- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Bunu nasıl yapmış olabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk kim ?Bunu nasıl yapmış olabilirim?
Ben bir çocuğun bana ilgisi olduğunu sanıyordum.Detayları alalım
Ben bir çocuğun bana ilgisi olduğunu sanıyordum.Çocuk kim ?
Size kim söylüyor zarar verdiğinizi?
Ya istemeden yaptigim bir şey ya da seylermis galiba.Taciz mi ediyorsunuz sürekli? Anlamadım hiçbirşey.
Tam anlaşılmıyor. Yazıyla da yazman gerekirdi.Aşkım 4 yıl önceydi.
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
Bunun talep edileceğini düşünerek daha önce yazıyla ifade etmiş olduğum bir mesajımı kaydettim. Hem de zaman zaman bunu hatırlatmam gerekiyor konu sahibi arkadaşımıza.Tam anlaşılmıyor. Yazıyla da yazman gerekirdi.
Ya istemeden yaptigim bir şey ya da seylermis galiba.
Bunun talep edileceğini düşünerek daha önce yazıyla ifade etmiş olduğum bir mesajımı kaydettim. Hem de zaman zaman bunu hatırlatmam gerekiyor konu sahibi arkadaşımıza.
Hemen tekrarlıyorum.
Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört sene önce
Çok da yanlış sayılmaz. AsdfassdDöt diye okudum
Çok da yanlış sayılmaz. Asdfassd
Çocuk artık uzaklaştırma kararı alacak diycem de çocuğun senden haberi var mı o bile şüpheli. Tüm her şeyi kafanda kurguluyo da olabilirsin.4 YIL OLDU 4 YIL Saplantın ne kadar korkunç durumda yok mu senin bir ailen durumunun bu kadar kötü olduğunu görmüyolar mı ya yeterBunu nasıl yapmış olabilirim?
İngilişçe de yaz mademBunun talep edileceğini düşünerek daha önce yazıyla ifade etmiş olduğum bir mesajımı kaydettim. Hem de zaman zaman bunu hatırlatmam gerekiyor konu sahibi arkadaşımıza.
Hemen tekrarlıyorum.
Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört sene önce
İngilişçe de yaz madem