• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç Beyaz Eşyalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi hacker_ana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hacker_ana

Ziyaretçi
fab28cs6it1.jpg
sizleri en sevdiğim beyaz eşya markası olan smeg le tanıştırmak istedim. Aynı bunun gibi rengarenk buzdolabı, bulaşık makinesi vs. yaklaşık 7 yıl önce sanırım carrefour da görmüştüm ve gördüğüm anda vurulmuştum kendilerine. Ama ondan sonra birdaha Türkiye de hiçbiyerde rastlamadım. Onlar smeg markamıydı bilmiyorum tabi. Aradan çok uzun yıllar geçti.
so66ccs5ug7.jpg

378135me5.jpg

Artık insanlar genelde modern mutfaklar ve ankastre ürünler kullanıyor. Smeglerin özellikle klasik herkesin yaptırdığı huşağacı renklerinde modern mutfaklarla çok fazla uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Ama country style yada ahşap renklerde mutfaklarla muhteşem bir uyum içerisinde olduklarından eminim. Eğer yeni mutfak edinmeyi düşünüyorsanız önerim, sade ve düzenli bir mutfak istiyorsanız ankastre li modern mutfaklar, şekil ve başka kimselerde görmek istemediğiniz eşsiz bir mutfağa sahip olmak istiyorsanız rengarenk smegler eşliğinde country style mutfakları tercih edebilirsiniz. Kırmızı tonlardaki modern mutfaklarla birlikte tüm kırmızı seriyide kullanabilirsiniz.Bu arada diğer ankastreler içinde smeg ler var tabikide. Gayet çeşitli ürünlere sahip olan bir marka kendisi renklilerin haricinde yeni model metalik gri gibi ürünleride var

36706070066tu6.jpg

367095cy2.jpg

Renkli smeg lerde tek kapılı, çift kapılı deepfreeze i altta olan ve üstte olan olmak üzere 3 çeşit buzdolabı var. Eflatun olan çamaşır makinesi. Kapağı kapalıyken ne olduğunun belli olmaması nedeniyle çamaşır makinenizi mutfaktağa koymanız gerekiyorsa hem diğerleriyle takım olacak hemde çamaşır makinesinin mutfakta olmasından hoşlanmayan birçok insan için en azından görüntü açısından iyi bir çözüm olacaktır.

Hepsi Çok güzel ama ben bılaşık makinasını çok beğendim:)) paylaşımın için sağol canım :))

süper hepsi ben bulaşık makinesine bayıldım yaaaaaa acaba bulaşık makinemi kırmızıya mı boyatsam:)))))))))))))))

bulaşık makinesi ve buzdolabına bayıldım duvar kaplamaları cok zevkli tasarımlarla oluşmus cidden cok guzeller paylaşımın için teşekkürler

Ben duvar kağıtlarına bayıldım..Mekanın havasını nasıl da değiştirmiş duvar kağıtları..

Teşekkürler..

smeg dediğiniz markanın ürünleri harikaymış... ilk defa görüyorum...

bazıları gerçekten çok güzel ama bazıları da çok göz yorucu. emeğine sağlık..

canım sorduğun siyah beyaz desenin adı dask bildiğim kadarıyla isveç kaynaklı bir desen

bu arada duvar kağıtları muhteşem

yaaaaa çok güzel duvar kağıtları yaa. harika. bende evime yaptırmak istiyorum ama kirada olcagımız için sonradan çıkarması zor olur herhalde :( artık bir evim olursa kesin yaptırcam. teşekkürler paylaşımın için

36706070066tu6.jpg

367095cy2.jpg

bunu beğendim, çok tatlı a.s

Back