İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çok çok geçmiş olsun canim, Rabbim saglikli evlatlarla kucagini doldursun tez zamanda insAllah, hepimizin kizlar :dua::dua:
Sadece protein s degerin mi düşüktü, ve kaç protein s değerin, benimde biraz düşük iki kaybim var ama tek başına anlam ifade etmiyor dedi doktorlar, bebegi genetik incelemeye yolladınız mı

Biraz derken ne kadar düşük? Referans değer 60-130 arasıymış. 94 çıktıydı benim ama yine de coraspin verdi doktorum.

Biraz derken ne kadar düşük? Referans değer 60-130 arasıymış. 94 çıktıydı benim ama yine de coraspin verdi doktorum.
Benim hastane referans araligim 65-140 arasi benim 65 cikti ve bana tek basina önemli degil dediler:KK42: bir ihmal varsa Allah bildigi gibi yapsın onlari,birde ben şunu gördüm kime gittiysem ve bunlar prof gittiklerim, biri bebegini kaybettiginde onlar böyle tokanı falan kaybetmis gibi konuşup davraniyorlar,Doktoruna bravo en azinda tedbir almis,

Benim hastane referans araligim 65-140 arasi benim 65 cikti ve bana tek basina önemli degil dediler:KK42: bir ihmal varsa Allah bildigi gibi yapsın onlari,birde ben şunu gördüm kime gittiysem ve bunlar prof gittiklerim, biri bebegini kaybettiginde onlar böyle tokanı falan kaybetmis gibi konuşup davraniyorlar,Doktoruna bravo en azinda tedbir almis,

Tek başına bi anlamıyo yok diye diye riske sokuyolar bebekleri. Sanki 20 yaşındayız da yine hamile kalırız diyecek zamanımız var. Sen yine de hergün coraspin kullan kuzum.

Tek başına bi anlamıyo yok diye diye riske sokuyolar bebekleri. Sanki 20 yaşındayız da yine hamile kalırız diyecek zamanımız var. Sen yine de hergün coraspin kullan kuzum.
Aynen , iki kayip, iki kürtaj, iki kürtaj riski, ruhen yikintisini konuşmuyorum bile,umutla baslayan ameliyathanede biten yolculuk :KK43: Bende kafama göre basladim 100 lük içiyorum kuzum, sanada günlük 100 mg mi verdi,sende homosistein degerine bakildi mi hiç, benim bu kadar yasadiklarimdan sonra ona bakmamislar, buda düşük nedeniymis,10 un altinda olmasi gerekmis,yillar önce kardiyolojide yapilan testlerimden buldum 16 çıkmış o zaman :KK43:

Aynen , iki kayip, iki kürtaj, iki kürtaj riski, ruhen yikintisini konuşmuyorum bile,umutla baslayan ameliyathanede biten yolculuk :KK43: Bende kafama göre basladim 100 lük içiyorum kuzum, sanada günlük 100 mg mi verdi,sende homosistein degerine bakildi mi hiç, benim bu kadar yasadiklarimdan sonra ona bakmamislar, buda düşük nedeniymis,10 un altinda olmasi gerekmis,yillar önce kardiyolojide yapilan testlerimden buldum 16 çıkmış o zaman :KK43:

Evet 100 mg. Verdi. Her yumurtlama döneminde başlıyorum. Adet olunca bırakıyorum.
Benim bi kimyasal gebelik şüphesi olmuştu. Sadece döllenip hiç tutunamadığını düşünüyor doktorum çünkü hcg değeri adet gecikmesine rağmen çok düşüktü. Sonrasında ek olarak şu testler yapıldı.

Protein c
Protein s
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi (lupus antikoagülanı)
ACA (antikardiyolipin testi)
Kromozom (Karyotip analizi)
Trombofili paneli

Sonuçlarda hiçbi problem çıkmadı ama yine de tedbir amaçlı coraspin kullanmamı istiyor.

Evet 100 mg. Verdi. Her yumurtlama döneminde başlıyorum. Adet olunca bırakıyorum.
Benim bi kimyasal gebelik şüphesi olmuştu. Sadece döllenip hiç tutunamadığını düşünüyor doktorum çünkü hcg değeri adet gecikmesine rağmen çok düşüktü. Sonrasında ek olarak şu testler yapıldı.

