Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne gibi değişiklikler yapmıştınız ?kasım sonu 40 oluyorum ve aralık ortası doğumum var Allah izin verirse
1,5 yıl yakın olmadı. arada tüp bebek denedim, olmadı. biraz psikolog desteği, biraz yaşam tarzı değilikliği ve biraz tevekkül ile hamile kalıverdim.
belli bir sorun yoksa ileri yaşta da kalınıyor gayet.
O işler böyle yürümüyor ki hormon ve yumurta rezervinize baktırmanız lazım amh vs ayrıca ultrasonla yumurtalıklarınıza bakılması gerekiyor.
O işler böyle yürümüyor ki hormon ve yumurta rezervinize baktırmanız lazım amh vs ayrıca ultrasonla yumurtalıklarınıza bakılması gerekiyor.
50 yaş üzeri gebe kalan birini gördüm sitede
Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.kasım sonu 40 oluyorum ve aralık ortası doğumum var Allah izin verirse
1,5 yıl yakın olmadı. arada tüp bebek denedim, olmadı. biraz psikolog desteği, biraz yaşam tarzı değilikliği ve biraz tevekkül ile hamile kalıverdim.
kasım sonu 40 oluyorum ve aralık ortası doğumum var Allah izin verirse
50 yaş üzeri gebe kalan birini gördüm sitede
Yasınız 46 mı ?
Dr size tüp bebek önermemiş doğal yolla hamile kalma ihtimali daha fazla demiş ama geçen günler aleyhe işlemiyor mu
Belki de eşinizin bakılması gerektir.
Stres. Bu konuya bu derece odaklanmak bile, tek başına hamile kalamamaya sebep oluyor olabilirEşim de yapılması gereken bütün testleri yaptı onda bir sorun yok.İki ay önce tüp bebek denemesi yaptık transfer aşamasına bile geçilmedi psikolojim çok bozuldu bitkisel tedaviye yöneldim geçen ay hayıt tohumu içtim aslında ne düşüneceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum bu arada evet yaşım 46