Ben isim vs önermenizi de istiyorum internetten almayı düşündüğüm için koklayamam:) beyaz tenliyimTen renginize göre seçim yapmalısınız.
Beyaz tenlilere çiçek,bahar vs kokuları yakışırken esmerlere,şekerli baharatlşı kokular uygundur.
Ben isim vs önermenizi de istiyorum internetten almayı düşündüğüm için koklayamam:) beyaz tenliyim
Lolita lempicka yı duydunuz mu çok güzel diye duydum yurtdışındada en çok satılanlar listesindeymiş?
Mağaza da daha pahalı oluyor güvendiğim bi kaç site var şuan bayram indirimi varbiz isim yazacağız siz direkt ismini yazıp sipariş mi vereceksiniz?
belki beğenmeyeceksiniz belki çöpe gidecek şişe olduğu gibi?
neden mağazaya gidip deneyip almıyorsunuz?
Burda onerilenleri bir magazada deneyip sonra guvenilir bir yerden siparis edin, bilmediginiz bir urunu nasil kullanacaksiniz?Selam arkadaşlar ben uzun süredir netten parfüm almayı düşünüyorum ama bu konuda pek iyi değilim hep armanı si, lancome hypnose, dolce gabbana pour femme kullandım öteki kokuları hiç bilmiyorum ama çok ilgi çekici erkeklerin de hoşuna giden bi parfüm arayışındayım önerilerinizi bekliyorum.
narsico rodriguez tek geçerim siyahı da güzel pembesi deSelam arkadaşlar ben uzun süredir netten parfüm almayı düşünüyorum ama bu konuda pek iyi değilim hep armanı si, lancome hypnose, dolce gabbana pour femme kullandım öteki kokuları hiç bilmiyorum ama çok ilgi çekici erkeklerin de hoşuna giden bi parfüm arayışındayım önerilerinizi bekliyorum.
Cnm ben tomford black orchhıde ciyim. Beyaz tenlym ynede sevıyırum agır felan ama tarzım bi kokuSelam arkadaşlar ben uzun süredir netten parfüm almayı düşünüyorum ama bu konuda pek iyi değilim hep armanı si, lancome hypnose, dolce gabbana pour femme kullandım öteki kokuları hiç bilmiyorum ama çok ilgi çekici erkeklerin de hoşuna giden bi parfüm arayışındayım önerilerinizi bekliyorum.