- Konu Sahibi paylaxsxxixm
-
bılmıyorum ama kızlar hıc zannetmıyorum öle bısı olursa mucıze olur herhalde bı kac gun daha bekleyıp testı sonra yapmayı düşünüyorumbakalım ne olucak sızı bılgılendırırım tesekkur ederım yorumlarınız için
Bu ay benim de ilk kez gecikti. Gebelik belirtilerim de vardı hafif lekelenme de oldu ama idrar testi negatif. Bi hafta içinde regl olmazsam doktoruma gideceğim. ya da bi hafta sonra yeni bir test. Çünki yumurtlama tahmin edilenden geç olabiliyor, geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayabilir. Bu ay takmadım diyorsun acaba bilinçaltın biraz takılmış olabilir mi?
slm kızlar bugunlerde kafam bayagı karısık reglım bı kac gun gecıktı bu ay.ve yaklasık 5 -6 gun önce bıkac gun sureyle belleı belırsız lekelenme yasadım regl gibi degıl asla.ne oldugunu anlamadım ama baska hıc bı sey yok bugun sadece hafıf bı agrı var kasıgımda.kafam uyusuk gıbı kendımı toparlıyamıyorum basım dönuyo bazen bıkac gundur .neyım var ya hasta mıyım yoksa kızlar
herkese merhabalar
yazdıklarınızı okuyunca bende hemen hemen aynı durumdayım,yazmadan duramadım:)
bende en son ağustosun 22sinde regl olmuştum o da farlutal yardımıyla aynı zamanda çok kısa süreli bir enfeksiyon tedavisi görmüştüm,ve o tarihten beri regl olamıyorum,göğüslerim ve kasıklarım çok şişti,ara sıra ağrıda oluyor,ağzımda garip bir tat var devamlı ve akıntım oluyor her zamankinden fazla.Korunmasız sadece 1 kez ilişkiye girdik eşimle o da tehlikesiz dönem diye düşündüğümüz bir zamandı.sizce yinede hamile olabilirmiyim?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?