İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çok araştırdım inan İzmir’deki merkezleri daha iyi biliyordum önce ordan başladım yok cırtttt, sonra Antalya bende memorialda daha önce çalışan bi embriyologla görüştüm o da bana en iyi labotçratuar ivf de dedi, zaten başlayınca görüyorsun ben Türkiye’de ki hiç bir merkezde bizim merkezin uygulamasını görmedim, embriyoların durumunu gün gün en ufak ayrıntısına kadar paylaşıyorlar öyle lafla 8 hücre 10 hücre ya da Blast demiyorlar bunlar dışındaki tüm kalite parametreleri elinde oluyor böylece kafanda hiç soru işareti kalmıyor

Ayyy o heyecanı yasamak istiyorum hayırlısıyla 😍

Selammlarr...❤
Kuafordeyim kil tuy isleri bitti yuzum gozum acildi 😆 sacimi bekliyorum simdi.. valla boyatiyim boyatmayim gittim geldim boyattim gitti 😎 cook kasindim bu defa cok yandi tarakla kasiya kasiya bi oldum🙃
Yarin da eskisehire gidiyoruz turla. Sabah erkenden.. bakalim guzel seyler oluyor hepimiz icin 😘

Çizgi neden silik de olsa çıkıyor onu anlamadım.. ama kan testi en garanti sonuç.. Nisanda beraber tüp bebek yaparız. Bizim nazlı bebeler de bıraksın artık bu nazları da gelsinler :)

Ya iğne etkisini benim vücut geç atıyor ya da başka bi hormondan etkileniyor ben de bilmiyorum. Amaaaaan aynen Nisan'da yaparız üj bej yumurta bakarız önümüze.

Selammlarr...❤
Kuafordeyim kil tuy isleri bitti yuzum gozum acildi 😆 sacimi bekliyorum simdi.. valla boyatiyim boyatmayim gittim geldim boyattim gitti 😎 cook kasindim bu defa cok yandi tarakla kasiya kasiya bi oldum🙃
Yarin da eskisehire gidiyoruz turla. Sabah erkenden.. bakalim guzel seyler oluyor hepimiz icin 😘
Ohhh çok iyi yapmışsın, boya işinide takma kafana herşeyi taktıkta ne oldu, gez toz keyfini çıkar 👸🏼 Moraller hepimizde süperrr Bu ay hepimiz hamileyiz inşallah🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Ya iğne etkisini benim vücut geç atıyor ya da başka bi hormondan etkileniyor ben de bilmiyorum. Amaaaaan aynen Nisan'da yaparız üj bej yumurta bakarız önümüze.
Tamam da iğne etkisi dediğin idrar testinde çıkıyorsa kanda da çıkmaz mı kafamı karıştıran zaten o.. Nisanda seninle tüp bebek güzeli olma ihtimalini sevdim canımın içi :)

Selammlarr...❤
Selam canım km bakımı gibi olmuş güzel olmuş. Ben de Türkiye’ye her geldiğimde mutlaka bir elden geçiyorum :) insan kendisini iyi hissediyor gerçekten
Şimdiden gezi için iyi eğlenceler bu arada.

Tamam da iğne etkisi dediğin idrar testinde çıkıyorsa kanda da çıkmaz mı kafamı karıştıran zaten o.. Nisanda seninle tüp bebek güzeli olma ihtimalini sevdim canımın içi :)

Evet o çok ilginç zaten. Testte 10 civarında çıkacak bi değer gibi görünüyodu. 30 saniyede belirdi çizgi. Ama kanda 2,70 çıktı :)

Kan tahlili hatalı test haklı desem bugün koyulaşması lazımdı tam tersi oldu. Demek ki yooğğğ.. :)

Nisan'da toplatıp Mayıs'ta ektirelim kız. 💗

İnşallah canım sırayla hepimiz güzel haberler verelim 🤲🏻Bugün e2 4055 prog 1.10 çıktı
Gayet güzel e2 değeri 200-300 e 1 yumurta gibi hesap yapılıyor, senin en az 15 yumurta toplanır tü tü tü maşallah darısı biz fakirlerin başına inşallah 🙏🙏

Gayet güzel e2 değeri 200-300 e 1 yumurta gibi hesap yapılıyor, senin en az 15 yumurta toplanır tü tü tü maşallah darısı biz fakirlerin başına inşallah 🙏🙏
İnşallah canım çok yumurtadan ziyade olgun kaliteli olsunlar da peki minik yumurtalar belli büyüklüğe gelmezse onları toplamaz sanırım dimii

Evet o çok ilginç zaten. Testte 10 civarında çıkacak bi değer gibi görünüyodu. 30 saniyede belirdi çizgi. Ama kanda 2,70 çıktı :)

Kan tahlili hatalı test haklı desem bugün koyulaşması lazımdı tam tersi oldu. Demek ki yooğğğ.. :)

Nisan'da toplatıp Mayıs'ta ektirelim kız. 💗
Bİdaha idrar testlerine para vermek yok sinir bozucu ama çıkmıştı silik Nası oluyor Benim bi kere öyle oldu kimyasaldı ama kan 27 çıkmıştı ilginç hayırlısı olsun guzummm

X