- 10 Ocak 2019
- 4
- 24
- 51
Civan perçemini hangi zamanda içtiniz adetliyken veya bitiş sonu gibi. Miyositol nekadar kullandınız acaba tşk ederim, hayırlı olsun hamileliğiniz darısı bize inşallah
Soyle ki... benim amh dusuktu ancak ultrasonda cok sayida yumurta oluyordu. Cok sayida derken pko'lular gibi degil. Ultrason gorunumu iyiydi yani ancak tup bebek tedavisinde sadece bir yumurta gelisti ve digerleri yeterli buyukluge ulasamadi. Iki kez denendi. Ikisinde de ayni sey oldu. Hicbisey yapilamadi. Hele ki ilk denemede o kadae yuksek dozlara cikildi ki yaklasik 10.000 TL sırf ignelere gitti. Ilave olarak da psikolojim baya bozulmustuDurumumuz benzerlik gösteriyorsa olur tabi canım .tüp bebekte bir folikülün dominant ilerlemesi,yani birinin önden gitmesi sorunu var, tüm foliküller eşite yakın büyüyemiyor.Böyle bir durumun var mı canım senin de ? Semra hoca foliküllerin eşitce büyümesini sağlamak için tüp bebekten bir önceki ayda nasıl bir yol izliyor , bunu merak ediyorum canım.
Aminnn. Bu duyguyu tatmak isteyen tum arkadaslar icin dua ediyorum. 1 tane de olsa bu duyguyu tadalim inşallah hepimizRabbim saglikla saglikli ve uzun omurlu evlatlar ve onlari guzel ve hayirli yetistirebilecek guc nasip etsin hepimize
3 çocuğum var Allah bağışlasın en küçüğü 4 yaşında hep doğal yoldan hamile kaldım o yüzden denemedim oluruna bırakıyorumTup bebek denediniz mi ?
Merhaba arkadaşlar. doğal yoldan gebe kalmaya çalışan dostlara kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Belki sizlere de fayda sağlar. gerçi bende yaradı ama devamı gelmedi. önümüzdeki ay 43 yaşıma giriyorum.son iki yılda iki olumsuz tüp bebek deneyimim var ve geçen ay doğal yoldan hamile kaldım. yumurta takibi yapıyordum ovulasyon kiti ile. yumurtlama gününden bir gün sonra coraspirin ve progestan hapını fitil olarak her akşam yatarken kullanmaya başladım. yumurtlama ve döllenme olsa bile rahim yeterince kalınlaşmıyorsa ve rahimdeki kan akımı yeterli değilse tutunmanın olmadığını çok yerde okumuştum ve herhangi bir zararının olmadığını da öğrendim ve o ay denedim hamile kaldım mucize gibi bir şey yani. tüp bebek deneyecektim tekrar ve corona nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştım. ama gebelik kesesi gelişmesine rağmen içinde embriyo büyümedi bir türlü. sebebi de yaş nedeniyle yumurta kalitesinin düşük olmasıymış. sonunda kürtajla alınması gerektiği boş gebelik olduğu söylendi. çok büyük hüsran ve yıkım oldu benim için ama döllenme ve rahimde tutunma olduğunu görmüş oldum. bu cuma kendiğinden düşmezse kürtaj olacağım. yumurta kalitesi içinde çook vitamin takviye vs kullandım ama bende işe yaramamış demekki vitaminler. umarım Allah kimsenin emeklerini boş çıkarmasın.
Geçmiş olsun , ilkkez mi hamile kalmışsınız..
Yok yA fitil olarak kullanılmaz o ıceceksınÇok geçmiş olsun , coraspirini demi fitil olarak kullandınıız, daha önce kullandırmuşmıydı doktor bu şekilde
çok teşekkürler. yok ilk kez değil geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım ama 6.5 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. Coraspirini ağızdan hap olarak aldım. progestanı fitil olarak aldımÇok geçmiş olsun , coraspirini demi fitil olarak kullandınıız, daha önce kullandırmuşmıydı doktor bu şekilde
Merhababenim iki oğlum var 17-15 yaşlarında sat 7 şubat korunarak hamile kaldım kalmadan önce diyet bol proteinli bi beslenme şekli ve günde en az 4000 adım atıyordum 5 kilo verdikten sonra hamile olduğumu anladım planlı değildi ama çok sevinip çok heyecanlandım hamile kaldığım ay sabahları kalkar kalkmaz yarım limonlu su içtim en geç 7:30 da 2 yumurta 7 zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım mutlaka hurma yedim 1 tane ara öğünlerde akşam yemeğini saat 17:30 da bitirdim akşam çayın yanında 2 kayısı ve 2 incir yedim bol su içtim tabiki böyle beslendiğim ay hamile kaldım 2.5 aylık olana kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı rahmimde ne olduğu anlaşılamayan bebeğe giden kan akışını kesen bi kese gibi görünen bişey tesbit edildi ve malesef kürtaj oldum Mayıs’ın 15 şinde kontrolüm var patolaji sonucum çıkcak ben hiç bebek düşünmezken nasıl aklıma düştü nasıl bebek istiyorum anlatamam yaşam şeklimi değiştirmem etkili oldu gibi geliyo bana yardımcı olalım inşallah birbirimize
Merhaba 2.cocuk için n eyaptinizBende sendenim. Benimde 1 kızım var. 2 istedik ama amh la tanıştım benimde düşük diye tüp dedi. Doğal olurmu bilmiyom bende inşh olur
Maslow merhabaSoyle ki... benim amh dusuktu ancak ultrasonda cok sayida yumurta oluyordu. Cok sayida derken pko'lular gibi degil. Ultrason gorunumu iyiydi yani ancak tup bebek tedavisinde sadece bir yumurta gelisti ve digerleri yeterli buyukluge ulasamadi. Iki kez denendi. Ikisinde de ayni sey oldu. Hicbisey yapilamadi. Hele ki ilk denemede o kadae yuksek dozlara cikildi ki yaklasik 10.000 TL sırf ignelere gitti. Ilave olarak da psikolojim baya bozulmustu