İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bu ay adet kanamam dedıgım gıbı oldu, tam adet gunumde 1 sıse kapagı kadar pembe kan geldı, ama ıkı gun oncesınde meraktan erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı, sonra da adetım hıc gelmedı, 8 nısana randevum var doktorda, bakalım o zaman ne cıkacak, daha da test falan yapmıyorum bısey varsa da o zaman cıksın
Ayy insaAllah gec dollenme gibi bisey olmustur seninde.benim cok yakin arkadasimda sen gibi oldu.adeti 5gun gecti test negatif 10gun gecince pozitifi gordu.biride gecikmis adeti ne bebek var ne adet sokturucu vermis doktor kullanmadi meger onunda gec dollenme olmus.tuhaf anam bu isler belli olmuyoki

yani bugün planı iyi,yarında 3 ve 4 ü çekersen,bu arada yumoş çatladığında bulabildiği kadar arkadaş bulur kendine içerde :)
Tamam canım karar verdim bu gece 2 bölüm, yarın 2 bölüm çekicem, bu ay 3 yumurta vardı biri önden gidiyordu belki geriden gelenlerde gelişmiştir çok oyuncuya ihtiyaç olabilir, kadro sağlam olmalı bu ay 👬👭👬👭👬👭

Kızlar ben birşey mi kaçırdım 🤔 ne filmi ne bölümü 🙈
Sen demi kaçırdın burada bir arkadaş yazmıştı doktor çatlama günü 180 dk arayla taze oyıncularla film çekin sonu mutlu son olucak diye ben de bu akşam ilk çekimlere başlıyorum inşallah 😂😂

T think_positive söyledikten sonra baktım ahanda gecede 2 film çek diyor bu doktorumuz da, ben bu gece başlıyorum 15 gün sonra sonucu görürüz kızlar

Eklentiler

• A64B6EFE-305C-4804-BBA5-819877401F7F.jpeg
    A64B6EFE-305C-4804-BBA5-819877401F7F.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 44
Ayy insaAllah gec dollenme gibi bisey olmustur seninde.benim cok yakin arkadasimda sen gibi oldu.adeti 5gun gecti test negatif 10gun gecince pozitifi gordu.biride gecikmis adeti ne bebek var ne adet sokturucu vermis doktor kullanmadi meger onunda gec dollenme olmus.tuhaf anam bu isler belli olmuyoki

inşallah kuzum inşallah, ben kendımı strese sokmıycam beklıycem doktorun kontrolunu

Tamam canım karar verdim bu gece 2 bölüm, yarın 2 bölüm çekicem, bu ay 3 yumurta vardı biri önden gidiyordu belki geriden gelenlerde gelişmiştir çok oyuncuya ihtiyaç olabilir, kadro sağlam olmalı bu ay 👬👭👬👭👬👭
amann geriden gelen varsa sadece bu çatlayana odaklanma,burada yazmıştım,başka forumda kızın 1 haftayı geçkin gecikmesinde testler negatif çıkıyordu da sonra pozitif çıktı,yumurta takibi yaptırmış o da doktor demiş arkadan gelen var bir de çatlamak üzere olan diye,ikinci yani geriden gelen çatlamış döllenmiş,sen filmlere devam,yıldızın parlayacak bu ay,Altın kelebek ödüllerine aday gösterecez seni :KK31:

Sen demi kaçırdın burada bir arkadaş yazmıştı doktor çatlama günü 180 dk arayla taze oyıncularla film çekin sonu mutlu son olucak diye ben de bu akşam ilk çekimlere başlıyorum inşallah 😂😂
mavitosbik07 mavitosbik07 durum bu
desene vizyona bugün giriyor senin film,ay Allah emi iyi güldüm bu film işine,ben sahnelere ara vermiş durumdayım bakalım ben ne zaman artistt olacam :halay:

amann geriden gelen varsa sadece bu çatlayana odaklanma,burada yazmıştım,başka forumda kızın 1 haftayı geçkin gecikmesinde testler negatif çıkıyordu da sonra pozitif çıktı,yumurta takibi yaptırmış o da doktor demiş arkadan gelen var bir de çatlamak üzere olan diye,ikinci yani geriden gelen çatlamış döllenmiş,sen filmlere devam,yıldızın parlayacak bu ay,Altın kelebek ödüllerine aday gösterecez seni :KK31:
5 gün iğne kullandım belki gelişimleri devam etmiştir geriden gelenlerin de ,15 gün bu filmlere devam edersem altın kelebek değil, oscara aday olurum kesin 🐇🍾🏆🎬

15 gün bu filmlere devam edersem altın kelebek değil, oscara aday olurum kesin 🐇🍾🏆🎬
yani ben düşündüm de,acaba 15 günün sonunda dul kalırmıyız,
adamlar hala yaşıyor olur mu bu kadar çekimden sonra :confused:
kocaların son hali

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 25
yani ben düşündüm de,acaba 5 günün sonunda dul kalırmıyız,
adamlar hala yaşıyor olur mu bu kadar çekimden sonra :confused:
kocaların son hali
180 dk lık arada dinlendircez, ceviz badem muz dayıycaz, aylardır bir dünya vitamin içiyoruz ikimizde başka işe yaramadı buna yarasın bari, oh be sonunda buldum niye hamile kalamadığımı ✌️✌️

mavitosbik07 mavitosbik07 durum bu
desene vizyona bugün giriyor senin film,ay Allah emi iyi güldüm bu film işine,ben sahnelere ara vermiş durumdayım bakalım ben ne zaman artistt olacam :halay:
Yok bugün çekimler başlıyor, 20 gün sonra usg fotosuyla vizyonda inşallah 😂🤣

180 dk lık arada dinlendircez, ceviz badem muz dayıycaz, aylardır bir dünya vitamin içiyoruz ikimizde başka işe yaramadı buna yarasın bari, oh be sonunda buldum niye hamile kalamadığımı ✌✌
ilk yarı devre arası ikinci yarı ve goolll,bence de bu sefer olacak bu bebiş,tek sorun çalışma periyotlarıymış :emir_bebek:

180 dk lık arada dinlendircez, ceviz badem muz dayıycaz, aylardır bir dünya vitamin içiyoruz ikimizde başka işe yaramadı buna yarasın bari, oh be sonunda buldum niye hamile kalamadığımı ✌✌
Bir de sert türk kahvesi çok iyi geliyormuş, hızlandırıyormuş spermleri

X