İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tüpçü bacılarımla beraber strese giriyorum burda yeminle. Ay kaç tane yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı bölünüpduru.. Biliyorum keyfin kaçtı ama son anda atağa geçen olabilir. Var öyle vakalar.

Hofff çok gerginim. Adet olsam da oğlak çalışmalarına başlasam :)) Burdaki oğlaklar fikrimi değiştirmeye başladı.
Senin de ubla
ee bizimkilerden hala ses yok mu yahu?

@can09e ve panic_attack panic_attack

Arkadaşlarımız nerede forum yetkilileri? @Kazen
panic geldi de can09e henüz yok

Aşılamada kullandığım merional 75 iğne de bende etki etmiş olabilir:) adetin 13. günü 18 mm ve 12 mm 2 adet yumurta vardı, ne oldu acep çatladılar mı:) adetin 24. günü bugün. Şu 180 dakika olayını geç keşfettik, tühh :)) 2 gün peş peşe değerlendirildi, o da fayda etmiştir belki. ''Senin doğalın tüp artık'' diyen doktorun yüzüne büyük bir zevkle haykıracağım:))
O tip doktorlara gıcığım, en yakın arkadaşıma 4 tüp denemesinden sonra donasyon yap olmaz dedi, 5 ay sonra kendi hamile kaldı doğurdu, al bebişi git lafını söyle diyorum, ben olsam kesin yapardım. Senin bu ay ikiz ihtimalin bile var, iğneden sonraki ay yumurtalıklar bi coşuyor,bi canlanıyor, hadi senden de güzel haber gelsin 🐣🐣

Yapma ya bu iyi bir haber değil ama hiç belli olmuyor bu işler, bizim merkez embriyo gelişimi durmadıktan sonra 6. Güne kadar bekliyorlar, evet bugün kompaktlaşma başlamış olması iyi bişey ama aniden atağa kalkan embriyolarda olabiliryormuş yani embriyo ölmeden oyunu bitirmiyoruz, tabi olumsuz gelişmeye de insan kendini hazırlıyor olsun olmazsa sende tüpsüz dalışa devam edersin bi süre sonra tekrar tüpe bak bana yılmadan devam, artı bugün de yazdım bu iğnelerden sonra yumurtalıklarda bir canlanma oluyor bu ayı sende güzel değerlendirirsin belki tüpsüz golü atarız bu ay :sampiyon:

Evet ben olumsuza hazırladım kendimi, yoksa dağılıyorum 😂 Bir de insanları teselli ediyorum, diyorum bu iste bir terslik var, benim teselli edilmem lazım 😂

Tüpçü bacılarımla beraber strese giriyorum burda yeminle. Ay kaç tane yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı bölünüpduru.. Biliyorum keyfin kaçtı ama son anda atağa geçen olabilir. Var öyle vakalar.

Hofff çok gerginim. Adet olsam da oğlak çalışmalarına başlasam :)) Burdaki oğlaklar fikrimi değiştirmeye başladı.

Değiştirsin tabi kuzum, bence biz oğlaklar çok tatlıyız kız 😍

Aradılar çok şükür 8olgun 5 olgunlaşmaya yakın yumurta toplam11 döllenmiş yarın önemli dedi hücrelere bölünme açısından sanırım bundan sonra hergün önemli dimi @Beste78
Şükür yaaaa, çok güzel haber canım, evet ilk aşamayı geçtin ama önemli olan 5. Gün blasta ulaşması, şimdi hızlı giden olucak yavaş giden olucak sonradan hızlanan olucak, inşallah hepsi 5. Güne ulaşır,yarın bölünme bilgisi gelir,3. Gün 8 hücreli olması beklenir, 4. Gün kompaktlaşmanın başlaması istenir 5. Gün de kompactlaşma tamamlanıp blast olması beklenir, geriden gelen embriyo varsa 6. Günde bekletilip blast olması sağlanır. Hadi bakalım daha da heyecanlı günler başladı 😉

Evet ben olumsuza hazırladım kendimi, yoksa dağılıyorum 😂 Bir de insanları teselli ediyorum, diyorum bu iste bir terslik var, benim teselli edilmem lazım 😂
İlk tedavi öyle oluyor sağır sultana duyuruyoruz nedense, sonra onlara açıklama, karşılıklı teselli telkin, sonra tecrübeleniyoruz kimseciklere söylemeden hallediyoruz kafa daha rahat olsun diye. Benim imkanım olsa kocama bile haber vermeden başlıycam tedaviye :rolleyes: sen daha dur ama 1 gün hatta 2 gün bile olabilir daha vakti var, senin bebiş her an atağa geçebilir

Değiştirsin tabi kuzum, bence biz oğlaklar çok tatlıyız kız 😍
evet evet,fena mı bizim gibi talı bi kızçesi olsa oğlak oğlak (inşAllahhh)

