- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
Aynen aynen, 2 gün sonra odaları ayırırım diye düşünüyorum, geri sayım başladıSafak 11 ☺ calismalar daha yeni bitti ☺mumkunse regle kadar gormek istemiom eşimi
valla oldu yaaSelam kızlar nasılsınız ? Bugün hastayım kursa gitmedim. Dinleniyorum. İlk hamilelik haberi geldi ve artık sırası ile haberleri veririz diye umuyorum. Hepimize moral oldu sanki :)
Nihayeeeet :) bir güzel haber ayağını sürüde git kana :)))Cok sagolun canlar.darisi basiniza ins.kana gitcem birazdan.dua edin nolur
Bu ay o kadar kötüyüm ki, fiziksel olarak yani.. her yerim ağrıyor her gün bir organım arıza veriyor. Uyuşuk mızmız bir şeyim bu ay. Kendimden kendim hoşlanmıyorum o derece yani :) 180 dakika kuralı bende işlemez :)Mutlaka takip et tedaviden sonraki ay düzen değişebiliyor, kaçırma çünkü tedaviden sonraki ay şans çok yüksek, ben bi de şu 180 dk muhabbetini de yaptım dün gece bu gecede yaparım sonra kocayı uzun süre görmek istemiycem gibi geliyor
Tabiki olabilir niye olmasın, ben geçen sen ocak ta tedavi gördüm opu sonrası ilk adette gittim transfer planlaması yapılacak diye 1 yumurta gelişmeye başlamış 17-22 gün arası transfer yapabiliriz dediler bu arada embriyonun öğüt sonucunu bekliyoruz, 10. Gün sonuç olumsuz geldi transfer iptal oldu ve o ay görünen o tek yumurtayla hamile kalmıştım.Bu ay o kadar kötüyüm ki, fiziksel olarak yani.. her yerim ağrıyor her gün bir organım arıza veriyor. Uyuşuk mızmız bir şeyim bu ay. Kendimden kendim hoşlanmıyorum o derece yani :) 180 dakika kuralı bende işlemez :)
Bu arada ben normal yoldan olacağını o kadar kafamdan çıkarmışım ki sen yazınca fark ettim bu ay da şansım olduğunu :) yumurtlamayı bilmek istiyorum derken Regl olacağım tarihi bileyim ilaçları alayım diye bir kaygı ile söyledim. Ben adetin ilk günü baskılayıcı ile başlıyorum diye :) ama haklısın doğal da olabilir :)
Tatlım daha aramadılar bekliyorumCanım umarım sağlıklı gelişimleri olur. Mesaj eski ancak cevap yazabiliyorum. kaç tanesi döllendi durumları ne ?
Ayni anda sormuşuzKızlarpanic_attack ve can09e hesaplarına ne oldu, site mi ceza vermiş neden ki? Yapabileceğimiz bişey yok mu? Mune arkadaşlarımıza ne oldu bize bilgi verebilirmisin?
MaşallahKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Bu ay o kadar kötüyüm ki, fiziksel olarak yani.. her yerim ağrıyor her gün bir organım arıza veriyor. Uyuşuk mızmız bir şeyim bu ay. Kendimden kendim hoşlanmıyorum o derece yani :) 180 dakika kuralı bende işlemez :)
Bu arada ben normal yoldan olacağını o kadar kafamdan çıkarmışım ki sen yazınca fark ettim bu ay da şansım olduğunu :) yumurtlamayı bilmek istiyorum derken Regl olacağım tarihi bileyim ilaçları alayım diye bir kaygı ile söyledim. Ben adetin ilk günü baskılayıcı ile başlıyorum diye :) ama haklısın doğal da olabilir :)
Kizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
çok çok iyi bence MaşallahKizlar beta 866 cikmis.bat dundu nasil iyimi sizce
ooohh maşallah çok güzel çıkmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar beta 866 cikmis.bat dundu nasil iyimi sizce
Gayet güzel canım katlanarak sağlıkla devam etsin inşallahKizlar beta 866 cikmis.bat dundu nasil iyimi sizce