Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları İlgi Köşeleri ve Etkinlikler (Alıntı Değildir)

Öncelikle teşekkür ederim. İlginizi çeken etkinliğin olduğu resme tıklarsanız resim büyüyecektir, daha ayrıntılı inceleme fırsatınız olur. Etkinliklerin tümünü tek tek açıklama imkanım yok maalesef,100'ün üzerinde etkinlik vardır tahminimce burada. Özellikle istediğiniz bir iki tane var ise açıklamaya çalışayım.

etkinliklerinizin hepsi birbirinden güzel...
ben sizden bir fikir almak istiyorum..oğlum anaokuluna gidiyor.tutum ve tasarruf ile ilgili olarak evde KUMBARA yapmamızı istediler.evde nasıl yapabiliriz bunu bana öneriniz var mı pazartesi teslim etmeliyim

teşekkür ederim ilginiz için.
kumbaranızda malzeme olarak ne kullanmayı planlıyorsunuz?
elimde kartondan yapabileceğiniz bir kumbara kalıbı mevcut ama maalesef ki evimde değil, okulda. ancak pazartesi akşamı resmini yükleme şansım olur ama siz pazartesi teslim edecekmişsiniz. internetten araştırdım bir kaç tane buldum onların resimlerini koyayım sizin için..

herhangi bir karton kutunun dışını kaplayıp oluşturabilirsiniz. boyama yapabilirsiniz, grafon kağıtları, fon kartonlar, el işi kağıtlarıyla süsleyebilirsiniz.

plastik bir kutunun (oyun hamuru kutusu vs olabilir) dış yüzeyini süsleyerek oluşturabilirsiniz.

buna bayıldım ben. iki plastik şişenin alt tarafını keserek ortasına fermuar geçirmek suretiyle kullanabilirsiniz.

umarım işinize yarar.

NOT: BU İLETİDEKİ ETKİNLİKLER ALINTIDIR.

Jadooo hepsi cok guzel. Hepsini senmi yaptin/ yaptirdin Nerden ogrendin?
Ben su inekli ve pamuktan kuzulari cok begendim. Onlar nasil yapiliyor

Jadooo hepsi cok guzel. Hepsini senmi yaptin/ yaptirdin Nerden ogrendin?
Ben su inekli ve pamuktan kuzulari cok begendim. Onlar nasil yapiliyor

hepsini ben yaptırmadım canım okuldaki diğer öğretmen arkadaşların etkinlikleri de dahil. çoğu okul sergisinden zaten.
kuzular, tuvalet kağıdı rulosunun dışı pamukla kaplanarak yapılıyor. bacaklar için de kulak pamuğu kullanılıyor.
inek de artık materyaller kullanılarak yapılmıştı. istediğin büyüklükte herhangi bir karton kutu vs kullanarak yapabilirsin. dış kısmını beyaz fon kartonla kaplayıp yer yer siyahlıklar yapıştırıyorsun üzerine. baş kısmı için çizim yapman gerekiyor. ineğin memelerini yapmak için de lateks eldiven kullanıyorsun :) bacakları için de kağıt havlu ruloları gerekli.
küçükleri için de plastik bardağın ön kısmına çizilen kalıbı zımbalıyorsun

Son düzenleme:

Hepsini cok super anladim

elimden geldiğince yükleyeceğim şuan sınıfıma ördekli rakam panosu ve renk grafiği yapıyorum. en kısa zamanda fotolarını yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…