- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
AMH değerin masallah çok iyi arkadasim benim Eylül'de 3.47 idi. Doğal yoldan olabilir benimde Miyon var hala iki tane gebeliği etkileyecek yerde değil
Kuru inciri akşamdan ikiye bolup zeytinyağı içine koyuyorum akşamda tok iken yiyiyorum canım boşalan zeytinyağina inciri yeniden koyuyorum
Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok duyacağız burdan doğal yoldan hamile kaldım haberlerini
Canım hemen başlıyorum zeytinyağlı incireçok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hayırlısı ve sağlıkla sizlerede nasip etsin inşallah
evet rabbime binlerce şükür kalp atışını gördük duyduk miniğin
yarın yine kontrol var merakla ve heyacanla bekliyorum saatini
canım hergün yedim ben ara vermeden hatta gebelikte de devam ettim ama mide bulantısı artık izin vermiyor zeytinyağlı incire
Canım hoşgeldin aramızamaşallah amh değerin çok çok iyi benim de nacizane fikrim bir kaç ay daha doğal yollarla denemen. Doktorlara kalsa yaş da yaş tüp de tüp diye tutturuyorlar. Daha dün ileri yaşta anne olmuş yabancı ünlülerle ilgili bir yazı okudum 46/47 yaşında doğal yoldan anne olmuş bir sürü insan var zaten bir tek bizim ülkemizde bu yaş olayına takılıyo insanlar. Almanyada yaşayan yakınım rutin kontrolü için kadın doğum polikliniğine ne zaman gitse 50 yaşına yakın insanların anne olmak için doktoruyla görüştüğünü söylüyo. Burda olsa 50 yaşındaki bir hastayı tüp bebek doktorları bile kabul etmez Allah herkesi işinin ehli iyi niyetli hastaya müşteri gözüyle bakmayan iyi doktorlarla karşılaştırsın işallah dileyen isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun aminnnn Saraçoğlu kürü uyguluyorum demişsin canım hangi kürü uyguluyorsun bilgi verir misin rica etsem
Canım bende Saraçoğlunun kürlerini uguladım şöyleki önce 15 gün soğan kürü (kist miyom olmadığı halde) 21 gün incir kürü şuan incir kürünün 7 günlük arasındayım ama diğer 21 güne devam etmicem. Çünki hem kilo aldırdı hem de prolaktin hormonumu yükseltti. Sanırım her kür her bünyeye iyi gelmiyor.Onun yerine A anneveoglusu arkadaşımın zeytinyağlı incir kürüne başlicam. Canım ayrıca vitamin eksikliği de gebe kalmaya engel b12 vitamini ilaç takviyesiyle en geç 2 ay içinde düzene giriyor tecrübeyle sabitHoşbuldumm :)) Teşekkür ederim, ben de bu yıl sonuna kadar denemeyi düşünüyorum. 11 ağustos gibi eşimin memleketine gideceğiz. Keşke oraya hamile bir şekilde gitsem :) Şu sıralar biraz daha beslenmeme, streslenmemeye dikkat ediyorum. Gerçi mali müşavirim, bizim meslekte streslenmemek pek mümkün değil:) 3 kilo fazlam var, on uda vermiş olurum. bol sebzeli, meyveli,cevizli bir beslenme uygulamaya başladım. sabah pohaçalarını bıraktım. b12 ve d vitaminim bayağı düşük çıktı, ilaç kullanıyorum. Onlar da bu arada normale döner umarım.
Saraçoğlunun sitesinde 029 nolu polikistik over kürü. çörekotu yağı, testere aslan pençesi, 3 bitkiden oluşan karışım geldi. bir de soğan suyu yapmamı istedi 15 gün. ama onu yapamadım. tansiyon habı kullanmaya başladım 5 aydır, tansiyonumu düşürdü galiba soğan suyu, ya da ben sabah işe gitmeden yapmaya üşendim:))
Teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Dün akşam incirleri 2 ye bölüp zeytinyağında beklettim sabah aç karınla yedim. Bir tane de eşime verdim. Keçiboynuzu özüne başladı eşim de bu sabah itibariyle.
