İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yok ya korkuyorum negatif gormekten.gecen ay 30.gun geldi normalde 27-28gun olan dongum, gecen ay gec geldi bu ay erken gelir die beklerken 28.gundeyim
ama bak varsa kanamalar falan iyi değil belki önlem alınması gerekir falan.. sökmediyse vardır o zaman diyebiliriz yani.. yok mu elinde testin hadi ilk haberimizi alalım inşallah.

Yerlesme yasayanlarda cok evet.bilemedim valla.omru hayatim boyunca ilk kez boyle bisey oldu hayirlisi bakalm datlum

zaten her hamılelıkte olacak dıye bısey yok, hatta aynı kısının ılk hamılelıgınde olup ıkıncsınde olacak veya olmayacak dıye bıle bır kesınlık yok. ınsallah yerlesmeye calısıyordur hatta yerlesmıstır kuzun

ama bak varsa kanamalar falan iyi değil belki önlem alınması gerekir falan.. sökmediyse vardır o zaman diyebiliriz yani.. yok mu elinde testin hadi ilk haberimizi alalım inşallah.
yenı yerlesıyorsa testte cıkar mı kı daha cok erken bence negatıf gorup moralını bozmasın varsa bıle. ben bu aay bılıyosun test yaptım negatıf cıktı, kanama bır sıse kapagı kadar geldı, o kadar. bu sefer adetım de etkılendı, akısına bıraksın bana kalırsa, adet tarıhını 5-6 gun gecınce de test yapsın ama erken gebelıklerden yapsın kı daha kesın olsun

Sendemi bana benzer durumlar yasadin.gebemiydin buarada kacirmis olabilirim cok pardon

Yumurtanın çatladığı günü biliyorsa çıkar, çünkü embriyo büyüdükçe bulunduğu yerde ince damar varsa onu tahrip edip sızı şeklinde kanama yapıyor yerleştiği gün olucak diye bir kural yokmuş

yeni yerleşmesi mi kalmış kuzu 28. gündeymiş.. erken gebeliğe gerek yok 5 6 gün geçince normal olanı yeter bence.

Yumurtlamam tahmini 10-12mart arasiydi galiba.iyide benim hicbi belirtim yok ne gebelige ne adete dair.gogusler bile yogurt kesesi gibi agri sizi yok:)

ücreti nedir canım,bir de konuşkan mı,gıcık oluyorum o soğuk sessiz doktorlara

yaa bu cümlenin arkasına "banane mayısta tüp yapcem ben" demen lazım,alıştım ben bu söze

Şimdi bu becerebilirse yay olacak ya ondan bi gevşek, bi rahat, bi numaralar bişiler. Kendince eğleniyo velet ama yemezler! Gelmeyecek bu ay biliyorum ben malımı.

Halbuse Mayıs güzeli kovacım öyle mi? Net olur o. Tam test gününde ya sağlam bi değerle burdayım der ya da net bi şekilde yokum der. Cıvıtmaz. Canım kova yavrum, annesinin gülü o.
Bu yayın yaptığını oğlak bile yapmaz öyle gıcığım şu an yay bebesine. Gelmesin! Kova bebişi doğurcam ben, efendi çocuum benim. Tüp güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…