gecmis olsun canim...ara kanamayla hamile kalinabiliyor,belki daha cok yeni gebesin,ultrasonda ilk perde gözükür zaten.Ara kanamam var ve hamile olup olmadigimi bilmiyorum tahlil verdim yarin cikacak. Rahmimde perde varmis ultrasonda oyle gozukuyor eve gelince bu durumu anlattim cocuk dusunmeden aldiririz biter gider diyor.doktor ara kanamanin sebebini soylemedi daha neden oldugu belli degil bisey yoktur ne olcak ya deyip gecistiriyor. Sinirlerimi bozdu gece gece
Neyi aldırıyomuş o. Kendi şeyini aldırsın duygusuz bencil herif. Üzülme cnm. Bugün sanaysa yarın ona sende aynısını dersin nasıl oluyomuş bakalım.Ara kanamam var ve hamile olup olmadigimi bilmiyorum tahlil verdim yarin cikacak. Rahmimde perde varmis ultrasonda oyle gozukuyor eve gelince bu durumu anlattim cocuk dusunmeden aldiririz biter gider diyor.doktor ara kanamanin sebebini soylemedi daha neden oldugu belli degil bisey yoktur ne olcak ya deyip gecistiriyor. Sinirlerimi bozdu gece gece
Benim eşim 9 ay boyunca benim gebelik randevularima gelmedi kendi babasını göndermeyi teklif etti asla dedim kendi babam ve annemle gittim hep doğurduğum ertesi günü aksama kadar çalıştı akşam geldi ertesi gün taburcu etmeye babasını yollayqcakyi kabuk etmedim diye kv ile kavga ettik ohoooo kuzum halen aramızda kötü eşimle bebeğim 7 aylıkAdam benimle doktora gelmeyip sakal trasi olacak vakit bulabiliyor. Benimle ilgilenmesi icin ne yapmam lazim. Butun erkekler ayni deyipte genelleyemeyecek kadar iyi esleri olan arkadaslarim var. Onlarin yaptiklarini eslerinin agizlarinin icine dustukce onlara imreniyorum. Neden biz boyle olamiyoruz diye.
Bebek icin degil. Hamile olabilecegim aklina dahi gelmemis. Perde icin ilerki zamanlarda cocuk dusundugumuzde aldiririz gider ne paniksin evhamlisin diyor. Dogal olmayam bi kanamam var yarin ogrenirsin iste diyor.
Ara kanamam var ve hamile olup olmadigimi bilmiyorum tahlil verdim yarin cikacak. Rahmimde perde varmis ultrasonda oyle gozukuyor eve gelince bu durumu anlattim cocuk dusunmeden aldiririz biter gider diyor.doktor ara kanamanin sebebini soylemedi daha neden oldugu belli degil bisey yoktur ne olcak ya deyip gecistiriyor. Sinirlerimi bozdu gece gece
Vajinal muayene olmadim. Yarin baska bir doktorda olmayi dusunuyorum. Ultrasonda bakti ve boyle dedi rahimde septumvar kist falan yok dedi. Kendimi bildim bile kistler icin ilaclar kullandim bunca yil doktorlara gittim dogustan olan septumunda var demedi hicbiri bu doktordeyince sasirdim ve cok uzuldum. Rahim filmi cekmeden birseyde soyleyemem belki cift agizlidir rahminiz ya dogustan mi sonradan mi olustu bunlari rahim filminden sonra kesin birsey soylerim dedi. Kanamayla ilgili olarakta kan ve idrar tahlili verdim. Belki idrar yolu enfeksiyonudur kanama sebebi dedi. Ama hamile degilim kesinlikle eminim buna ama yarin kan testinden sonra ogrenicem. Baska doktorda hayir oyle birsey yok derse ne yapmaliyim bilemiyorumHastaneye bu gibi durumlarda eşin gelmesi gerekir bence. Benim eşim öyle aman aman çok ilgili değil ama hiç hastaneye de tek göndermez, iki eli kanda olsa. tek gidince kızıyor neden beni çağırmıyorsun diye. Yani ilgilenmesi gerek bence eşinin.
Biraz nazlan, her işini kendi gören kadınlar gibi değil de, işte hastaneye bile tek başına gidemeyen kadın imajı çizince daha ilgili oluyor erkekler.
Konuyla ilgisi yok ama rahmindeki perde nasıl teşhis edildi? Ultrason yazmışsın, rahim filmi falan ekildi mi yoksa sadece ultrason mu?
Bir de çok afedersiniz vajinal septum var mıydı, yani vajinayı da ikşiye bölen perde gibi bir şey?
Geçmiş olsun.
seninle neden doktora gelmesi gerek ?
Agir bir hastaligin mi var,hamilemisin vs ?
Grip oldugunda bile deli oluyorum. Yanina yatiyorum bebek gibi seviyorum oksuyorum gogsumde uyutuyorum grip bile olsa endiselendigimi gosteriyorum yoksa bende diyebilirim banada gecer ben tv karsisinda yayilayim sen orda cileni doldur diyepeki o hasta olduğu zamanlarda siz nasıl davranıyorsunuz?
Ben götürmem cok gereksiz bana göre, eltim esi olmadan grip olsa dahi gitmez.Herkes farkli sanirim ama ben elestirmek icin sormadim, meraktan sordum yani nedir diyeeşinin yanında gelmesi için ağır hasta mı olması gerek ki
Grip oldugunda bile deli oluyorum. Yanina yatiyorum bebek gibi seviyorum oksuyorum gogsumde uyutuyorum grip bile olsa endiselendigimi gosteriyorum yoksa bende diyebilirim banada gecer ben tv karsisinda yayilayim sen orda cileni doldur diye
Gercekten bunu yapicam sanirim. Gripkende aman gecer grip bu orda corba var limon sik ic kalin giyin yat dicem eminim ki etkili olur.hah, beklediğim cevap
ne zaman ki yukarıda yazdıklarınızı yapmaktan vazgeçip, o hastayken ona ilgi göstermeyip, birşey yokmuş gibi davranırsanız
o zaman kendinizi değerli hissetmeye başlayabilirsiniz belki...
yani, size kendinizi değersiz hissettiren insanlara, inatla "benim için değerlisin"i göstermeyin!!!
Ben götürmem cok gereksiz bana göre, eltim esi olmadan grip olsa dahi gitmez.Herkes farkli sanirim ama ben elestirmek icin sormadim, meraktan sordum yani nedir diye
öf canim ya üzülme, kocan baya bir odun iste ya....@muzurtilki nin de dedigi gibi,yukarda saydiklarini yapmaktan vazgeccccc bu kadar diyoreYani bugun cekilme kanamamda olabilirdi ve tesadufen hamile oldugumuda gorebilirdim ve annemden once esimin olmasini isterdim yanimda zaten sinirlerim oyle bozuldu ki arabayi yirmi dk calistiramadim yani demek istedigim bu hayatimizin anlami olacak bebek haberi de olabilirdi ama ben esimsiz katildim bu randevuya buna septumdan daha fazla uzuldum sanirim kalbimin icleri aciyo