İst Üni. Radyo Televizyon mezunuyum. Bu sektörde herşey çevreye bakıyor malesef. Ya da iyi bir staj yeri ayarlamaya bakın ve orada kalmak için elinizden gelen herşeyi yapın.
en azından sen istanbulda yasıyorsun ben ankdayım televizyon kanallarında calıstım geçen sene krizi bahane ettiler reklam gelirlerimiz az dediler ücret ödemediler yol paramı yemek paramı 6 ay boyunca hep kendi cebimden ödedim istanbulda iş cevresi olarak biraz daha sansınız yüksek ne de olsa medyanın baskenti orası )calısıyormusun peki şu anda
radyo tv sinema bölümü için ayrılmıyor staj defterleri zaten özel kanallara basvuran herkesi alıyorlar stajer olarak bölüme falan bakmıyorlar ben trt'de staj yapmıstım bizim staj zorunlulugumuz olmadıgı için attım ben staj defterimi sen 2 yıllıkmısın 2 yıllıklarda zorunlu staj var staj defterini okulundan alabilirsin....
Ben zaten stajımı yaptım bitti.ben de trt de yaptım evet 2 yıllık..Ama staj defterine ne yazacagımı bilmiyorum herkes hikaye yazıyo resmen cünkü hiçbir iş yaptırmıyolar bize ne yazmam gerekiyorhala fikrim yok..
staj dosyası örneklerıne baktım netten bütün bölümler var ama radyo tv.yok
o günlük dolduralacaktı mesela ben bu topragın sesinde staj yapmıstım bugun ... bölümün çekimini yaptık su kasetlerin time code'unu aldık ben 2005 yılında yapmıstım biz çok şey ögrenmiştik