İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

canım aramıza hosgeldın, ınsallah daha fazla bekleyıp uzulmene gerek kalmadan sen de yavruna kavusursun. Allah hepimizin kucağına birer mucıze bırakıverır bu sene ınsallah canım.

Senella
Ota-jinemed de kendi doğal yumurtanla tüp bebek yapıyor sanırım, görüşeceğim ben de . Seni de bilgilendiririm. Bir de aklıma şu geldi, opu sırasında polipimi alsalar, 2 defa narkoz yememiş olurum onu konuşacağım.. Aklıma gelince araştırdım, o şekilde olan birkaç hastaya rastladım.

Hosgeldin panic baci :))
Bu igneler ilaclar malesef meme kanseri riskini arttiriyor Allah korusunnnn
Benim fibroadenomları da o yüzden büyütür diye korkuyorum ve ilaçsız tüp bebek denemek istiyorum. Rahimdeki miyomu 4.5 dan 6.5 a çıkardı 2 ayda. 3 kür klomen, 1 kür merional 75 mg kullandım, doktor dedi takip ettir kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Bir de tüp bebekle doğanların genetiği az da olsa etkileniyor bu ilaçlardan. Bunu bana sadece 1 doktor söyledi.

İlk defa geçen yıl 40 oldum diye mamaografi çektirdim, o nasıl bir acı ya, daha da çektirmem:) memedeki doku yoğunluğundan göremedi kistin şeklini, emin olmak için MR istedi, teyzem de meme kanseri olduğu için daha bi üstüne düşüyorlar.

Bi tedavisi yok diye biliyorum, eğer overlerde pko görüntüsü yoksa, regli düzenli ise, yumurta çatlamasında sorun yoksa çok önemsenmiyor zaten, ben sadece folik asit olarak inofolik combi kullanmanızı öneririm canım

Antalya’da nerede var görüntüleme merkezi, hiç anlamıyorum ben Mesela hsg çeken yerler de yapıyor mu bunu
Ben muayene için ofm ye gitmiştim, usg için 1 gün sonraya randevu verdiler, o an ki psikolojiyle bekleyemezdim, bizim merkezin yan tarafında Kepez tıp merkezinde yaptırdım, ama onun dışında bütün tıp merkezlerinde yaptırabilirsin canım.

Bende çok korktum, çok acıyor diye biliyordum ama o günkü psikolojimden midir nedir hiç acı olmadı çok rahat çektirdim.

Ya kızlar çok bilmişler gibi buraya çok şey yazıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum yanlış anlarsınız diye ama 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır çok şey yaşadım maalesef, yaşamadığım kalmadı demiycem çünkü bu lafı söyledikçe başıma başka bişey geldi,
Kimyasal gebelik,polip, histeroskopi,boş gebelik, kalbi duran düşük, düşük nedeniyle kromozom tahlili,pıhtılaşma testi, immünoloji testleri,hematoloji testleri,tüp bebek tedavisi, embriyoya pgt, embriyoda kromozom bozukluğu, dış gebelik şüpheli hamilelik ve tekrar düşük, tekrar tüp tedavisi, memede kitle, mamografi,meme ultrasonu kısaca sırasıyla yaşadıklarım bunlar ve bunları yaşarken yaşadığım korkular nedeniyle her şeyi araştırmak zorunda kaldım, 16 yıl ilaç sektöründe çalıştığım için zaten bir çok şeye hakimdim ve doktorlara güvenim biraz düşük mesleğim gereği çok bilgim oldu keşke olmasaydı, cehalet mutluluk diyorlar ya kesinlikle öyle ama şartlar beni cahil bırakmadı, dün gece şu meme olayını yazınca yatağa yattığımda bunlar geldi aklıma başladım yine ağlamaya, umarım ve inşallah daha kötülerini yaşamam, allah hiç birimize yaşatmasın, dün gecem kötü geçince içimi dökmek istedim, affınıza sığınarak

canım bildiklerimizi paylaşmak,dertlerimizi,mutluluklarımızı paylaşmak için buradayız,kendi yaşadıklarımızı yaşayanlarla konuşmak için,onların ne yaptığını olaylarda nasıl yol izlediğini öğrenmek için buradayız,ben burada bir şeyler paylaşanları kelime kelime okuyorum,bana cehalet mutluluk getirmiyor,öğrenmek daha çok getiriyor,normalde de yapım zaten çok araştırmacıdır,o yüzden deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara,sana da tabi ki teşekkür ederim

bu yasadıklarını unutturacak kadar guzel gunler gormenı dılıyorum canım, gercekten cehalet en buyuk mutluluk her anlamda, ama yasayarak ogrenmek okuyarak ogrenmekten daha acı ve unutulmaz tabı. dılerım bırgun bu gozyaslarının yerını sevınc gozyasları alır ve en kısa surede burada bızımle de paylasırsın kuzum

Haklısın tabiki olabilir ama bilmeden kendimi tüp bebeğe fena odaklamışım hemen çektim kendi kulaklarımdan :)

Hoşgeldin canım. Tutunamayan embriyo girsin mapusa seni neden atıyorlar ki anlamadım. Neyse geldin şimdi can09e yi bekliyoruz. Geçenlerde benim de mesajlarım silinmiş mahkeme kararı varmış ona göre. Ne silindi bilmiyorum ama ne yazıyor olabilirim diye epey şaşırdım :)

Yarin doktor randevum var zaten.teee 1 hafta onceden alinmis.normalde reglin 3.gunu die prs gunu hormonlara bida baktirayim diyodum,bebise baktirmak nasip oldu cok sukur İnsaAllah yarina kdr artarda kesecik gorulur
Bayılıyorum regli için randevu alıp hamile olarak doktora gidenlere :) tekrar tebrikler canım

Tebrikler sağlıkla geçireceğiniz nice güzel yıllarınız olsun :)

Yeni bir bilgiyle geldim çuha çiçeği yagi kapsülü kullanan oldumi hic? Sebepsiz infertilitede faydasi cokmus.
İlk defa duyuyorum kullanayım desem nerede bulacağım boşverdim gitti :)
Bu hafta bal polen arı sütüne ayrı içtiğimiz propolisten damlatma hatasına düştüm. Bildiğin zehir. Her yediğimde diyorum bırak kaliteli yumurta üretmeyi menapoza gireni hamile bırakır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…