kendi şeyini aldırsın güldürdün valla gece geceNeyi aldırıyomuş o. Kendi şeyini aldırsın duygusuz bencil herif. Üzülme cnm. Bugün sanaysa yarın ona sende aynısını dersin nasıl oluyomuş bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi şeyini aldırsın güldürdün valla gece geceNeyi aldırıyomuş o. Kendi şeyini aldırsın duygusuz bencil herif. Üzülme cnm. Bugün sanaysa yarın ona sende aynısını dersin nasıl oluyomuş bakalım.
Vajinal muayene olmadim. Yarin baska bir doktorda olmayi dusunuyorum. Ultrasonda bakti ve boyle dedi rahimde septumvar kist falan yok dedi. Kendimi bildim bile kistler icin ilaclar kullandim bunca yil doktorlara gittim dogustan olan septumunda var demedi hicbiri bu doktordeyince sasirdim ve cok uzuldum. Rahim filmi cekmeden birseyde soyleyemem belki cift agizlidir rahminiz ya dogustan mi sonradan mi olustu bunlari rahim filminden sonra kesin birsey soylerim dedi. Kanamayla ilgili olarakta kan ve idrar tahlili verdim. Belki idrar yolu enfeksiyonudur kanama sebebi dedi. Ama hamile degilim kesinlikle eminim buna ama yarin kan testinden sonra ogrenicem. Baska doktorda hayir oyle birsey yok derse ne yapmaliyim bilemiyorum
ben oldum olasi öyle yapmisimdir, kocacigim üzerime titrerGercekten bunu yapicam sanirim. Gripkende aman gecer grip bu orda corba var limon sik ic kalin giyin yat dicem eminim ki etkili olur.
Evet bir bebek yapmaya karar vermeden olurmusum biter gidermis ne buyutmusum ne evham yapmisim belli degil sanki bulut gordum nem kaptim. Doktor bile esiniz de gelebilir disardaysa eger dedi. Sinirden stresten yedim bitirdim kendimi adam yatti uyuyorBende vajinal septum vardı, genelde bu şekilde olanlarda rahim içi septum da var olabiliyormuş
Ultrasonla incelediler herhangi bi septum yok ama rahim içi film kesin sonuç veriyormuş
Bu arada gebelik düşünüyorsanız septum ameliyatı olmanız gerekebilir, dr ler gebelik görmeden her ne kadar bu ameliyatı yapmayalım deseler de. Allaha şükür tedavisi olan bir şey.
Çünkü düşük ya da sakat doğumla neticelenebiliyormuş
Grip oldugunda bile deli oluyorum. Yanina yatiyorum bebek gibi seviyorum oksuyorum gogsumde uyutuyorum grip bile olsa endiselendigimi gosteriyorum yoksa bende diyebilirim banada gecer ben tv karsisinda yayilayim sen orda cileni doldur diye
Ama insanin bir ömür geçireceği hayat arkadaşının böyle davranması üzücü. Sinirlendim birden :)kendi şeyini aldırsın güldürdün valla gece gece
öyle tabi canım.inşallah kendisininde başına gelirde eşini anlar.duygusuz merhametsiz insan en tehlikeli insandır.Ama insanin bir ömür geçireceği hayat arkadaşının böyle davranması üzücü. Sinirlendim birden :)
Kendi gripken su bile gecmiyor bogazimdan diyordu ben evde dort donuyordum. Benimkisi vajinal kanama ya kadinim.ben kendim icin endise duymayipta kimin icin endise duyucam allah askina.biraz nazlanmayı bilmek lazım galiba, erkekler hasta oldu mu bitkisel hayatta gibi yatıyorlar nazlanmalar, çıt kırıldım haller
onlasr gibi olmak lazım
Ama biliyorsunki,erkeklerin gripleri bizimki kadar hafif degil...onlarinki o kadar agir ki,aslinda o dag gibi olan adamlar bir an da kedicik oluveriyor,sanki sanarsin amansiz hastaligya yakalanmisKendi gripken su bile gecmiyor bogazimdan diyordu ben evde dort donuyordum. Benimkisi vajinal kanama ya kadinim.ben kendim icin endise duymayipta kimin icin endise duyucam allah askina.
Bunlari soyledigimdede senin icin endiselendigimi gostermem icin illa ki panik havasindami gezmem gerekiyor (senin gibi) diyor. Altinda araba rahat rahat git gel. Ya ne testi istedigini bile sormadi ki rahim filmiyle ultrasonu ayirt edebilsin ultrasonu gostermedim bile gerek duymadim bunca seyden sonraAma insanin bir ömür geçireceği hayat arkadaşının böyle davranması üzücü. Sinirlendim birden :)
Olsun be canım sen tedavinin arkasında ol. Birak o yaninda olmasin gün gelir devran döner onunda başına birşey gelir. Ya sende aynısını yaparsın yada yardımcı olur onu utandırırsın yüzü hala kızarabiliyosa tabi. Şu an sadece onu boşver kendinle ilgilen. Kimse senden değerli değil.Bunlari soyledigimdede senin icin endiselendigimi gostermem icin illa ki panik havasindami gezmem gerekiyor (senin gibi) diyor. Altinda araba rahat rahat git gel. Ya ne testi istedigini bile sormadi ki rahim filmiyle ultrasonu ayirt edebilsin ultrasonu gostermedim bile gerek duymadim bunca seyden sonra
Tek problemimizKaç yıllık evlisniz?
Şuan eşının Kafasında başka Düşünceler olabılırmı sence?yasantınızla ılgılı onun kendı özel hayatıyla ılgılı?sen onun eşisin ılk önce eşinin ilgisini beklerken suan onun başka Konuları var çok belli.hem hastahaneye bıle gıdemeyen kadın profılıne Sak'ın sokma kendını erkekler sevmez öyle mıymıy Ağlayan zırlayan bı işi kendı yapamayan Kadınları genellıkle küçümsemeye başlarlar bu yerden sonra.sonra erkek hayatında gördüğü başka güçlü Kadınlardan etkılenebılır
Tek problemi gun icinde yogunlugu dukkani normal saatinden yarim saat daha gec kapatmasi bugunluk. 2yildir evliyiz daha oncede kistlerim icin gitmistim ve yine yoktu yani ozamanda sonradan gittigimi soylemistim hap vermis bi kullan bakalim dedi. Normalde zaten kullanmis oldugum kontrol haplarindan yazmisti sormadi bile ilacin adi ne ne icin verdi diye. Adama doktor erkek bak vajinal muayene isteyebilir diyorum. Beni delirtme biliyorum diyor ama icraat sifir. Bide bu halde market yapip dondum eve ve sonuc olarak kahvalti yapmadan gittigim icin mide bulantim oldu kahvalti yapmadan ciktigin icindir seker gibi hap yutuyorsun bitanede miden icin yada basin icin ic ne olacak diyor.Kaç yıllık evlisniz?
Şuan eşının Kafasında başka Düşünceler olabılırmı sence?yasantınızla ılgılı onun kendı özel hayatıyla ılgılı?sen onun eşisin ılk önce eşinin ilgisini beklerken suan onun başka Konuları var çok belli.hem hastahaneye bıle gıdemeyen kadın profılıne Sak'ın sokma kendını erkekler sevmez öyle mıymıy Ağlayan zırlayan bı işi kendı yapamayan Kadınları genellıkle küçümsemeye başlarlar bu yerden sonra.sonra erkek hayatında gördüğü başka güçlü Kadınlardan etkılenebılır