İlgi çekici parfüm

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
Selam arkadaşlar ben uzun süredir netten parfüm almayı düşünüyorum ama bu konuda pek iyi değilim hep armanı si, lancome hypnose, dolce gabbana pour femme kullandım öteki kokuları hiç bilmiyorum ama çok ilgi çekici erkeklerin de hoşuna giden bi parfüm arayışındayım önerilerinizi bekliyorum.

Ten renginize göre seçim yapmalısınız.
Beyaz tenlilere çiçek,bahar vs kokuları yakışırken esmerlere,şekerli baharatlşı kokular uygundur.

Lolita lempicka yı duydunuz mu çok güzel diye duydum yurtdışındada en çok satılanlar listesindeymiş?

Ben isim vs önermenizi de istiyorum internetten almayı düşündüğüm için koklayamam:) beyaz tenliyim

biz isim yazacağız siz direkt ismini yazıp sipariş mi vereceksiniz?
belki beğenmeyeceksiniz belki çöpe gidecek şişe olduğu gibi?
neden mağazaya gidip deneyip almıyorsunuz?

Bir sürü parfumüm var, sağolsun freeshopcu arkadaşım :) ama bu sene alıp sık sık kullandıgım.Cholee signature, paco rabanne lady million prive. paco un parfumlerını severim olympea yı da geçen sene almıştım.

Burda onerilenleri bir magazada deneyip sonra guvenilir bir yerden siparis edin, bilmediginiz bir urunu nasil kullanacaksiniz?
Birkac parfumu net uzerinden aldigimda orijinal gelmedi maalesef, dikkatli olun.

İnstagramda .... diye bir sayfa var hem çok güzel önerileri var hem de orjinallik garantili mağazanın yarı fiyatı nerdeyse. Önyargılı olmadan bakmanızda fayda var kime önerdiysem teşekkür ediyo. İstediğiniz mağazada kontrol ettirin orjinl değil derlerse para iadesi garantisi veriyo. Ve sorduğunuz her soruya dakikasında cevap alıyosunuz kesinlikle pişman olmazsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
narsico rodriguez tek geçerim siyahı da güzel pembesi de

Cnm ben tomford black orchhıde ciyim. Beyaz tenlym ynede sevıyırum agır felan ama tarzım bi koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…