Protein c
Protein s
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi (lupus antikoagülanı)
ACA (antikardiyolipin testi)
Kromozom (Karyotip analizi)
Trombofili paneli

Sonuçlarda hiçbi problem çıkmadı ama yine de tedbir amaçlı coraspin kullanmamı istiyor.
Aynilari yapildi bana da, o zaman bende adette birakip sonrasinda tekrar baslayim, malum beni bu konuda yönlendiren bir doktor olmadığından senin doktorundan senin aracılığınla faydalanayim, teşekkürler canim

20190324_142516.jpg

Kizlar bisry sorcam.bat sali gunu ama dun gece (cmt aksami hatta) ic camasirima acik kahve leke bulasmis azcik.gecen ay 4gun gec gelmisti adetim bu ay erken gelir diye dusundum bu lekeyi gorunce.bugun sokulurum die dusundum hala gelen giden yok.sancimda yok hicbi belirti yok:KK43:bi arkadasta yerlesmedir belki dedi.aklim karisti.bu yerlesme kanamasi nasil oluyor adet incesimi olur rengi falan nasil olur

Siz tüp bebek mi yoksa doğal yoldanmı hamile kaldınız?

ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hiç adet görmeden doğal yoldan bebeğime hamile kaldım onu da geçen Aralık ayında doğurdum

Ankarada tedavi gören varmı. Bende iyi bir Dr arıyorum
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hiç adet görmeden doğal yoldan bebeğime hamile kaldım onu da geçen Aralık ayında doğurdum
Allah analı babalı büyütsün çok sevindim darısı benim başıma ve tüm isteyenlere inşallah.

He tamam ben senden sonrayım o zaman. Benim önümüzdeki adet dönemi mola olacak. Sonraki adette tedavi başlayacak. Resmen tüpçü kuyruğuna döndü olay :))
Hayırlısı olsun canım, tüplerde aşk başkadır diyoruz:)
Ben de nisanda histerrskopi ile polip alımı, mayıs tüp bebek

Allahım kızına uzun ömür versin. Bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Başka bir konuda okumstm 40yas grubunda yazmstınız içten üzüldüm istemsiz, umarım tez zamanda anne olursun saglikla kucağına alırsın bebeğini .. Anne olma yolunda cabalıorum , yakınımda son zamanlarda doğuma yakın sıkıntılar cıktı ve 39.haftada doğum yaptırdılar. O halde bile kafam devamlı oradaydı acaba bısey Olurmu diye..
Dilerim butun arkadaslar saglikla bu surecte ilerler ve bebeklerine saglikla kavuşurlar

dicilek dicilek var. Prof. Dr. Kutay Biberoğlu'na gidiyor. İyi ve tuzlu bir hekimdir. :)
Hacettepede bir prof.'a Çıktım ofisine gittim önce ama beni pek tatmin etmedi. Tüp bebekte bile şansımın %15 20 old. Söyledi moralimin içine etti afedersiniz. 1 hafta Boyunca ağla ağla bihal oldum. Arkadaşa da gittiği Dr aynıoranda söylemiş ama tek denemede tutmuş kızı 4 yaşında şuan. Bilemedim hepsi ticarete dökmüş sanki

Hacettepede bir prof.'a Çıktım ofisine gittim önce ama beni pek tatmin etmedi. Tüp bebekte bile şansımın %15 20 old. Söyledi moralimin içine etti afedersiniz. 1 hafta Boyunca ağla ağla bihal oldum. Arkadaşa da gittiği Dr aynıoranda söylemiş ama tek denemede tutmuş kızı 4 yaşında şuan. Bilemedim hepsi ticarete dökmüş sanki

Kutay bey doğal yumurta taraftarı bi hekim. Tüp bebekten pek hoşlanmıyor. Youtube'da videolarını izleyebilirsiniz. Ne sorsam cevapladı hep. Ben İzmir'de fayda göremezsem ikinci şans için kendisine gitmeyi düşünüyorum.

X