ilgi hast. hakkında

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
kızlar 30.haftamın ıcındeyım bazı sebeplerden oturu doktorumu degıtırmeyı dusunuyorum... gungoren ılgı hastanesı hakkında bılgı sahıbı olan warmı ozellıkle dr hanife çopur hakkında? paylasırsanız cok sevınırım sımdıden tşk...

canım doktor hakkında bişey söyleyemiyeceğim ama ilgi hastanesi hakkında kendi fikrimi söyleyeyim ben k.çekmecede oturuyorum bi doktor tavsiyesi üzerine ilgi hastanesine gittim dr. esin hn.a 3,5 ay ilgi hastanesine devam ettim esin hn. 3,5 ayda çok ilgili olduğu için sadece1 kere ultrasonla baktı + sadece şikayetin varmı dedi ve gönderdi her defasında muayne ücreti ödememe rağmen... belki senin doktorun iyidir doktorun hk. bişey bilmiyorum... hastanede randevu sistemi die bişey yokk sabahın köründe gidiyosun 12,30-13,00 den önce çıkamıyosun ssk hastaneleri bile randevu sistemi olduğu halde ilgi hastanesinde yokk... benim doktorum çok yoğundu sebebi o olabilir... tahlil yaptırıyosun saat 2 de gel al diyolar gidiyosun sonuçlar çıkmamışş oralardaa yarım saat bir saat beklee.... stres dolu 3,5 aydı... bence git bi dene umarım sen memnun kalırsın hayırlısı olsun umarım iyi bi hastanedir... Allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan

X