İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kizlaar asilama igne ovulasyon 180 dk vs disinda gelin kafa dagitmalik bisiler yapalim
Bebeginiz icin isim dusundunuz mu hic? Kiz olursa şu erkek olursa bu falan gibi
biz kız olursa Melis Nisa koymaya karar vermiştik,kürtaj oldum,genetik inceleme sonucunda kız çıktı cinsiyeti,artık onu koymam koyamam
erkek olursa ben Erdem yada Özgür koyacağım,babası da bir isim seçecek o daha belirlemedi
isim kavgası bizde bitmedi bir türlü o yüzden iki isim olacak inşAllah

Cok guzel canim sectigin isimler

Ben de erkek icin Umut, Utku, Mert, Mete, Uras, Rüzgar ;
Kiz icin de Derin, Beren, Acelya, Bilge seviyorum

Sen demi kaçırdın burada bir arkadaş yazmıştı doktor çatlama günü 180 dk arayla taze oyıncularla film çekin sonu mutlu son olucak diye ben de bu akşam ilk çekimlere başlıyorum inşallah

Hadi bakalım, denemekten zarar gelmez, belki de bundan gelmiyordur bizimkiler ilgi manyakları resmen

Cok guzel canim sectigin isimler

Ben de erkek icin Umut, Utku, Mert, Mete, Uras, Rüzgar ;
Kiz icin de Derin, Beren, Acelya, Bilge seviyorum
ayy Seninkilerde çok güzel,Derin şahane isim,Umut Rüzgar Toprak benimde aklımda hep,keşke 8 tane isim koyabilsek

ayy Seninkilerde çok güzel,Derin şahane isim,Umut Rüzgar Toprak benimde aklımda hep,keşke 8 tane isim koyabilsek
Yaaa keskeee ya da şöyle 3-4 cocuk yapsak. Hepsine 2ser isim koysak. Sevdigimiz butun isimleri koymus oluruz sanirsam
Hoş ben 2nciye anca ikna ettim esimi du bakam

Hadi bakalım, denemekten zarar gelmez, belki de bundan gelmiyordur bizimkiler ilgi manyakları resmen
Ya birşey soracağım size. @drgokcenerdogan ın instagram paylaşımına tekrar baktım şimdi. İlk ilişkiden sonraki 180 dk içinde ikinci ilişki diyor: yani 180 dk geçmesini bekleyecek miyiz şimdi? Yoksa beklemeyecek miyiz?

Ben bekledim 3 saat gibi bi sure.ki beklenmeli bence biraz dolsun depolar

Ben yeni duydum canım, kızlar deneyecek @Beste78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…