ilgili gibi gorunen ilgisiz esi olanlar bu konu hakkinda neler yasiyorsunuz

Benimki de umursamıyor. Bir şey olmaz der durur. Hiç anlatmıyorum artık. Haberi bile olmuyor hastaneye gidip geldiğimden. Kalp rahatsızlığım var, ağrılarım şiddetlendi yine kendi başımı kendim kaşıyacağım.

Bazı erkekler,kadın hastalıkları konusuna uzak kalmayı tercih ederler.Ailelerinde de bu konular,tek bir başlıkta "kadın hastalığı" diye geçiştirilir.Öyle rahimdi kanamaydı akıntıydı gibi detaylar erkeklere göre değil.
Ben olsam böyle bir sıkıntıda doktora annem,kardeşim veya arkadaşımla giderdim.

Grip oldugunda bile deli oluyorum. Yanina yatiyorum bebek gibi seviyorum oksuyorum gogsumde uyutuyorum grip bile olsa endiselendigimi gosteriyorum yoksa bende diyebilirim banada gecer ben tv karsisinda yayilayim sen orda cileni doldur diye

işte problem burada zaten arkadaşım.Ben de aynısını yaptığım için, ben hasta olduğumda geçmiş olsun diyor sağolsun.
Hee bi de baktı biraz daha kötüyüm.İstersen gidip bi serum taktıralım diyor. Teklif var ısrar yok ..

Ahhh ahhhh bu erkeklerrr Gerdek gecesine kadar ilgili alakalı sevecen romantik. Alacağını aldıktan sonra bi anda yüzde doksan değişim. Ellerinin altındayız her istedikleri zaman ve biz onlara çok ilgi gösteriyoruz yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında kıyafetleri herşeyi hazır eline geliyor daha ne istesinler demi. Biz onlara istediklerini altın tepsiyle sunuyoruz ama onlar eşlerinden ilgiyi sevgiyi eksik etsinler.

Canım benimkide gelmez hiç hamileykende gelmezdi hep ama hep tek gittim sadece hamileyken kanamam olduğunda ve o evdeyken rahatsızlandığımda gelir onun dışında sormaz doğum yaptım doğumdan çıktım bebeğe baktı kokladı bana bakmadı geçmiş olsun demedi ilgilenmedi doğumdan sonra tam 1 saat pansuman yap diye çağırdım babasıyla konuştu bekletti ben kendim yaptım ah ah aklıma geldi yine ya horul horul uyudu ağlaya ağlaya baktım gece bebeğime beterin beteri var unutmayın

Yorumları okumadım ama bu durumdan mustarip çok kadın tanıdım.

Şunu kabul etmeliyiz ki mükemmel erkek yok.

Eşlerinin yaptıklarını duyup iç geçirdiğiniz kadınların kocalarında da başka sevimsizlikler vardır.

Ama onlar iyi yanları azınlıkta olduğu için dillerine vurmuşçasına ballandıra ballandıra anlatırlar.

Çünkü toplumumuzda kadının özverisi görevi, erkeğin en ufak inceliği jest olarak algılanır.

Erkekler öyle şanslılar ki küçücük bir güzellik yapsalar bizim gözümüzde devleşiyorlar.

O yüzden her zaman söylerim, erkek olsam evlenilebilecek en erken yaşta evlenip...

Kendimi hayatını bana adamaya dünden razı, sevgi dolu eşime teslim ederdim.

Ne de olsa kadının vazifesi bu.

İşte bu nedenle siz toplum ve eşiniz nazarında onun gribine ölümcül hastalık titizliğiyle yaklaşmalısınız.

O ise sizin hastalığınıza daha serinkanlı yaklaşabilir çünkü onun asli görevi size şefkat göstermek değil.

Oysa merhamet ve şefkat duygusu gelişmiş bir adam en asli ve asil görevi yerine getirmiş olur.

Hastalığı, acıyı, üzüntüyü mızmızlık olarak algılamayan adam en çekici, en harika erkektir.

Akılları yetip bunu anlasalar bizi etkilemek için binlerce lira kazanma, son model araba alma vs zahmetlerinden kurtulurlardı.

Sadece saf ve temiz duyguların kıymetini bilmeyen kadınlar mutsuz olurdu o zaman.

Kadın doktoruna gidiyorsun gelse ne olacak ki bundan değersiz sonucunu mu çıkardınız kendinize. Ne yapacak eşin orada baygın değilsin, operasyon geçirmeyeceksin. Ara kanama olabilir alt tarafı kan testi yapılmış. Rahimde perde olduğu da rahim filminde ortaya çıkar onu çektirmediyseniz çektirin ona göre operasyonu olursunuz zaten gerekeni eşiniz demiş hamile kalmadan aldırırsın perdeyi demiş daha ne desin.

