle mesgul olcağına onunla meşgul ol bikaç tanesi kaydet biize at bisde dinleyelim :)

Tam AMATEM'lik olmuşsun bacım kanımca.:smiley-cool:

İstersen bugünden yatış işlemlerini başlatalımtatlicadiarzu

Bence canım senin etrafdan taktir görmen hoşuna gidiyor...
diyorsun ya rüamda herkes alkışlıyor sürekli ilerlemek istiyorum falan diye
Senin gerçek mesleğinlede alakalı olabilir çünkü programcılık zor bir meselek benim eşim grafiker olduğu için biliyorum saatlerini pc başında geçiriyorsun bazen kimseyla konuşamıyorsun saatlerce ...Senin kişiliğinle ters olmuş mesleğin sen insanların içinde olmayı onlardan ilgi görmeyi ve onları etkilemeyi seviyorsun....tabiki çok güzel bir uğraş benimde tek hayalimdi üflemeli bir müzik aletiyle vakit geçirmek yan flüt mesela ben de çok seviyorum...
Kolay gelsin diyorum sana....

Flüt tutku benim için vazgeçilemez birşey oldu artık :)
ama sizin dediğiniz gibi masabaşı iş olduğu için belkide öyle.. Ama bilmiyorum artık çok mu abartıyorum :1shok:
bırakıyım diyorum ama bırakamam mutlaka elim gider, sonra tamamen unutmaktan korkuyorum :uhm:
Kafam karışık :bbo:

ben de orguma aşığım müziğe aşığım:=) bu ,diğer işlerini aksatmadığı sürece güzel bir uğraş bence. bnm annem de diyo yeter artık kafamız şişti diye ama ben de içimdeki müzik sevgisine dur diyemiyorum:=)

cok güzel yaaaa inan senin anlattiklarini okumak bile hosuma gitti bu kadr asiksin yaaaa..bende saz calmayi cokk seviyorum hic zamanim yok kafam anca öyle dinleniyor ...

bi ara gitar olmustu bende öyle
sora hocam 1 ay boyunca bana baska parça vermedi bende sıkıldım bıraktım :D

Hoşuma gitti bu. Bana şarkı da gönderdin, sevdim seni ;))

Prenses, neden bırakasın, neden vazgeçesin ki bu güzel yeteneğinden. İlerletmeni tavsiye ederim. Çok güzel bir şey. Ben de darbuka çalmayı çok seviyorum; ama gerçek bir darbukaya hiç dokunamadım:( Tabakla, çanakla yetiniyorum:)

ehhehe yazdıklarınızın hepsi çok güzel herkesin farklı bir alanı varmış :)
Ben kendimde birşey göremiyorum aslında çevrem söylüyor tabiki onlar öyle diyecekler diyede bırakamam benneyaptımki
Haftasonu 2 günlüğüne çınarcıga gittim,anneme getirmesini söyledim kavuştuk flütümle :utangac: özlemişim kendiminkini :)
teyzem flüt çalmayamı geldin buraya dedi. Amaaan bende hiç takmadan çalmaya devam ettim lülülülülülü
Bence herkesin böyle tutunduğu bırakamadığı birşey olmalı.Çünkü çok mutlu oluyorsunuz gerçekten :1rolleyes:

Bence tutkudan öte ,takıntı haline gelmiş.Çünkü anladığım kadarı ile hiçbirşey düşünmeden flütünü düşünüyorsun.Huzur buluyorsun güzel de,başkalarının hayatını etkilemesine de izin vermesen desem beni yanlış anlamazsın umarım.
Ama sakın bırakma da.Sadece kendini sınırlandırırsan senin için de çevrendekiler için de iyi olur sanırım.....

güzel arkadaşım,bunu bir problem olarak görmemelisin öncelikle. yoksa bu yetenek gerçekten problem olarak çıkacaktır karşına.bu bir yetenek ve biliyor musun ki yetenekli insanların bunu başarmasının asıl nedeni,yeteneği olduğu olguya karşı bir aşk,derin bir sevgi hissetmeleridir. kısacası bu derin tutku senin için çok büyük bir avantaj. ama çok fazla bağlılığın var ve bunsan kurtulmak istiyorsan ben nacizane tavsiyem sana başka bir enstrüman daha çalmaya yönlenmen. bu senin hem takıntılarınsan kurtulmana yardımcı olacak hem de başka bir yerde saklı kalan yeteneğini de ortaya çıkartacaktır. buna tüm içtenliğimle inanıyorum cnm. inşallah istediğine ulaşırsın.:1hug:

Söylediklerinize tamamen katılıyorum evet ben onu yeteneğim olduğundan dolayı çalmak istiyorum ve alışkanlık yapıyorum kendime. Ama artık maalesef sorun olarak görmeye başladım, bu kuruntumdan vazgeçmem gerek. Fakat farklı bir enstrüman çalmaya başlamak hiç aklımdan geçmedi. Çünkü ben flüte ellerimle yada parmaklarımla değil nefesimle can verdiğimi düşünüyorum coksekeriremsu
Çok teşekkür edeerim önerilerin için a.s.

Bagımlılık yapmamasına dikkat etmelisin,yasadıgımız zaman asamasında hersey bagımlılık yapabiliyor dikkatli ol derim, günlük tut ne kadar calıyorsun ,kac saatın ona ayrılmıs ,rüyalarıma giriyor onsuz olamıyorum hatta flötüm yanımda olmadıgı zaman calıyormusum gibi hareketler yapıyorum yazmıssın ,bagımlılık gibi geldi bana ,imkanın varsa okulda sosyal danısmanlar vardır onlarla konus akıl danıs .Tatilde .okulda rüyandada bunlar bagımlılık belirtisi ,saglıcakla kal Allah yardımcın olsun.

Back
X