Canım hemen başlıyorum zeytinyağlı incirebelki de bizim mucizelerimize de sen vesile olursun bu zeytinyağlı incir tavsiyenle kim bilebilir kendine ve bebişe çok iyi bak canım bizleri de durumdan sıkça haberdar et sen ve bebiş bizim çok çok kıymetlimizsiniz topiğimizin ilk annişi ve bebişi olarak Allaha emanetsiniz canım
Canım sorunun yanıtı olur mu bilmiyorum ama şöyle bir paylaşım buldumKızlar bişi sormak istiyorum bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.yumurtanın çatlamadığını bizim anlamamız mümkün mü.yani söyle anlatayım.ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladığımız halde yumurtanın çatlamama gibi bir ihtimali var mı acaba.yoksa bu gibi durumda hiç bir şekilde çift çizgi oluşmuyor mu.bunu çok merak ediyorum.bilen lütfen benide bilgilendirebilir mi.teşekkürler.
Yani sanırsam yumurtanın çatlamadığını biz kendimiz anlayamıyoruzCanım sorunun yanıtı olur mu bilmiyorum ama şöyle bir paylaşım buldum Eki Görüntüle 2152708
Canım bende Saraçoğlunun kürlerini uguladım şöyleki önce 15 gün soğan kürü (kist miyom olmadığı halde) 21 gün incir kürü şuan incir kürünün 7 günlük arasındayım ama diğer 21 güne devam etmicem. Çünki hem kilo aldırdı hem de prolaktin hormonumu yükseltti. Sanırım her kür her bünyeye iyi gelmiyor.Onun yerine A anneveoglusu arkadaşımın zeytinyağlı incir kürüne başlicam. Canım ayrıca vitamin eksikliği de gebe kalmaya engel b12 vitamini ilaç takviyesiyle en geç 2 ay içinde düzene giriyor tecrübeyle sabitd vitaminini ben daha normal seviyeye getirebilmiş değilim ayda bir tane tüp için diyor doktorlar ama ben ayda bir içerek hiç bir faydasını görmedim. Şimdi daha sık yani haftada bir tüp içmeyi düşünüyorum.
Beslenme çok çok önemli canım topiğimizdeki @Seldapelen arkadaşımız bol proteinli bir beslenme şekliyle hamile kaldı Allah bebeğini kucağına almayı bu seferlik nasip etmedi ama doğru beslenme hareket ve düzenli su tüketimiyle doğal yoldan gebe kalabildi. Çabalarımız yerini bulsun Rabbim her isteyene nasip etsin işallah hem belli mi olur belki ağustos ayında hamile haberini almış olarak gidersiniz eşinin memleketine gün doğmadan neler doğar biz çabalayalım takdir Yüce Allah'ın...
Canım ben hiç bir değişiklik hissetmedim yaptığım kürlerden sonraBenim B12 geçen ay 58 di. Resmen yerlerdeydi :) dodex iğne ile 400 e çıkmıştı. Mayıs başı tekrar tahlil yapıldı. 128. Genetik bizde sanırım, ailede herkesin düşük.
Evet, belli mi olur, belki de güzel haberle giderim :))
Peki soğan ve incir kürü sonrası bir değişiklik oldu mu, gerçi bitkisel kürlerin geri dönüşümü biraz zaman alabiliyor.
Hayıt otu ekstratını da öneriyorlar. Bebe aspirini kullananı da duydum ama iltihap ve enfesksiyon varsa rahimde o zaman iyi geliyormuş. Kimsenin emeği boşa gitmesin.