Şükür yaaaa, çok güzel haber canım, evet ilk aşamayı geçtin ama önemli olan 5. Gün blasta ulaşması, şimdi hızlı giden olucak yavaş giden olucak sonradan hızlanan olucak, inşallah hepsi 5. Güne ulaşır,yarın bölünme bilgisi gelir,3. Gün 8 hücreli olması beklenir, 4. Gün kompaktlaşmanın başlaması istenir 5. Gün de kompactlaşma tamamlanıp blast olması beklenir, geriden gelen embriyo varsa 6. Günde bekletilip blast olması sağlanır. Hadi bakalım daha da heyecanlı günler başladı 😉
Çok güzel özetledin beybisi inşallah dua etmekten başka yapacak bişey yok 😌

YesilElmaTT YesilElmaTT canım hayırlı olsun. Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.

panic_attack panic_attack senin mapustan çıkmanı sevsinler :) Enerjin bir başka bi daha öyle kötü kızlar olup bipsiz kelimeler kullanmıyorsunuz tamam mi :)

Adet gelmemiş testler silik catlatma iğnesi var ne olacak acaba. Belki geriden gelen yumurta olabilir mi? Catlatma ignesinde her gün yapan kişilerde testler koyudan silige gidip sonra koyulaşmaya başlıyor. Belki öyle bir durumun var. Ikıncı bomba sen olabilir misin? Sonra da flx77 patlatacak bence. Sonrada sıradakiler.

Beni grip çok sarstı. Bugün basım acayip dönüyor yerimden kalkamadım. Kulağımdan mi kaynaklanıyor artık. Yarın doktor randevum var inşallah iyi olurum da giderim. Doğal tüp bebek deneyen bir doktor. Bakalım hayırlısı Allah'tan.

Tüp bebek yolundakiler de inşallah herşey çok güzel olur. Süreç zor sonu güzel olsun da o zorlu süreçte değsin.

panic_attack panic_attack ıgneler yaptı bende sivilce gibi. Hâlâ da geçmiyor orda duruyor. Buna da gitmem lazım bir ara. Doktorum da bana ıgneler kullandın potansiyel risklisin dedi. Bir sürü deneyenler ne yapıyor bilmiyorum ki. Daha çok deneyen belki bilgilendirir bizi.

Tüp bebek yolundakiler de inşallah herşey çok güzel olur. Süreç zor sonu güzel olsun da o zorlu süreçte değsin.

panic_attack panic_attack ıgneler yaptı bende sivilce gibi. Hâlâ da geçmiyor orda duruyor. Buna da gitmem lazım bir ara. Doktorum da bana ıgneler kullandın potansiyel risklisin dedi. Bir sürü deneyenler ne yapıyor bilmiyorum ki. Daha çok deneyen belki bilgilendirir bizi.

Ne konuda riskli gı? :KK57:

İlk tedavi öyle oluyor sağır sultana duyuruyoruz nedense, sonra onlara açıklama, karşılıklı teselli telkin, sonra tecrübeleniyoruz kimseciklere söylemeden hallediyoruz kafa daha rahat olsun diye. Benim imkanım olsa kocama bile haber vermeden başlıycam tedaviye :rolleyes: sen daha dur ama 1 gün hatta 2 gün bile olabilir daha vakti var, senin bebiş her an atağa geçebilir

Tekrar aradı da yüzde 5 başlamış tembel 😂

Heh tam tahmin ettiğim gibi. Süpermiş. Mikemmel!!
Benim memitolar kist doldu tedavilerden, eylülde farkettim tatildeydik duş ta, o da ne elime kocaman bi kitle denk geldi, suyun altında yanıyorum zannettim, başladım ağlamaya çocuk sahibi olayım derken kanser oldum diye, sabaha kadar hiç uyumadan ağladım, sabah koşa koşa cerraha gittim memografi, arkasından ultrason ömrümden ömür gitti o dakikalarda, şükür 3 cm lik basit kist ve her iki memede 5-6 şar tane daha küçükler çıktı. Bir daha tedavi yok dedim sonra unuttum o günleri tekrar başladım, bu aralar benimde bi kontrol ettirmem lazım 6 ay da bir ultrason çektir demişti doktor.

Benim memitolar kist doldu tedavilerden, eylülde farkettim tatildeydik duş ta, o da ne elime kocaman bi kitle denk geldi, suyun altında yanıyorum zannettim, başladım ağlamaya çocuk sahibi olayım derken kanser oldum diye, sabaha kadar hiç uyumadan ağladım, sabah koşa koşa cerraha gittim memografi, arkasından ultrason ömrümden ömür gitti o dakikalarda, şükür 3 cm lik basit kist ve her iki memede 5-6 şar tane daha küçükler çıktı. Bir daha tedavi yok dedim sonra unuttum o günleri tekrar başladım, bu aralar benimde bi kontrol ettirmem lazım 6 ay da bir ultrason çektir demişti doktor.

Resmen kabus gibi.
Ne kadar sıklıkta kaçlık iğneler kullandın sen peki?

X