Umarim yoktur olsada zaten melegime zarar gelecekSonućları bizede bildir. Biz kalben yanınızdayız. Inşallah onemli bisey yoktur bebek haberini alırız inşallah :)
kaç yıllık evlisiniz.bence kadınlar erkeklerle ilgilenmeyi biraz abartıp şımartıyorlar.bırakın onlar sizin peşinizde dolaşsınAdam benimle doktora gelmeyip sakal trasi olacak vakit bulabiliyor. Benimle ilgilenmesi icin ne yapmam lazim. Butun erkekler ayni deyipte genelleyemeyecek kadar iyi esleri olan arkadaslarim var. Onlarin yaptiklarini eslerinin agizlarinin icine dustukce onlara imreniyorum. Neden biz boyle olamiyoruz diye.
eEger bugun bebek haberiyle gelseydim suan sevincten linc etmisti beni. Ama sevincimden cok bu haberi tek basima aldigim icin yikim olurdu. Kizlar insanin bu denli onemli konularda destek istedigi ilk kisi esiymis. Kanamamin sebebini bile tek basima ogrenecegim icin miktari bile artti bu aksam gercekten beynim artik kalbimden bagimsiz calisiyor anlam veremiyorum ;(lutfen bebek icin aceleci olmayin bebek inanin ki. tek basina bakilmasi zor bir babanin yardimina ihtiyac var madden ve manen
2 yilkaç yıllık evlisiniz.bence kadınlar erkeklerle ilgilenmeyi biraz abartıp şımartıyorlar.bırakın onlar sizin peşinizde dolaşsın
benim gözlemlediğim mutlu aile için erkeğe huzur verceksin biraz cilveli şımarık olcaksın abartmadan özel zamanlarda onu çok şımartcaksın ve onun çok üstüne düşmeyip onun seni merak etmesini sağla.arada kıskandırmak işe yarar..dışa dönük bir insan olmalısın.
eşinizin adı emremiAdam benimle doktora gelmeyip sakal trasi olacak vakit bulabiliyor. Benimle ilgilenmesi icin ne yapmam lazim. Butun erkekler ayni deyipte genelleyemeyecek kadar iyi esleri olan arkadaslarim var. Onlarin yaptiklarini eslerinin agizlarinin icine dustukce onlara imreniyorum. Neden biz boyle olamiyoruz diye.
Fazla disadonugum ben sanirim problem bu olsa gerek. Her zaman bakimliyimdir dikkat cektigimin oda farkinda zaten elimi bir an olsun birakmaz kimse bakmasin diye ama hastane islerinde o adam gidiyor yerine baska biri geliyorbenim gözlemlediğim mutlu aile için erkeğe huzur verceksin biraz cilveli şımarık olcaksın abartmadan özel zamanlarda onu çok şımartcaksın ve onun çok üstüne düşmeyip onun seni merak etmesini sağla.arada kıskandırmak işe yarar..dışa dönük bir insan olmalısın.
Eveteşinizin adı emremi
belki hastaneyle ilgili sıkıntısı vardır.sadece bu durumsa kafana takma belkı okadar kadın arasına girmek istemiyodur.ben mesela kendim istemezdim eşimin gelmesini hamileyken bir haftasonu var onuda hastanede geçirsin istemezdim.ama sen gidince arayıp sormuyorsa yada döndüğünde ne olduğunu merak etmiyorsa o problemFa
Fazla disadonugum ben sanirim problem bu olsa gerek. Her zaman bakimliyimdir dikkat cektigimin oda farkinda zaten elimi bir an olsun birakmaz kimse bakmasin diye ama hastane islerinde o adam gidiyor yerine baska biri geliyor