- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
- Konu Sahibi PamuKSekeR
Arkadaşlar benim 5 aylık bi yiğenim var kız aynı evde yaşıyoruz.. her bebekte olurmu bilmiyorum ama bişey yerken hep elimize bakıyomuş gibi geliyo öyle masum masum bakıp canı çekmiş gibi ağzını açıyo ne olurs aolsun istersne su iç hep bakıyo boğazıma çiziliyo yediğim şey sanki canı çekiyo gibi uzatıncada hemen yalamaya başlıyo öyle hızlı hızlı yalıyorki sanki tat alıyo hoşuna gidiyor ne verirsen ver itiraz etmiyor yalıyor hemde büyük bi zevkle kilosu filan normal çıtı pıtı. erik ver yüzünü kırıştırmadan yalar su bardağını ağzına götür hemen hazır açar ağzını. ben korkuyorum ilerdede herşeye atlarsa bide obur bişi olursa diye. bilinçsizmi yapıyodur neden yapıyo anlayamadım
birde aynı bebek çok aşırı ilgi ve sevgi istiyor sürekli onunla konuşulmasını istiyor konuşulduğu zaman etrafına gülücükler dağıtır utanır tepki verir. sevgi arsızı diyorum çok fazla ilgilendiği ve durmadan onla konuştuğu içinmi böyle olduki (babannesi halası(ben) annesi babası )
normal şeylermidirki bunlar benmi kendi kendime anlam çıkarıyorum bi anlasam :bbo: kafamçokkarıştı
birde aynı bebek çok aşırı ilgi ve sevgi istiyor sürekli onunla konuşulmasını istiyor konuşulduğu zaman etrafına gülücükler dağıtır utanır tepki verir. sevgi arsızı diyorum çok fazla ilgilendiği ve durmadan onla konuştuğu içinmi böyle olduki (babannesi halası(ben) annesi babası )
normal şeylermidirki bunlar benmi kendi kendime anlam çıkarıyorum bi anlasam :bbo: kafamçokkarıştı