Canım çok çok haklısın neredeyse doktorları bile biz yönlendiriyoruz işallah yumurtaydı takipti tüpdü gerek kalmadan kendiliğinden gelir bizim minnaklarBenim FSH değerime bakılmadı. Prolaktin 18.84. TSH:1,62 AMH:3,9 Eşimin sperm testini iyi bir laboratuvarda yaptırmıştık. 2 doktor yeniden istedi. Miktar 3.4 ml. morfoloji %5. toplam hareketli %50. ileri hareketli %45. 2 kritere göre yapılıyormuş. Dünya sağlık örgütüne göre ve KRUGER sistemine göre. İki kriteri karıştırmışlar vs dediler. Dışardaki lab. erkek lehine sonuç çıkarıyor dedi memorialdeki doktor. Şu an ovulasyon sürecine giriyoruz o nedenle daha sonra yaptıracak. Benim yumurta takibi yaptırmam gerek bu ay. Yumurta var mı, büyüdü mü, çatladı mı. Birinde büyümüştü çatlamamıştı, iğne yapıldı ama sonra gel bakalım demediler, belki çatlamadı. Şöyle kafama göre doktor bulamadım ya, işte bu dediğim. Yumurta takibini bile ben talep ettim. Yumurta yoksa nasıl bir yol izlenmeli, ne bileyim Klomen kullan diyen yok. Umarım hiçbirine gerek kalmadan doğal yolla olur, her işte bir hayır varmış.
Hoşgeldin canım topiğimizeMerhaba arkadaşlar,ben de 40 yaşında ve çocuk sahibi olmaya çalışan bir kader arkadaşınızım.4 yıl önce gebe kaldım ancak boş gebelikti.Tüp bebek tedavisindeyim şuan ancak gidişat çok da iç açıcı değil.Sizinle bir bilgi paylaşmak istedim Maca kökü denilen bir bitkinin yumurta kalitesini ve sağlıklı gebelik ihtimalini artırdığını öğrendim.Hemen gidip güvenilir bir markadan satın aldım.Türkiyede yetişmeyen bu bitkinin hücre yenileyici özelliği kanıtlanmış.Hatta Avrupa da Zenginlerin bitkisi olarak anıldığı söyleniyor.Prof dr Suha Sönmez in tavsiyesi.Belki derdimize azıcıkda olsa çare olur diye sizlerle de paylaşmak istedim.
Hoşbuldum,ben de ne duysam mutlaka koşup alıyorum.iyi mi yapıyorum kötü mü şüpheliyim gerçekten.Ama dediğin gibi bir umut insan sarılıyor işte.Aktarlarda var sorunca hemen veriyorlar.Ancak ben güvenemedim markalı aldım.Sabah akşam bir çay kaşığı suyla yutuyorum.Yoğurda karıştırsam mı dedim sonra vazgeçtim dr nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanayım dedim.Markası olmayanlara 40 lira dediler markalısını 70 liraya aldım.Minicik faydası olsa bile denemeye değer diyorum hep kendime.Umut dünyası insan umut etmeden ayakta kalamıyor:)Hoşgeldin canım topiğimizecanım bu maca kökü aktarlarda var mı nasıl bir şeye benziyor bir umut işte neyi duysam hemen alıp kullanayım istiyorum nerede bulup nasıl kullanabileceğimizi de yazarsan çok seviniriz canım paylaşım için teşekkürler
Canım bunu doktor tavsiye ettiyse vardır bir hikmeti diyorum ve yarın aktarın yolunu tutuyorum çünkü doktorlar genelde bitkisel kürlere önyargıyla bakıyorlar hatta kullandığını söyleyince kızıyorlar sevdim senin doktorunuHoşbuldum,ben de ne duysam mutlaka koşup alıyorum.iyi mi yapıyorum kötü mü şüpheliyim gerçekten.Ama dediğin gibi bir umut insan sarılıyor işte.Aktarlarda var sorunca hemen veriyorlar.Ancak ben güvenemedim markalı aldım.Sabah akşam bir çay kaşığı suyla yutuyorum.Yoğurda karıştırsam mı dedim sonra vazgeçtim dr nasıl tavsiye ettiyse öyle kullanayım dedim.Markası olmayanlara 40 lira dediler markalısını 70 liraya aldım.Minicik faydası olsa bile denemeye değer diyorum hep kendime.Umut dünyası insan umut etmeden ayakta kalamıyor:)
Evet canım haklısın hele ki bu bitkiselleri doktor tavsiye ediyorsa kesinlikle değerlendirmek lazımBak tavsiyeleri bu yönde,neden olmasın bence bitkisel takviyeleri de değerlendirmek gerek.