ilgilenenler için sıfır kadar temiz spor aleti

der_ya2

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
39
0
evlenmeden önce almış ama şimdiki evim çok küçük onun için satmak istiyorum piyasadaki emsal ürünlere göre çok uygun fiyatlı araştırın derim ...düzenli yapıldığında inanamayacağınız kadar etkili bir alet,aç kilo vermiş olsanız bile acaip inceliyorsunuz ...

[

resimler ve ayrıntılı bilgi için yukardaki linki tıklayın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
link direk üye girişi istiyor !!
resimlerini buraya ekleseydiniz daha iyi olurdu
bu arada hangi spor aletini satıyorsunuz ?

ben tekrar güncelledim rica etsem tekrar denermisiniz eğer olmazsa direk resimleri buraya yüklerim

tşk

resimleri ekliyorum $SAM_1738.jpg $SAM_1737.jpg $SAM_1736.jpg $SAM_1735.jpg

derya hanım merhaba, resimdeki bisiklet tarzı olan spor aleti hakkında bilgi verirmisiniz. eşime almak istiyorum.

derya hanım merhaba, resimdeki bisiklet tarzı olan spor aleti hakkında bilgi verirmisiniz. eşime almak istiyorum.

merhaba

ev tipi manuel çalışan bir alet
yakılan kaloriyi,nabız,kullanım süresi ve hızınızı ölçen elektronik ekranı var resimdede görebilirsiniz ...
çok temiz kullanılmıştır kırık,pas vs yok
bacak, basen, kol yani neredeyse tüm kasları çalıştırıyor dediğim gibi düzenli kullanıldığında çok iyi sonuçlar aldığımı ben biliyorum ,aslında benimde şimdi doğumdan sonra vermem gereken kilolarım var ama evim o kadar küçükki birde bebektenden dolayı yapamıyorum ve satmak istiyorum, sizin sormak istediğiniz bir şey varsa bilgi verebilirim ...

Arkadaşlar merhaba,
DYNAMIC marka stepper'ımı satıyorum. Az kullanılmış. İstanbul içi elden teslim edebilirim ya da alıcı ödemeli kargoya verebilirim. Ürünün orjinali 180-200 TL arası. Ben 100 TL 'ye satıyorum. İsteyenlere ürünün fotoğrafını gönderebilirim.

X