• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaşta gebelik

Nergi6149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
12
4
1
42
Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım üç kızım var.geçtiğimiz hafta 22 haftalık gebeliğim bebegimin kalbinin durması sonucu sonlandırıldı.planlanmamış bir gebelikti.diş ve idrar yolu enfeksiyonuyla cebelleşirken hamile olduğumu öğrendim.sevinemedim bile çünkü sağlık sorunlarımdan dolayı endiseliydim.yinede aldırmayı düşünmedim.ikili tarama testimde down sendromu riskim çok yüksek çıktı amniyosentez önerdi doktorum ama yaptırmadım öyle olsaydı bile kıyamazdım ona.elimden geleni yaptım ama olmadı kaybettim onu.anne yüreği üç kızım var buda böyle oldu diyemiyorsun günlerdir ağlıyorum.şimdi sağlık sorunlarımı hallettiğimde tekrar gebelik planlıyorum ama yine aynı seyi yaşamak korkutuyor beni.sırf ben istiyorum diye bi cana daha sebep olamam ama eşim istiyor yaşımda geçiyor sizce 36 yaşında üç çocuğu olan bir kadın gebelik planlamamalımı

Merhaba, kaybın için çok üzüldüm. Yeni gebelik konusunda bakabileceğine eminsen ve istiyorsan niye olmasın ki. Yaşın daha genç. 44 yaşındayım ve iki düşükten sonra tüp bebek de yaptırdım ama maalesef olmadı. Sen bu kadar gençken dert etme. Herşeyde bir hayır vardır. üzme kendini. çok gençsin .

Canim
Çocuklara maddi manevi yetiyorsan geç bir yaş değil.
Ama sen de çok iyi biliyorsundur önemli olan doğurmak değil, her birini ahlaklı iyi imanlı bireyler olarak yetiştirmek, onlara gelecek sağlayabilmek,
Bu kondu yeterli görüyorsanız kendinizi 4 çocuk çok degil

Merhaba, kaybın için çok üzüldüm. Yeni gebelik konusunda bakabileceğine eminsen ve istiyorsan niye olmasın ki. Yaşın daha genç. 44 yaşındayım ve iki düşükten sonra tüp bebek de yaptırdım ama maalesef olmadı. Sen bu kadar gençken dert etme. Herşeyde bir hayır vardır. üzme kendini. çok gençsin .

Mesajınıza cevap vermek için geç oldu kusura bakmayın inşallah Allah sizede nasip eder.Bende henüz hamile kalamadım ama kürtaj sonrası üç ay gebelik hormonları taşıdığımı söyledi doktorum bu üç ay içinde yapma ama denersende olmazsa endişelenme dedi Rabbim herkese hayırlısını versin güzel ve umut verici mesajınız için çok teşekkür ederim

Canim
Çocuklara maddi manevi yetiyorsan geç bir yaş değil.
Ama sen de çok iyi biliyorsundur önemli olan doğurmak değil, her birini ahlaklı iyi imanlı bireyler olarak yetiştirmek, onlara gelecek sağlayabilmek,
Bu kondu yeterli görüyorsanız kendinizi 4 çocuk çok degil

Back