Bugun gidecegim doktorda polikliniginde yoktu. Yarina kaldi. Bugun daha ilimli cunku geceyi kus kapattik. Yuzunede bakmadim gun icinde normal ve bir kete konustuk telefonda ve agrin varmi nasil hissediyorsun diye sordu. Bugun cok yorulmus ve basi ve disi ayni anda agrimaya baslamista bana onu soyluyor. Bi apranax ic gecer canim dedim. Telefonu kapattik ardi ardina aradi bir saat icinde iki uc kere. Bugun beni ozlemedin herhalde aramadin doktoru naptin diyor. Gidemedim yarin gidicem agrim yok dedim. Sabahta evden ugurlarken her sabahkinden daha neseli olmaya calistim muzigi son ses actim makyjimi yaptim uyandi ve ilgili gorunup daha cok davrandim sanirim anladi. Arkadasim aradi onunla konusuyorum hastaligimla alakali aaa napalim dedim sesli sesli bu da gececek zaten hic agrim yok bugun superim dedim ve kahkaha attim. Onuda guzel gonderdim ise. Ama icinin rahat etmedigini anladim ki oylede oldu telefon ustune telefon. Demekki dusmemeliymis bu kadar ustune bas ve dis agrisini hic umursamadim cok daha iyi hissetmeye basladim

En azindan cok kirildigimi anladi bence yemege gidicez disari gozyasimi gostermemeye kadar verdim. Ama grio bile olsa hastaneye gidelim yerine bi serum taktir gecer demeyi dusunuyorum sabahta burnu akiyormus bana laf caktiriyor cevap dahi vermedim

Eşinde ne rahatmış yahu...
Belki acillik bir durumun var...
Bugun sana yarın ona...
Sende aynen davranacaksın...
Bak ozaman nasılda g.. kaldırıyor ilgileniyor
Evet arkadasim aynen katiliyorum sana vr oyle de yaptim gayet ise yariyormus. Ne kadar deger verirseniz esiniz dahi olsa sizin icin bitarafini kaldirmiyorMUŞ

Neden gelmesi için ağır bir hasta olmasımı gerek..Eşine destek için yanında bulunması anormal bir durummu ?
Gripte olsak eşimizin bizimle ilgilenmesi hoş bir durumdur diye düşünüyorum.
Ilgilenilmesi tabiki hos bir durumdur, ama gerekli bir durum degildir.Gripsem pekala kendim gidebilirim,ama tabi bu durum tartismaya acik degil.her insan farkli sonucta,meraktan sormustum neyi var diye.

Ya evet herkes hakli aksamki sinirim uzuntum bu aksam daha bi sogudu tabiki. Ama insan acil seylerdede hep istiyor o destegi. Grip olsam hastaneye gitmem esimde bunu bilir. Ama evde tedavi uygularken bir an olsun yanindan ayrilmiyorum ve hastaneye gidecek kadar buyumusse olay illa ki yanimda isterim 4gundur izinliyim ve sirf bu islerle ugrasiyorum. Hamile de degilmisim bugun idrar testi yaptim hamile olmadigim icin sevindim once saglik problemlerimi halletmem gerekiyor

acil durumlar hep istisnai canim tabiki
allah sifa versin
sonrasinda yavrun da olur elbet....
dedim ya erkekler odun

Odun modun ama kimin icin yandigi da onemli sanirsam napalim artik goz yumucaz :)

benim eşim dünyanın en ilgili insanıdır. 8 yıldır birlikteyiz.1bçk yıldır evliyiz.gayet mutluyuz maşallah mesela hala mesajlaşıyoruz işteyken.azıcık sessizleşsem hemen "ne oldu,bir derdin mi var ?" diye sıkıştırır. yani iletişim,ilgi konusunda hiç bir sorun yok.
ama ben hasta olduğumda geçmiş olsun deyip köşesine çekiliyor, ya da hemen annenleri arayalım sana baksınlar diyor. ben de çok sinirleniyorum. hastalıkta sağlıkta dimi ama?
ama kendi hastalandığına küçük kıyamet kopuyor sanki. o hastayken bişeye gülsem bile aşırı sinirleniyor. aynı ihtimamı ben göremiyorum, bu konuda çok tatıştık. ne yapıcağımı bilemiyorum diyor. fakat anlamak için çaba da göstermiyor.
kalk bi ıhlamur yap, ya da "hastasın dışarıdan yemek söyleyelim mi" de? ne biliyim gidip ilaç al vs. bunlar çok mu karışık şeyler? değil. cahil bir insan da değil. ama olmuyo işte benden beklediğini kendi yapmıyor.
yani cicim en iyisinde bile defo var. kafana takma

Sende hayatında olanlara onu dahil etme, meraktan çatlasın.

Bu aksam da aksamkinden daha ilgili gordum ben hastalik konusunu acayim dert yakinayim diye hala disim agridi basim agriya vuruyo konuyu bende apranax koy ceketinin cebine agridikca icersin disciyede git randevu alayim istersen sana dedim. Cittttt yok adamdan ya oyle mi diyorsun hayatim diyor. Caresi basit dedim ama icim icimi yiyor belli etmiyorum :)))) makaraya vurdum zaten kucumsedim hastaligini apranax ic dedimonun bana dedigi 'ilac vermedimi yaaa ic hemen' demesi gibi

canım benim kıyamam ne kadar öküzler yaa nasıl sinir oldum bak şimdi. En hassas olduğun gün ve ilgi görmen gerekirken yaşadığın şey gerçekten çok üzücü

şimdi doktora gelmekle sakal tıraşı olmak arasında baya bir fark var. biri evde 5 dk olan bir şey. doktora seninle gitmek belki izi alması mümkün olmayan bir durumda olan bir eylem.
daha somut örneklerin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…