- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldım ben 38 yaşındayım . 31 yaşında evlendim . Evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım çok şükür yedi yaşında bir oğlum var . Oğlum dört yaşındayken ikinci bebeğimizi istedik ve dördüncü ayımızda hamile kaldım ama ne yazık ki altıncı haftada kanamam başladı ve bebek düştü üç yıldır her ay daha günüm gelmeden soluğu eczanede alıyordum gebelik testi için doktoroda gittik belli başlı sorun yok yaşımın ileri olmasından ötürü dendi tüp bebek önerildi etrafımda deneyen iki kişide olumsuz sonuç alınca hiç denemek istemedim. Öyle kilolu biri değilim ama hem kafa dağıtmak hem de birkaç kg vermek için spor salona yazıldım artık test falanda yapmaz olmuştum sonra bir tanıdığın bir macun kullandığını ve onun sayesinde tabiki Allah’ın takdiri ile hamile kaldığını öğrenince bizde o macundan aldık ( bu macun Osmanlı dönemimde kullanılan bitkisel ) zararı olmaz denemedik demeyiz dedik çok şükür kullandığım ay bende hamile kaldım şuan sat a göre 9 haftalık hamileyim daha Öner’i düşük yaptığım için adet günümde test ile hamile olduğumu öğrenip doktora gitmiştim altında haftada kalp atışı duymak ve bebeği görmek için gittiğimde kesede bozulma bebelerde kalp atışı alınamadı doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı tabi dünya başıma yıkıldı ertesi gün hemen başka bir doktora gittim oda kesede sorun yok bebeğin altıncı haftada gelişimi durmuş hemen alınması lazım dedi . Neyse bir hafta geçti ilk doktora gittim kese düzelmiş ama bebekte hala kalp atışı yok alalım dedi kanamam lekelenmem hiçbişey yok bu arada bir hafta daha geçti önümüzdeki Salı günü için bir proftan randevu aldım artık bir mucize bekliyorum herşey Allahtan . Bu arada muhtemelen kürtaj olmam gerekecek ve bu macunu tekrar sipariş edip kullanıcam ve gene sonuç alabilirsem burada muhakkak paylaşacam bulunduğum yerde benimle altıncı kişi bu macunu kullandığımız ay hamile kalabildik bir tek ben sonunu getiremeyeceğim sanırım.
canım aramıza hosgeldın, ınsallah daha fazla bekleyıp uzulmene gerek kalmadan sen de yavruna kavusursun. Allah hepimizin kucağına birer mucıze bırakıverır bu sene ınsallah canım.