İletişim eksikliği ve evlilik planı

ne yapmalıyım

• Düşün

OY: 6 85,7%
  • Devam

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
merhaba kızlar,

dört sene zar zor bir ilişkim oldu. Nadir görüşmeler ve telefonlaşmalar. Görüşme dediysem senede 10 defa fln. Sırf mesajlaşarak sürdürdük diyebiliriz. O öyle istedi.
Yaşlarımız 26-28.
Bir şekil anneleri tanıştırdık kasımda. Ondan beri benim yanıma bi türlü gelmedi, bi saat uzaklıkta oturuyor. Arabam yok şöyle böyle bahaneler ve sinirlenince sen yanıma gelseydin fln diyor. Söyleyince kızıyor veya ağır konuşuyor.. Ama mesajda konuşmaya gelince normal , evlenince sorunların yarısı cözülecekmiş diyor kendisi.
Bunlar yakında ailecek tanışmaya gelecek ama benim heyecanım yok, herne bahanesi olursa olsun zaman ayırıp gelmeliydi. Son görüşmemizin ardından 3 ay geçti.
Nişanlansam farklı olmayacak herhalde?
Değer vermiyor? Sizlerde nasıldı ? gerçekten çok üzgünüm niye buraya kadar getirdim bilmiyorum..

Canimm bizde bu dönemlerden gectik atlattık şükür 4 senelik evliyim. Ama tanışma nişanlılık dönemlerinde birlikte vakit geçirmek çok önemli birbirini tanımak adına. Kendim pek yaşamadım çok sukur eşim her fırsatta gelirdi görüşürdük hafta da 1 en geç ama geçen sene kaynım nişanlanmıştı sanki yazdıklarını okurken onun yaşadıklarını okuyorum gibi geldi. Araba kullanmayı bilmiyor kaynım ve nişanlısı da 2 vesayetle gidilecek yerde oturuyordu. Bunlar nişanlandılar sadece 2 3 kez görüştüler biri bayramdı zaten o da hep aile ortamında sonra düğün hazırlikları yaklastikca sıkıntılar çıktıkça göğüs geremediler zaten gelmiyorsun arayıp sormuyorsun demeye başladı kız haklı olarak. Salon falan tutulmuştu düğüne 4 ay kala nişanı attılar. Tartisma konulari cok sacma ve ufak bir seydi ama o gelmemeler olayi büyüttü.Demem o ki şimdiden böyleyse sonra karşınıza çıkacak en ufak sorun da baş edemeye bilirsiniz. Çok dikkatli davranman gereken hassas bir konu. Ilerde esin olacak seni taşıyamayacak ve değer vermeyecekse bence tekrar tekrar düşünmelisin sonrasında daha kotu olmasinda ıyidir.

Senede 10 kere çok az iletişim yok pek demek siz tanıdıgınızı düşünüyor musunuz peki bu insanı evlilikte de ihmal ederse daha kötü ve daha zor şimdi yanınıza koşa koşa gelmesi gerekir

Siz birbirinizi nasıl tanıdınız nasıl evlilik kararı aldınız yani evet doğru adam bu dedirten şey ne

Siz birbirinizi nasıl tanıdınız nasıl evlilik kararı aldınız yani evet doğru adam bu dedirten şey ne
Sevdiğim için. Ve kendisi benim yanlış çıkarımlar yaptığımı söylüyor evlenince herşey bambaşka olacakmış diyor. Ve çok iyi konuşuyor yılanı deliğinden bile çıkarır. Buna aldandığımı düşünüyorum. İçim hiç rahat değil hep doğru insan değlmiş gibi bir his var

O zaman değildir. Açıkçası evlilik tereddüt kaldırmaz .

İnsan yanındakini tanıyamıyor bazen. Bu kadar az görüşmeyle evlenilir mi bilemem 8 yılımız bitti yeni nişanlandık. Nişanı yapmadan önce haftalarca düşündüm. Kararımı sorguladım 8 yılımızı bitirmemize rağmen... Şuan nişanlım başka şehirde muhtemelen 3 ay sonra görüşeceğiz ama gelemiyor oluşu benim için problem değil. Siz yenisiniz emin değilsen şüphen varsa azıcık bile olsa çok daha fazla düşün

Yine cevremde böyle bir durum vardi.
Cok lakayit olmamak adina ve birazda tembellikle alakali sizin durumunuz yasandi. Nisanlandiklarinla ayni böyle devam ettiler. Baya stresli bir nisanlilik döbemleri oldu sirf bu konudan dolayi. Ve dedigi gibi bu problemler gececek demis evlenince
Simdi evliler ve komunikasyon sorunlari ortadan kalkti ve gayet iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…