İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Nasil oldu anlatirmisin bi.benimkine benziyomuydu acep
ya bi anda akıntı gibi geldi,çamaşırda baktık sarımtrak ama pembemsi de sayılacak bir renk,zamanı seninkiyle aynıydı adete yakındı,erken test yaptığım için gebeliği biliyordum,hatta adet başlayacak kimyasal olacak sandım,bu arada tabi bunu duyan doktorum progesteron başladı,tabi lekelenme bitti,ama düşükle sonuçlandı,yani test yapmanı tavsiye ederim,illa vardır diye değil,en azından varsa tedbir alınacak durumlara geç kalma diye,

Kız bu gidişle yay bebesi doğurcan deme öyle. bebiş anlar bak sonra sana yapmadığını bırakmaz gazlar cazlar.

kız ben oğlak burcuyum,neden sevmezsin şu oğlakları,çok tatlıyız biz bi kerem,hele ki kızları

Tesekkurler.uzuldum ama dusukle sonuclandigina.tamam yarina kadar adet olmazsam yapcam

Kızçeler,benim yumurta bugün yarın çatlayacak şu 180 dk arayla film olayı vardı ya ben şimdi bu filmi bu akşam mı çekeyim sizce akşam 9 gece 12 de ne dersiniz? bi uygulayayım diyorum
filmi iki akşamda çek bence,bugünlerde kısa metraj falan demeyecen çekebildiğin kadar film çekecen

Selaaam olsun ileri yaş topicdaşlara :)
Nasil haberler var mi gecmisi okuyamadim, paniiiccc naptin test yaptin mi test? Hadi hayirlisii☺ ben de Nisan adetcigimi bekliyorum. Kizlar bizim ulke degisikligi durumu var yazin, ben bu arada da calismalara basliycam ya bebis icin. Sizce eger olursa tabi insallah, zor mu olur tasinma sureci, yeni hamilelik vs?
Esimi ikna etmisken kendim girdim simdi bu sorularin icine

Deneyin bence. Her şekilde taşınma vs hallolur. Allah yeter ki sağlıklı gebelik versin. Durmak yok, yola devam :)

Sendemi bana benzer durumlar yasadin.gebemiydin buarada kacirmis olabilirim cok pardon
bu ay adet kanamam dedıgım gıbı oldu, tam adet gunumde 1 sıse kapagı kadar pembe kan geldı, ama ıkı gun oncesınde meraktan erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı, sonra da adetım hıc gelmedı, 8 nısana randevum var doktorda, bakalım o zaman ne cıkacak, daha da test falan yapmıyorum bısey varsa da o zaman cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…