İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bence sende bi test yap.yumurtlama ve regl zamanlarimizda ayniydi senle galiba

panic_attack nerelerdesiniz yafu C CAN0
sigara,çamaşır getirecektik size :)
sen bi kan versen keşke ne güzel olacak

Aradı az önce, başlamamış henüz, bekleyelim yarına kadar, herşey olabilir dedi ama ben onu yok sayıyorum. Yani game over
Yapma ya bu iyi bir haber değil ama hiç belli olmuyor bu işler, bizim merkez embriyo gelişimi durmadıktan sonra 6. Güne kadar bekliyorlar, evet bugün kompaktlaşma başlamış olması iyi bişey ama aniden atağa kalkan embriyolarda olabiliryormuş yani embriyo ölmeden oyunu bitirmiyoruz, tabi olumsuz gelişmeye de insan kendini hazırlıyor olsun olmazsa sende tüpsüz dalışa devam edersin bi süre sonra tekrar tüpe bak bana yılmadan devam, artı bugün de yazdım bu iğnelerden sonra yumurtalıklarda bir canlanma oluyor bu ayı sende güzel değerlendirirsin belki tüpsüz golü atarız bu ay

Yarin doktor randevum var zaten.teee 1 hafta onceden alinmis.normalde reglin 3.gunu die prs gunu hormonlara bida baktirayim diyodum,bebise baktirmak nasip oldu cok sukur İnsaAllah yarina kdr artarda kesecik gorulur
Görünür görünür Allahın izniyle ,endişeye hiiçç gerek yok

Bence sende bi test yap.yumurtlama ve regl zamanlarimizda ayniydi senle galiba

Sen hiç test yapmadın, kan vermedin ama. Erken yapsaydın benim gibi geçen hafta aynı günlerde en az 50 civarı bi sonuç çıkardı senin. :)
Ben daha 2 gün önce erken gebelik testi yaptığımda çok silik çıktı. Normal testte hiç çıkmazdı yani. Koyu hali 2,7yken daha siliğinde kan vermek saçma.

Benim ya düşük değerli kimyasal yine ya yumurta geç çatladı ya da kist oluştu. Yoksa çoktan regl olmam lazım. Gebelik olsaydı da test koyulaşırdı.

Yarına kadar regl olmazsam yapacam yine sizin için bi test daha. Yarın öğleyin okeyto yes orraaaytt :)

Aşılamada kullandığım merional 75 iğne de bende etki etmiş olabilir:) adetin 13. günü 18 mm ve 12 mm 2 adet yumurta vardı, ne oldu acep çatladılar mı:) adetin 24. günü bugün. Şu 180 dakika olayını geç keşfettik, tühh :)) 2 gün peş peşe değerlendirildi, o da fayda etmiştir belki. ''Senin doğalın tüp artık'' diyen doktorun yüzüne büyük bir zevkle haykıracağım:))

Sen bilünn bacim.karar senin lakin olmasa silik bile cikmayabilirdi yani o kafa karistirici

inşalllahhhhhh canım

Ay şükür ya hoş geldin bende üzgün felan yazınca çok korkmuştum bişeymi oldu diye. Sonra bi arkadaş ceza almıştır yazınca biraz rahatladım. sizsiz olmuyor buralar

Aradı az önce, başlamamış henüz, bekleyelim yarına kadar, herşey olabilir dedi ama ben onu yok sayıyorum. Yani game over

Tüpçü bacılarımla beraber strese giriyorum burda yeminle. Ay kaç tane yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı bölünüpduru.. Biliyorum keyfin kaçtı ama son anda atağa geçen olabilir. Var öyle vakalar.

Hofff çok gerginim. Adet olsam da oğlak çalışmalarına başlasam :)) Burdaki oğlaklar fikrimi değiştirmeye başladı.

Bundan sonra ceza almamaya bakın yaa, merak ediyoz, dedik neola ki acep, sıfır kufur bundan sonra, yumurtalarımıza kotu ornek olmayalım kuzum yaa

Merhaba kızlar,
Moral vermeye geldim :)
41 yaşına girmek üzereyim, 5 aylık kızım ellerinizden öper :) doğal yollarla oldu, hiç bir takviye veya hormon kullanmadan. Sadece folik asit almıştım gebelik düşündüğüm için..
Klasik olacak ama gebeliğin en büyük düşmanı stres. Amaaan bu ay test yapmiycam dediğiniz ay oluverir :))

MaşAllah o fıstık kıza,bizde onu kocaman öperiz,teyzeleri için de dua etsin

MaşAllah o fıstık kıza,bizde onu kocaman öperiz,teyzeleri için de dua etsin
Arkadaşım 10 yıllık evli. Geçen yıl tedavi de gördü, yarım bıraktı. Bu sene başka işlere odaklandı, doğalgaz, ev tadilatı v.s. işten çıkış verdiler.. 1-2 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi..

Allah bagıslasın canım, ben de bu ay koyverıyorum test olayını, hadı ınsallah bakalım. Moral ıcın tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…