İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kizlaar asilama igne ovulasyon 180 dk vs disinda gelin kafa dagitmalik bisiler yapalim😍
Bebeginiz icin isim dusundunuz mu hic? Kiz olursa şu erkek olursa bu falan gibi😊
😎😎😎
biz kız olursa Melis Nisa koymaya karar vermiştik,kürtaj oldum,genetik inceleme sonucunda kız çıktı cinsiyeti,artık onu koymam koyamam :KK43:
erkek olursa ben Erdem yada Özgür koyacağım,babası da bir isim seçecek o daha belirlemedi
isim kavgası bizde bitmedi bir türlü o yüzden iki isim olacak inşAllah

biz kız olursa Melis Nisa koymaya karar vermiştik,kürtaj oldum,genetik inceleme sonucunda kız çıktı cinsiyeti,artık onu koymam koyamam :KK43:
erkek olursa ben Erdem yada Özgür koyacağım,babası da bir isim seçecek o daha belirlemedi
isim kavgası bizde bitmedi bir türlü o yüzden iki isim olacak inşAllah
Cok guzel canim sectigin isimler🤗

Ben de erkek icin Umut, Utku, Mert, Mete, Uras, Rüzgar ;
Kiz icin de Derin, Beren, Acelya, Bilge seviyorum🤗🤗🤗

Sen demi kaçırdın burada bir arkadaş yazmıştı doktor çatlama günü 180 dk arayla taze oyıncularla film çekin sonu mutlu son olucak diye ben de bu akşam ilk çekimlere başlıyorum inşallah 😂😂

Hadi bakalım, denemekten zarar gelmez, belki de bundan gelmiyordur bizimkiler 😂 ilgi manyakları resmen 😂

Cok guzel canim sectigin isimler🤗

Ben de erkek icin Umut, Utku, Mert, Mete, Uras, Rüzgar ;
Kiz icin de Derin, Beren, Acelya, Bilge seviyorum🤗🤗🤗
ayy Seninkilerde çok güzel,Derin şahane isim,Umut Rüzgar Toprak benimde aklımda hep,keşke 8 tane isim koyabilsek :KK48:

ayy Seninkilerde çok güzel,Derin şahane isim,Umut Rüzgar Toprak benimde aklımda hep,keşke 8 tane isim koyabilsek :KK48:
Yaaa keskeee😍😅 ya da şöyle 3-4 cocuk yapsak. Hepsine 2ser isim koysak. Sevdigimiz butun isimleri koymus oluruz sanirsam😁
Hoş ben 2nciye anca ikna ettim esimi du bakam😊😋

Hadi bakalım, denemekten zarar gelmez, belki de bundan gelmiyordur bizimkiler 😂 ilgi manyakları resmen 😂
Ya birşey soracağım size. @drgokcenerdogan ın instagram paylaşımına tekrar baktım şimdi. İlk ilişkiden sonraki 180 dk içinde ikinci ilişki diyor: yani 180 dk geçmesini bekleyecek miyiz şimdi? Yoksa beklemeyecek miyiz?

Ya birşey soracağım size. @drgokcenerdogan ın instagram paylaşımına tekrar baktım şimdi. İlk ilişkiden sonraki 180 dk içinde ikinci ilişki diyor: yani 180 dk geçmesini bekleyecek miyiz şimdi? Yoksa beklemeyecek miyiz?
Ben bekledim 3 saat gibi bi sure.ki beklenmeli bence biraz dolsun depolar:KK48:

Ben yeni duydum canım, kızlar deneyecek @Beste78

X