İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Mutlaka takip et tedaviden sonraki ay düzen değişebiliyor, kaçırma çünkü tedaviden sonraki ay şans çok yüksek, ben bi de şu 180 dk muhabbetini de yaptım dün gece bu gecede yaparım sonra kocayı uzun süre görmek istemiycem gibi geliyor :KK53:
Bu ay o kadar kötüyüm ki, fiziksel olarak yani.. her yerim ağrıyor her gün bir organım arıza veriyor. Uyuşuk mızmız bir şeyim bu ay. Kendimden kendim hoşlanmıyorum o derece yani :) 180 dakika kuralı bende işlemez :)
Bu arada ben normal yoldan olacağını o kadar kafamdan çıkarmışım ki sen yazınca fark ettim bu ay da şansım olduğunu :) yumurtlamayı bilmek istiyorum derken Regl olacağım tarihi bileyim ilaçları alayım diye bir kaygı ile söyledim. Ben adetin ilk günü baskılayıcı ile başlıyorum diye :) ama haklısın doğal da olabilir :)

Bu ay o kadar kötüyüm ki, fiziksel olarak yani.. her yerim ağrıyor her gün bir organım arıza veriyor. Uyuşuk mızmız bir şeyim bu ay. Kendimden kendim hoşlanmıyorum o derece yani :) 180 dakika kuralı bende işlemez :)
Bu arada ben normal yoldan olacağını o kadar kafamdan çıkarmışım ki sen yazınca fark ettim bu ay da şansım olduğunu :) yumurtlamayı bilmek istiyorum derken Regl olacağım tarihi bileyim ilaçları alayım diye bir kaygı ile söyledim. Ben adetin ilk günü baskılayıcı ile başlıyorum diye :) ama haklısın doğal da olabilir :)
Tabiki olabilir niye olmasın, ben geçen sen ocak ta tedavi gördüm opu sonrası ilk adette gittim transfer planlaması yapılacak diye 1 yumurta gelişmeye başlamış 17-22 gün arası transfer yapabiliriz dediler bu arada embriyonun öğüt sonucunu bekliyoruz, 10. Gün sonuç olumsuz geldi transfer iptal oldu ve o ay görünen o tek yumurtayla hamile kalmıştım.

Hanımlar merhaba. Ben geçen ay regl 1.günü bal+tarçın+çörekotu başladım 1 kavanoz yaptım ve bitene kadar yedim. Adetim hem az geldi hemde 3ünde bitti 4.gün sadece leke oldu. Normalde 7 gün sürer. Buay hem erken başladı hemde yoğun oldu. bugün 7.gün hala kırmızı leke oluyor. Bende sevindim bu ay hatta rahim iyi temizlendi diye.normalmi bu acaba biraz kafaya taktımda

Ben de 34 yaşındayım başımdan bi boş gebelik geçti, macun aldım içinde hayıt tohumu, çörekotu vs var onu tüketiyorum bu ay, regl oldum dün, ovülasyon testi de deniyorum, reglim bitince tekrar bi doktora gideceğim, eşim aşılama tüp bebek hiç birine yanaşmıyor, kendi kendine olur diyor sadece, o dA test yaptırdı normal herşey, bende 2 cm çikolata kisti var. Artık çok üzülüyorum o kadar kafama taktım ki geceleri uyuyamıyorum 😔

inşallah doğal olarak olur bu ay canımmm

X