ilginc adet kanaması

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
36
Merhaba arkadaşlar. Bu ay adet kanamam beni hayli düşündürüyor :( sabah normal başlamıştı fakat oglede n sonra hiç gelmedi sayılır. Şimdi de çok afedersiniz bu benzetme iğrenç olacak ama sumugumsu bir yapıda yari kanli yarı bu şekilde. Bu ay uç gün gecikti zaten. Elim ayagim birbirine karıştı. Ben her ay bebek beklerken sekiz yıldır yoksa başka bir kötü durum mu beni bekliyor diye. Bu arada dokuz ay önce hiç bir doktor ihtimal dahi vermesede hamile kaldım. Fakat dusukle sonuçlandı. Sonuç olarak erken menapozdan korkuyorum. Daha 27 yaşındayım :( Böyle bi durum yaşayan ve ya bilgisi olan var mi? Lütfen yardımcı olun....

Merhaba arkadaşlar. Bu ay adet kanamam beni hayli düşündürüyor :KK43: sabah normal başlamıştı fakat oglede n sonra hiç gelmedi sayılır. Şimdi de çok afedersiniz bu benzetme iğrenç olacak ama sumugumsu bir yapıda yari kanli yarı bu şekilde. Bu ay uç gün gecikti zaten. Elim ayagim birbirine karıştı. Ben her ay bebek beklerken sekiz yıldır yoksa başka bir kötü durum mu beni bekliyor diye. Bu arada dokuz ay önce hiç bir doktor ihtimal dahi vermesede hamile kaldım. Fakat dusukle sonuçlandı. Sonuç olarak erken menapozdan korkuyorum. Daha 27 yaşındayım :KK43: Böyle bi durum yaşayan ve ya bilgisi olan var mi? Lütfen yardımcı olun....
Nedense bu durumu bu gunlerde cogu kisiden duyuyorum mevsimsel.diye dusunmeye basladim artik :) benimde bu ay sapitti once lekelenme.seklinde sacma sapan birsey oldu sonra normale dondu 3 gun suren reglim bu ay 5 gun surdu...dusuk ne zaman yaptiniz

Benimde bu ay reglim sorunlu oldu. Adetim 7 gün surdu 1gun temiz geçti ertesi gün iç camasirimda lekelenme oldu ve oda 2 gün surdu :)

bazen oyle olabılıyor cok normal
gerekırse ıcınız rahat etsın dıye doktora gorunun

onicee, post: 42879129, member: 680672"]Nedense bu durumu bu gunlerde cogu kisiden duyuyorum mevsimsel.diye dusunmeye basladim artik :) benimde bu ay sapitti once lekelenme.seklinde sacma sapan birsey oldu sonra normale dondu 3 gun suren reglim bu ay 5 gun surdu...dusuk ne zaman yaptiniz[/QUOTE]
Subat ayinda. İki ay korundum. Hala bisey yok. Esim çok rahat davraniyor zaten bi şey olacağı da yok. Allahım kadın olmak ne zor....:KK61:

İnanır misiniz artık ayagim hastanelere gitmiyor. Dün bu durumu esimle paylaştm. Hastaneye gidicem dedim. Guldu. Hmmm uç aydır gidiyorsun. Gidemiyorumm...

İnanır misiniz artık ayagim hastanelere gitmiyor. Dün bu durumu esimle paylaştm. Hastaneye gidicem dedim. Guldu. Hmmm uç aydır gidiyorsun. Gidemiyorumm...
Maalesef erkekler bu konularda cok rahatlar anlam.veremiyorum bu hallerine benim reglide dun bitiyo gibi oldu tamm dedim bugun son herhalde sabah wc girdim gene kirmizilar geliyo :(

Back