İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

maşallah inşallah sağlıkla döllenir 5 günü ulaşan birçok embriyon olur pgt yaptıracaksın anladığım kadarıyla onlardan da güzel haberler alırız arkadaşım

Canım umarım sağlıklı gelişimleri olur. Mesaj eski ancak cevap yazabiliyorum. kaç tanesi döllendi durumları ne ?

Ay bir yay olarak tipik kararsızlığı gördüm senin bebede.. ay şuraya mı tutunsam, yoksa şurası daha güzel biraz daha yuvarlanıp oraya mı yerleşsem.. ay bir önceki yer daha mı güzeldi acaba neden yuvarlandım da buraya geldim ki. Diye düşünürken adet kanaması ile atılır o arada da bu kararsızlıklar ona ait değilmiş, aslında o hemen ilk bulduğu yere güzelce tutunmak niyetindeymiş gibi “ama ben tutunacaktım. Hayatta en çok istediğim şey buydu. Neden tutunmama izin verilmiyor “ diye bağırabilir :)

Ben kiz olursa günes istiyorum, oglan olursa kiz istiyorum heheh saka tabi hayirlisini versin Allah ama oglan ismi hic dusunmedim oyle kiza odakliuom:) benim de kaldi 2 gun neyse halimiz ciksin faalimiz:)
Güneş her ikisi için de kullanılabilir sanki.. oğlan olursa kız istemek yerine oğlan da güneş olsun mu acaba :)

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün hastayım kursa gitmedim. Dinleniyorum. İlk hamilelik haberi geldi ve artık sırası ile haberleri veririz diye umuyorum. Hepimize moral oldu sanki :)
İlk hamilemiz geldi inşallah sırayla hepimiz bu güzel haberi veririz, ben daha ovülasyon günlerindeyim, çalışmalar hızlandı. Regli günü yaklaşan kimler var şimdi

İlk hamilemiz geldi inşallah sırayla hepimiz bu güzel haberi veririz, ben daha ovülasyon günlerindeyim, çalışmalar hızlandı. Regli günü yaklaşan kimler var şimdi
Benim de ovulasyona bir hafta var sanırım ama bu ay arı sütü bal polen nedeniyle erken yumurtarsam hiç şaşırmam dün ciddi akıntım vardı. Yumurtama ağrım olmadı ama belki ovulasyon testi ile takip ederim bu ay çünkü gelecek ay tedavi olacağı için adeti önden bilsem iyi olur ilaçlarımı ona göre alırım

Mutlaka takip et tedaviden sonraki ay düzen değişebiliyor, kaçırma çünkü tedaviden sonraki ay şans çok yüksek, ben bi de şu 180 dk muhabbetini de yaptım dün gece bu gecede yaparım sonra kocayı uzun süre görmek istemiycem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…