ilgili gibi gorunen ilgisiz esi olanlar bu konu hakkinda neler yasiyorsunuz

Bebek Düşünme Sırası degıl daha zaten yenı evlenmıssınız.bekle biraz Sabırla sonra olan çocuklara oluyor bıde o ılgısızlıklerını cocuklarınada bulaştırıyorlar .sen Sak'ın ol onu kayle alma anlamaya çalış nedenı ne olabılır. Ha baştan böyle bırıydıde hep odundu dıyorsan iş degısır ama o zaman buraya konu acmazdın

Sonućları bizede bildir. Biz kalben yanınızdayız. Inşallah onemli bisey yoktur bebek haberini alırız inşallah :)
Umarim yoktur olsada zaten melegime zarar gelecek bebek olmadan perdeyi kaldirmam lazim. Bunca zaman kendime her zaman guvendim ve cevremde oyle. Her isi hallettim sanirim nazlanmadigimdan boyle

lutfen bebek icin aceleci olmayin bebek inanin ki. tek basina bakilmasi zor bir babanin yardimina ihtiyac var madden ve manen

Ben eşimin bana neden öyle davrandığını çözdüğümde başka Kadınlara heyecan sarmıştı.bende kek gıbı başka Konuları düşünüyordum

Bir is insanin hayatini bu kadar mi olumsuz etkiler ya. Bende calisiyorum ama yardima ihtiyacim olsun evde her isi yapar. Ama hastalik konularindami boyle anlayamadim ki. Annem otuz yillik kocamin yeni yeni huylarini ogrendim derken bunu mu kastediyormus acaba. Evdeyken masayi hazirla derim hazirlar. Mutfagi bile toplar. Ama hastane konularda gercekten cok kirici oluyor adam. Basim ayni.gun icinde iki kere agrisin senin basin hep agriyor ne zaman agrimiyor diyor ya destek sifir

kaç yıllık evlisiniz.bence kadınlar erkeklerle ilgilenmeyi biraz abartıp şımartıyorlar.bırakın onlar sizin peşinizde dolaşsın

Eg
lutfen bebek icin aceleci olmayin bebek inanin ki. tek basina bakilmasi zor bir babanin yardimina ihtiyac var madden ve manen
eEger bugun bebek haberiyle gelseydim suan sevincten linc etmisti beni. Ama sevincimden cok bu haberi tek basima aldigim icin yikim olurdu. Kizlar insanin bu denli onemli konularda destek istedigi ilk kisi esiymis. Kanamamin sebebini bile tek basima ogrenecegim icin miktari bile artti bu aksam gercekten beynim artik kalbimden bagimsiz calisiyor anlam veremiyorum ;(

benim gözlemlediğim mutlu aile için erkeğe huzur verceksin biraz cilveli şımarık olcaksın abartmadan özel zamanlarda onu çok şımartcaksın ve onun çok üstüne düşmeyip onun seni merak etmesini sağla.arada kıskandırmak işe yarar..dışa dönük bir insan olmalısın.

eşinizin adı emremi

Fa
Fazla disadonugum ben sanirim problem bu olsa gerek. Her zaman bakimliyimdir dikkat cektigimin oda farkinda zaten elimi bir an olsun birakmaz kimse bakmasin diye ama hastane islerinde o adam gidiyor yerine baska biri geliyor

Fa

Fazla disadonugum ben sanirim problem bu olsa gerek. Her zaman bakimliyimdir dikkat cektigimin oda farkinda zaten elimi bir an olsun birakmaz kimse bakmasin diye ama hastane islerinde o adam gidiyor yerine baska biri geliyor
belki hastaneyle ilgili sıkıntısı vardır.sadece bu durumsa kafana takma belkı okadar kadın arasına girmek istemiyodur.ben mesela kendim istemezdim eşimin gelmesini hamileyken bir haftasonu var onuda hastanede geçirsin istemezdim.ama sen gidince arayıp sormuyorsa yada döndüğünde ne olduğunu merak etmiyorsa o problem

Randevuya yetisememe durumum vardi. Telefonda yetisemicem sanirim dedim. Sonra bir saat falan konusmadik hic. Ben doktora gittim tahlil yaptirdim marketten sonra aradim ciktim diye. Aa gittin mi diyor. Normal bi ustunden gectim anlatilanlarin eve gelincede ne kadar endisesizsin ya dedim. Endiselenmem icin senin gibi panik havasindami olmam gerekiyor diyor. Insan bi gelir sarilir noldu falan der. Hala disarda kahve icseydik diyor. Evde basbasa anlatip dertlesmemiz lazimken delircem ya bu huylarina

Bak canım benım olay bi hastahane olayıysa konuyu uzatmana gerek yokkı.madem agzının içine bakıyormus bı dakka sensız duramıyormus dısardayken elini hiç bıtakmazmıs ne diye böyle bişey büyütüyorsun?bence büyütüp yıpratmayın kendınızı adamlar hastalıklı kadınları hiç bi zaman sevmedıler sevmıyceklerde bu 1800 lü yıldada böyleydı şimdide böyle .fazla başım agrıyo deme sende evde .madem bılıyorsun hastalık konusunda umrunda degılsın eşinin söz bile etme ona.

Bu mevzu fazla onemli bence. Ayni sekilde prostatla ilgili bir durumu olsaydi ben bin kere izin alirdim iyi gunde ve kotu gunde sozunu havaya atilmis bir kursun olarak goruyorum iyi gunu kendine almis kotuleri bana payetmis. Esimdede ereksiyon problemi oluyor arada sanirim doktora gidecek neden kaynakli diye ve ben aynini yapsam etkili olurmu sizce

Yorumlarınızı okudum ve gereksiz takıldığınızı düşünüyorum bu konuya. Eşiniz hastalık konusunda hassas değildir başka konularda hassastır.

Sakın yapma öyle birşey helekı bir erkegın hayatının en önemlı organı söz konusuysa sakın.tavsıye etmıyorum.ama normal soguk algınlıgı vs gıbı hastalıklarında oda ofladıgı zaman bişey olmaz gecer dersin o ona koyar

Benim de hayatimdaki en onemli hale geren organ var ve nedensiz bir sekilde kaniyorken esime bu konuda bir lutufta bulunup onu mu utandirmaliyim yani

Eşinde ne rahatmış yahu...
Belki acillik bir durumun var...
Bugun sana yarın ona...
Sende aynen davranacaksın...
Bak ozaman nasılda g.. kaldırıyor ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…