İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

mavitosbik07 mavitosbik07 senin bebiş nasıl kompaktlaşma başlamış mı?
cilekliturta_33 cilekliturta_33 sana haber geldi mi canım döllenmeyle ilgili

Ya bilmiyorum aramadı daha İnci hanım. Eşim nette kalitesinde sıfır var diye korkmuş. Dedim hücre sayısı olmayacak artık sekil alacak yüzde söyleyecekler bakalım. O da gitti diye haber salmış, ayarı kaçtı onun da. Ben aksine sakin 😂

Doktora yarin gidicem.bgn sadece kan verdim.ama bu degerle kese gorunmez sanirim.gorunurmu?
görünmez,1000 i geçince vajinal görünüyormuş,benim 3000 de karından minicik kese görünmüştü,bu arada sen 2 gün sonra kan vermeyi ihmal etme,artışı takip etmek açısından,aynı saatlerde aynı hastanede vermeye çalış

Doktora yarin gidicem.bgn sadece kan verdim.ama bu degerle kese gorunmez sanirim.gorunurmu?

kese cok kucuktur muhtemelen, zaten daha yenı yerlestıgıne gore belkı bır ıhtımal yerlestıgı yerı gorebılır ama tabı kalp atısı falan ıcın cok erken hatta kesenın ıcı ıcın de cok erken. ama gorebılırse dıs gebelık olup olmadıgı nereye yerlestıgını gorur. ıdrara sıkısık olarak gıt daha net gorur o zaman. hadı guzel haberlerle gel yarın da ınsallah canım, maşallah

Ya bilmiyorum aramadı daha İnci hanım. Eşim nette kalitesinde sıfır var diye korkmuş. Dedim hücre sayısı olmayacak artık sekil alacak yüzde söyleyecekler bakalım. O da gitti diye haber salmış, ayarı kaçtı onun da. Ben aksine sakin 😂
Ya bu kocalar çok alem benimki de girilen her bilgide beni arayıp bu ne bu ne, ne demek oluyor yani diye beni sorgulayıp dururdu delirtirdi beni, bazen çok geç arıyorlar, hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallah 🙏🙏

Hiieeeyyt ben geldim! Yeni çıktım mapustan :KK14: :))
Niye ceza aldım 24 saat bilmiyorum. Site kurallarına aykırı bişi yazmışım ama ne yazmışım bilmiyore. Tutunamayan embriyoya argo bi kelime kullanmışlığım var ondan olabilir. :)) can09e can09e kuzum da yaptı öyle bişi, düzenli regl oluşuna kısaltmalı küfrettiydi muhtemelen ondan uçurdular bizi. :))

YesilElmaTT YesilElmaTT sayende yol açıldı bacım gözümüz aydın. Çok sevindim. Değerin harika. Yeni haberler alacaksak bikaç gün daha mapusa girip çıkalım biz :KK70:

Bu arada ben hala regl olmadım. Test de yapmadım. İğneden sonraki 16. Gün bugün. Bi kere iğneden 18 gün sonra adet olmuşluğum var kimyasalda, o yüzden normal karşılıyorum durumu. :)

Senella Senella Benim de iki göğsümün arasında böyle allerji gibi isilik gibi hafif kaşınan bişiler çıktı. İğnelerden mi strese mi girdim noldu bilmiyorum.

Niye ceza aldım 24 saat bilmiyorum. Site kurallarına aykırı bişi yazmışım ama ne yazmışım bilmiyore. Tutunamayan embriyoya argo bi kelime kullanmışlığım var ondan olabilir. :)) can09e can09e kuzum da yaptı öyle bişi, düzenli regl oluşuna kısaltmalı küfrettiydi muhtemelen ondan uçurdular bizi. :))

YesilElmaTT YesilElmaTT sayende yol açıldı bacım gözümüz aydın. Çok sevindim. Değerin harika. Yeni haberler alacaksak bikaç gün daha mapusa girip çıkalım biz :KK70:

Bu arada ben hala regl olmadım. Test de yapmadım. İğneden sonraki 16. Gün bugün. Bi kere iğneden 18 gün sonra adet olmuşluğum var kimyasalda, o yüzden normal karşılıyorum durumu. :)

Senella Senella Benim de iki göğsümün arasında böyle allerji gibi isilik gibi hafif kaşınan bişiler çıktı. İğnelerden mi strese mi girdim noldu bilmiyorum.
Hoşgeldinn :)) can09 hala pasif, mapusluk süresi bitmemiş herhalde:)

Hiieeeyyt ben geldim! Yeni çıktım mapustan :))

Valla gözümüz yollarda kaldı haber saldık kk ailesine ama bizi takmadılar sanırım, hoşgeldin neşeli kız, sıra cano da. Bak iyi haberler gelmeye başladı, senden de iyi bi haber bekliyorum ben yap bi test daha ne olucak en fazla test bağımlısı oluruz ki ben oldum bile :KK14:

Ya bu kocalar çok alem benimki de girilen her bilgide beni arayıp bu ne bu ne, ne demek oluyor yani diye beni sorgulayıp dururdu delirtirdi beni, bazen çok geç arıyorlar, hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallah 🙏🙏

Aradı az önce, başlamamış henüz, bekleyelim yarına kadar, herşey olabilir dedi ama ben onu yok sayıyorum. Yani game over 🙈

Merak ettik yav neyse ki kısa sürdü 🙂

görünmez,1000 i geçince vajinal görünüyormuş,benim 3000 de karından minicik kese görünmüştü,bu arada sen 2 gün sonra kan vermeyi ihmal etme,artışı takip etmek açısından,aynı saatlerde aynı hastanede vermeye çalış
Yarına kadar 1000 i geçer kese görünmüş olur sanırım ama ben senin yerinde olsam iki gün sonra kan verip o değerle giderdim. İki iş olmasın diye.. zaten işim gücüm hesap kitap:)
Yarin doktor randevum var zaten.teee 1 hafta onceden alinmis.normalde reglin 3.gunu die prs gunu hormonlara bida baktirayim diyodum,bebise baktirmak nasip oldu cok sukur :dua::dua::dua::nazar:İnsaAllah yarina kdr artarda kesecik gorulur

X