Siz birbirinizi nasıl tanıdınız nasıl evlilik kararı aldınız yani evet doğru adam bu dedirten şey nemerhaba kızlar,
dört sene zar zor bir ilişkim oldu. Nadir görüşmeler ve telefonlaşmalar. Görüşme dediysem senede 10 defa fln. Sırf mesajlaşarak sürdürdük diyebiliriz. O öyle istedi.
Yaşlarımız 26-28.
Bir şekil anneleri tanıştırdık kasımda. Ondan beri benim yanıma bi türlü gelmedi, bi saat uzaklıkta oturuyor. Arabam yok şöyle böyle bahaneler ve sinirlenince sen yanıma gelseydin fln diyor. Söyleyince kızıyor veya ağır konuşuyor.. Ama mesajda konuşmaya gelince normal , evlenince sorunların yarısı cözülecekmiş diyor kendisi.
Bunlar yakında ailecek tanışmaya gelecek ama benim heyecanım yok, herne bahanesi olursa olsun zaman ayırıp gelmeliydi. Son görüşmemizin ardından 3 ay geçti.
Nişanlansam farklı olmayacak herhalde?
Değer vermiyor? Sizlerde nasıldı ? gerçekten çok üzgünüm niye buraya kadar getirdim bilmiyorum..
Sevdiğim için. Ve kendisi benim yanlış çıkarımlar yaptığımı söylüyor evlenince herşey bambaşka olacakmış diyor. Ve çok iyi konuşuyor yılanı deliğinden bile çıkarır. Buna aldandığımı düşünüyorum. İçim hiç rahat değil hep doğru insan değlmiş gibi bir his varSiz birbirinizi nasıl tanıdınız nasıl evlilik kararı aldınız yani evet doğru adam bu dedirten şey ne
O zaman değildir. Açıkçası evlilik tereddüt kaldırmaz .Sevdiğim için. Ve kendisi benim yanlış çıkarımlar yaptığımı söylüyor evlenince herşey bambaşka olacakmış diyor. Ve çok iyi konuşuyor yılanı deliğinden bile çıkarır. Buna aldandığımı düşünüyorum. İçim hiç rahat değil hep doğru insan değlmiş gibi bir his var
merhaba kızlar,
dört sene zar zor bir ilişkim oldu. Nadir görüşmeler ve telefonlaşmalar. Görüşme dediysem senede 10 defa fln. Sırf mesajlaşarak sürdürdük diyebiliriz. O öyle istedi.
Yaşlarımız 26-28.
Bir şekil anneleri tanıştırdık kasımda. Ondan beri benim yanıma bi türlü gelmedi, bi saat uzaklıkta oturuyor. Arabam yok şöyle böyle bahaneler ve sinirlenince sen yanıma gelseydin fln diyor. Söyleyince kızıyor veya ağır konuşuyor.. Ama mesajda konuşmaya gelince normal , evlenince sorunların yarısı cözülecekmiş diyor kendisi.
Bunlar yakında ailecek tanışmaya gelecek ama benim heyecanım yok, herne bahanesi olursa olsun zaman ayırıp gelmeliydi. Son görüşmemizin ardından 3 ay geçti.
Nişanlansam farklı olmayacak herhalde?
Değer vermiyor? Sizlerde nasıldı ? gerçekten çok üzgünüm niye buraya kadar getirdim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?