Cok sevindim canim cok da koyu cikmis masallah ona da sana da:)Cok sagolun canlar.darisi basiniza ins.kana gitcem birazdan.dua edin nolur
Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Canım umarım sağlıklı gelişimleri olur. Mesaj eski ancak cevap yazabiliyorum. kaç tanesi döllendi durumları ne ?Kızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
Son durum nedir canım? Seni takip edemedim kusura bakmaBenim zaten iki taneydi canım, ikinci gün biri patladı, kaldı bir tane
aaaaaaaa yaaaa,inanmıyorum yaaa,tebrik ederim canım,tüylerim diken diken olduKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Hayır biz hastaneden çıkmayan insanlardık neden bir kan vermeye gitmiyorsun ki :)Farklı bi göğüs ağrım yok. Adet öncesi kadar sıradan her şey. Vermedim kan. Hiçbişi yapmıyom, düz duruyom öyle :)
Ay bir yay olarak tipik kararsızlığı gördüm senin bebede.. ay şuraya mı tutunsam, yoksa şurası daha güzel biraz daha yuvarlanıp oraya mı yerleşsem.. ay bir önceki yer daha mı güzeldi acaba neden yuvarlandım da buraya geldim ki. Diye düşünürken adet kanaması ile atılır o arada da bu kararsızlıklar ona ait değilmiş, aslında o hemen ilk bulduğu yere güzelce tutunmak niyetindeymiş gibi “ama ben tutunacaktım. Hayatta en çok istediğim şey buydu. Neden tutunmama izin verilmiyor “ diye bağırabilir :)Şimdi bu becerebilirse yay olacak ya ondan bi gevşek, bi rahat, bi numaralar bişiler. Kendince eğleniyo velet ama yemezler! Gelmeyecek bu ay biliyorum ben malımı.
Halbuse Mayıs güzeli kovacım öyle mi? Net olur o. Tam test gününde ya sağlam bi değerle burdayım der ya da net bi şekilde yokum der. Cıvıtmaz. Canım kova yavrum, annesinin gülü o.
Bu yayın yaptığını oğlak bile yapmaz öyle gıcığım şu an yay bebesine. Gelmesin! Kova bebişi doğurcam ben, efendi çocuum benim. Tüp güzelim.
Ya bu bana doğru gelmiyor içiyorsun ne zaman sistemine karışıyor da spermleri dürtüp hızlandırıyor. Bir tuhaf yani..Bir de sert türk kahvesi çok iyi geliyormuş, hızlandırıyormuş spermleri
Canım ne yaptın? Nasılsın?gözün aydin ozaman bu yeni degilmi. eger öyleyse rabbim gönlündekini nasip etsin.
AA neden öyle oldu ki? Kendileri mi kapattı ve neden ?
Güneş her ikisi için de kullanılabilir sanki.. oğlan olursa kız istemek yerine oğlan da güneş olsun mu acaba :)Ben kiz olursa günes istiyorum, oglan olursa kiz istiyorum heheh saka tabi hayirlisini versin Allah ama oglan ismi hic dusunmedim oyle kiza odakliuom:) benim de kaldi 2 gun neyse halimiz ciksin faalimiz:)
İşte beklenen süper haber geldi.. tebrikler canım kan testi ile de sağlıklı olduğunu teyit edersin umarım :)Kizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Bu çok güzell bir haber yaaa, çok mutlu oldum, tebrik ederimKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Kizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
İlk hamilemiz geldi inşallah sırayla hepimiz bu güzel haberi veririz, ben daha ovülasyon günlerindeyim, çalışmalar hızlandı. Regli günü yaklaşan kimler var şimdiSelam kızlar nasılsınız ? Bugün hastayım kursa gitmedim. Dinleniyorum. İlk hamilelik haberi geldi ve artık sırası ile haberleri veririz diye umuyorum. Hepimize moral oldu sanki :)
Benim de ovulasyona bir hafta var sanırım ama bu ay arı sütü bal polen nedeniyle erken yumurtarsam hiç şaşırmam dün ciddi akıntım vardı. Yumurtama ağrım olmadı ama belki ovulasyon testi ile takip ederim bu ay çünkü gelecek ay tedavi olacağı için adeti önden bilsem iyi olur ilaçlarımı ona göre alırımİlk hamilemiz geldi inşallah sırayla hepimiz bu güzel haberi veririz, ben daha ovülasyon günlerindeyim, çalışmalar hızlandı. Regli günü yaklaşan kimler var şimdi
Mutlaka takip et tedaviden sonraki ay düzen değişebiliyor, kaçırma çünkü tedaviden sonraki ay şans çok yüksek, ben bi de şu 180 dk muhabbetini de yaptım dün gece bu gecede yaparım sonra kocayı uzun süre görmek istemiycem gibi geliyorBenim de ovulasyona bir hafta var sanırım ama bu ay arı sütü bal polen nedeniyle erken yumurtarsam hiç şaşırmam dün ciddi akıntım vardı. Yumurtama ağrım olmadı ama belki ovulasyon testi ile takip ederim bu ay çünkü gelecek ay tedavi olacağı için adeti önden bilsem iyi olur ilaçlarımı ona göre alırım