hareket derken özel biseymiGunaydinlar
Ne kadar guzel bir gun ❤
Beni merak etmissinizdir hemen rapor vereyimaile hekimligine gittik kizim icin saglik raporu istemisler okuldan.. 2 tup kan aldilar.. saglik bakanligi isi siki tutuyor zannimca yarin ogleden sonra da sonuclar alincakmis. Gelmisken sana da bakalim dedi mamografi dedi b12 dedi mamografi icin daha bekleyelim dedim. B12 de kendi merak etti de bakti hizli bi dusus olmus dedi.. b12 plus kullandigimi soyledim... mamografi de adetten sonraya kaldi, gebelik testi gunum gecmedigi icin bakmaya gerek gormedi kendi hanimi da 40inda dogurmus liseye gidiyor simdi dedi. Olur bence dedi.. hareket onerdi
Bebisim 2,5 yasinda teyzesi simdi tupsuz denemelerdeyi:)gözün aydin ozaman bu yeni degilmi. eger öyleyse rabbim gönlündekini nasip etsin.
Ben kiz olursa günes istiyorum, oglan olursa kiz istiyorum heheh saka tabi hayirlisini versin Allah ama oglan ismi hic dusunmedim oyle kiza odakliuom:) benim de kaldi 2 gun neyse halimiz ciksin faalimiz:)Kizlaar asilama igne ovulasyon 180 dk vs disinda gelin kafa dagitmalik bisiler yapalim
Bebeginiz icin isim dusundunuz mu hic? Kiz olursa şu erkek olursa bu falan gibi
Benim oglum var Allah bagislasin, ama yine erkek isimleri geliyo aklima ☺ kiz bir iki tane var Derin, Beren vs.Ben kiz olursa günes istiyorum, oglan olursa kiz istiyorum heheh saka tabi hayirlisini versin Allah ama oglan ismi hic dusunmedim oyle kiza odakliuom:) benim de kaldi 2 gun neyse halimiz ciksin faalimiz:)
gecen ayki testimi banyo dolabinin en üstünde unutmuşum oha dedim kendime sövdüm. aldigim test kutusu ikiliydi ilkinde bisi gormedim iki gun saklamistim sonradan bisi cikarmi diye. bunuda adet olmadan bir gun once yapmistim ilk 5 dakka bisi cikmadi diye saydirdim attim dolabin ustune ikigun sonra doktora gidicektim zaten. acaaabaaaa bu cizgi nekadar zaman once çıktı ben bi şaşırdım. daha oncede unuttugum testlerim oldu.kocam gormesin arada bakarim diye ve cogunluk ayni marka hic gormedim bir hafifi gectim cizgiden eser yoktu. unuttugunuz oldumu ayni marka testlerde boyle bisi karşılaştiniz mi? gecen ay ne oldu banasenellaa Eki Görüntüle 2249363
Benim göğsümde de fibroadenom var, miyom yani. Kesin o da klomen ve 1 kür kullandığım merional iğneden almıştır nasibini. Bu adetim geçsin kontrole gideceğim, ocak sonu gitmem gerekiyordu.
bu ay adet kanamam dedıgım gıbı oldu, tam adet gunumde 1 sıse kapagı kadar pembe kan geldı, ama ıkı gun oncesınde meraktan erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı, sonra da adetım hıc gelmedı, 8 nısana randevum var doktorda, bakalım o zaman ne cıkacak, daha da test falan yapmıyorum bısey varsa da o zaman cıksın
aminnnKızlar çıktım anca narkoz etkisi falan iyiyim çok şükür 13 yumurta toplandı Allah’ıma bin şükür umarım çoğu güzel güzel bölünüp sağlıklı embriyo olur yarın arayıp bilgi verecekler
evet gecikmenin 7 ci gunu adet oldum. gecen ay muamma. persembe sabahi hastane cagirdi bakicaklarmiś onlarda uygun gorurse b artik benim lapraskopi adin atarlar atsalarda önume baksam şistimGeçen ay geç oldun diye hatırlıyorum. Kimyasal olabilir bu.
Tüp bebek iğnelerinde benimde göğsümde sivilce gibi biseyler cıktı. Bu dediğinden mi acaba?
Senin bu adet değişik uzun zamandır yazicam unutuyorum. Aramızdaki hamile sensin galiba :)
gecmiş olsun benim de varmış ondan tehlike arz ediyomu ? memografi cektirdim takip dedi iki sene gecti baktirmalimiyim ki?Benim göğsümde de fibroadenom var, miyom yani. Kesin o da klomen ve 1 kür kullandığım merional iğneden almıştır nasibini. Bu adetim geçsin kontrole gideceğim, ocak sonu gitmem gerekiyordu.
sanırım bizim hatunlar siteden ceza almış
İşin açıkçası bir sorun çıkartacağını zannetmem. Benim de iki sene va 40 a birşey demedi. Doğal yolla kalma ihtimalin tüpten çok dedi sadece. Herkesin durumu ayrı.Tşk ederim cevabın için. İleri yaş grubuna sıcak bakıyomu peki bazı drlar 40 yaşı duyunca moral bozuyorlar
Neden ceza alsinlar ki yav, ne saçma aldilarsa, konularimiz hep belli, bu ceza verdiklerine aciklama yapiyor mu sitesanırım bizim hatunlar siteden ceza almışceza alınca bôyle oluyo profilller kisiler giriste yapamiyor. umarım yalnis biliyorumdur.
Geçen ay geç oldun diye hatırlıyorum. Kimyasal olabilir bu.
Tüp bebek iğnelerinde benimde göğsümde sivilce gibi biseyler cıktı. Bu dediğinden mi acaba?
Senin bu adet değişik uzun zamandır yazicam unutuyorum. Aramızdaki hamile sensin galiba :)
sanırım bizim hatunlar siteden ceza almışceza alınca bôyle oluyo profilller kisiler giriste yapamiyor. umarım yalnis biliyorumdur.
Ay inanmıyorum, maşallah. Darısı başımıza.Kizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
işte buuuuu, maşallah canım maşallah, süpersin, teste bakacam derken cızgıyı gorunce heyecandan siteden çıkmışım, çok sevindim, allah tamamına erdirsinnnnnKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Oooo maşallah canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallahKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo
Cok sagolun canlar.darisi basiniza ins.kana gitcem birazdan.dua edin nolur
Ooo hamilesin sen kesin, gözün aydın diyelim ozamanKizlaaarrr elim ayagim titriyoooooo