- 29 Eylül 2014
- 8.884
- 16.655
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip oldugunda bile deli oluyorum. Yanina yatiyorum bebek gibi seviyorum oksuyorum gogsumde uyutuyorum grip bile olsa endiselendigimi gosteriyorum yoksa bende diyebilirim banada gecer ben tv karsisinda yayilayim sen orda cileni doldur diye
Adam benimle doktora gelmeyip sakal trasi olacak vakit bulabiliyor. Benimle ilgilenmesi icin ne yapmam lazim. Butun erkekler ayni deyipte genelleyemeyecek kadar iyi esleri olan arkadaslarim var. Onlarin yaptiklarini eslerinin agizlarinin icine dustukce onlara imreniyorum. Neden biz boyle olamiyoruz diye.
seninle neden doktora gelmesi gerek ?
Agir bir hastaligin mi var,hamilemisin vs ?
Evet arkadasim aynen katiliyorum sana vr oyle de yaptim gayet ise yariyormus. Ne kadar deger verirseniz esiniz dahi olsa sizin icin bitarafini kaldirmiyorMUŞEşinde ne rahatmış yahu...
Belki acillik bir durumun var...
Bugun sana yarın ona...
Sende aynen davranacaksın...
Bak ozaman nasılda g.. kaldırıyor ilgileniyor
Ilgilenilmesi tabiki hos bir durumdur, ama gerekli bir durum degildir.Gripsem pekala kendim gidebilirim,ama tabi bu durum tartismaya acik degil.her insan farkli sonucta,meraktan sormustum neyi var diye.Neden gelmesi için ağır bir hasta olmasımı gerek..Eşine destek için yanında bulunması anormal bir durummu ?
Gripte olsak eşimizin bizimle ilgilenmesi hoş bir durumdur diye düşünüyorum.
acil durumlar hep istisnai canim tabikiYa evet herkes hakli aksamki sinirim uzuntum bu aksam daha bi sogudu tabiki. Ama insan acil seylerdede hep istiyor o destegi. Grip olsam hastaneye gitmem esimde bunu bilir. Ama evde tedavi uygularken bir an olsun yanindan ayrilmiyorum ve hastaneye gidecek kadar buyumusse olay illa ki yanimda isterim 4gundur izinliyim ve sirf bu islerle ugrasiyorum. Hamile de degilmisim bugun idrar testi yaptim hamile olmadigim icin sevindim once saglik problemlerimi halletmem gerekiyor
Canım benimkide gelmez hiç hamileykende gelmezdi hep ama hep tek gittim sadece hamileyken kanamam olduğunda ve o evdeyken rahatsızlandığımda gelir onun dışında sormaz doğum yaptım doğumdan çıktım bebeğe baktı kokladı bana bakmadı geçmiş olsun demedi ilgilenmedi doğumdan sonra tam 1 saat pansuman yap diye çağırdım babasıyla konuştu bekletti ben kendim yaptım ah ah aklıma geldi yine ya horul horul uyudu ağlaya ağlaya baktım gece bebeğime beterin beteri var unutmayın
şimdi doktora gelmekle sakal tıraşı olmak arasında baya bir fark var. biri evde 5 dk olan bir şey. doktora seninle gitmek belki izi alması mümkün olmayan bir durumda olan bir eylem.Adam benimle doktora gelmeyip sakal trasi olacak vakit bulabiliyor. Benimle ilgilenmesi icin ne yapmam lazim. Butun erkekler ayni deyipte genelleyemeyecek kadar iyi esleri olan arkadaslarim var. Onlarin yaptiklarini eslerinin agizlarinin icine dustukce onlara imreniyorum. Neden biz boyle olamiyoruz diye.