- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
mavitosbik07 sen ne yaptın canım
Gittim geldim canım, 2 yumurta dolu çıktı, gelsin ya sabırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavitosbik07 sen ne yaptın canım
InsaAllah guzel gecer ve cifter cifter bebislerin olur.bende antalyadayimda doktorun kemal beymi ali fuat beymi.ben henuz tup denemedim.dogal deniyrz simdilik bakalim
Bir şey diyeceğim iğne etkisi kalmamıştır silik çıkması hamilelik belirtisidir sen neden Regl olmayı bekliyorsun anlamadım
Ali fuat benimde fobim var valla.gecen sene tuplerin biri tikali bidaki adete gel laparoskopi yapalim.zaten esininde durumu kotu sizin dogal olmaz tupe gecin dedigi ay gebe kalmistim.ayrica 2 ayri doktora daha gosterdim filmimi gayet acik tikaniklik kapalilik olsa gebe kalamazdin zaten dediler.bende hemen yazdim ali fuata gebeyim laparoskopiye gelmiyrm die.ama oda dandik bi dr yuzunden dustu yavrum.bende ofmdeki akif beyde karar kildim iyi bi dr onerin varsa alabilirim vallaKemal bey canım, benim Ali Fuat fobim var Amin canım, insallah senin bebis de gelir hemen de hiiccc alilere Kemal’lere gerek kalmaz
Çizgi neden silik de olsa çıkıyor onu anlamadım.. ama kan testi en garanti sonuç.. Nisanda beraber tüp bebek yaparız. Bizim nazlı bebeler de bıraksın artık bu nazları da gelsinler :)Dünkü kan testi sonucum testte silik pembelik bariz belli olduğu halde 2,70 çıktı.
Bugünkü test daha da silik çıktı. Yani bünyede gebelikle ilgili bi b-hcg olsaydı çizgideki koyuluğun artması lazımdı.
Ben de antalyadayım canım, ooooo forumu Antalyalılar bastı , gerçi ben İzmirliyim eş nedeniyle geldim buralaraAli fuat benimde fobim var valla.gecen sene tuplerin biri tikali bidaki adete gel laparoskopi yapalim.zaten esininde durumu kotu sizin dogal olmaz tupe gecin dedigi ay gebe kalmistim.ayrica 2 ayri doktora daha gosterdim filmimi gayet acik tikaniklik kapalilik olsa gebe kalamazdin zaten dediler.bende hemen yazdim ali fuata gebeyim laparoskopiye gelmiyrm die.ama oda dandik bi dr yuzunden dustu yavrum.bende ofmdeki akif beyde karar kildim iyi bi dr onerin varsa alabilirim valla
Ali fuat benimde fobim var valla.gecen sene tuplerin biri tikali bidaki adete gel laparoskopi yapalim.zaten esininde durumu kotu sizin dogal olmaz tupe gecin dedigi ay gebe kalmistim.ayrica 2 ayri doktora daha gosterdim filmimi gayet acik tikaniklik kapalilik olsa gebe kalamazdin zaten dediler.bende hemen yazdim ali fuata gebeyim laparoskopiye gelmiyrm die.ama oda dandik bi dr yuzunden dustu yavrum.bende ofmdeki akif beyde karar kildim iyi bi dr onerin varsa alabilirim valla
Ben de antalyadayım canım, ooooo forumu Antalyalılar bastı , gerçi ben İzmirliyim eş nedeniyle geldim buralara
Ali Fuat’ta benim de hikayem var 2,5 yıl önce gittim bana menepoza girmek üzeresin hemen tüp dedi sanki suratıma koca bi tokat vurdu öyle kaldım, rahim filmi çekelim dedi önce o sinir bozukluğuyla hemen anestezisiz çektirdim, baktı hafif yapışıklıklar var laparoskopi yapalım dedi bu arada gitme sebebim polip aldırmak iyi bi cerrrah diye onu tavsiye ettiler, histeroskopi artı laparoskopi yapalım dedi, ameliyat günü verdi, içim rahat etmedi filmi kendi Dr ma gösterdim gayet güzel açık tüpler dedi, neyse 1 hafta sonra histeroskopi oldum laporoskopi istemedim, önümüzdeki ay reglinin 2. Günü gel dedi, gittim elinde benim rahim filmi polip gitti,filmde tüplerinde süper yumurtalarında oooo süper hemen aşılama yapalım dedi ikinci bi tokat daha indi, kan beynime sıçramış ya siz nasıl doktorsunuz geçen ay beni menepoza soktunuz elinizdeki filmle tüplerde yapışıklık var laporoskopi yapalım sonra tüp dediniz şimdi herşey süper aşılama yapalım diyorsunuz deyip aldım elinden evraklarımı kapıyı vurdum söylene söylene çıktım, bu olayın üstüne 3 kez normal hamile kaldım. Adam doktor değil kasap resmen herkese laporoskopi allah korudu beni vallaAli fuat benimde fobim var valla.gecen sene tuplerin biri tikali bidaki adete gel laparoskopi yapalim.zaten esininde durumu kotu sizin dogal olmaz tupe gecin dedigi ay gebe kalmistim.ayrica 2 ayri doktora daha gosterdim filmimi gayet acik tikaniklik kapalilik olsa gebe kalamazdin zaten dediler.bende hemen yazdim ali fuata gebeyim laparoskopiye gelmiyrm die.ama oda dandik bi dr yuzunden dustu yavrum.bende ofmdeki akif beyde karar kildim iyi bi dr onerin varsa alabilirim valla
Ali Fuat’ta benim de hikayem var 2,5 yıl önce gittim bana menepoza girmek üzeresin hemen tüp dedi sanki suratıma koca bi tokat vurdu öyle kaldım, rahim filmi çekelim dedi önce o sinir bozukluğuyla hemen anestezisiz çektirdim, baktı hafif yapışıklıklar var laparoskopi yapalım dedi bu arada gitme sebebim polip aldırmak iyi bi cerrrah diye onu tavsiye ettiler, histeroskopi artı laparoskopi yapalım dedi, ameliyat günü verdi, içim rahat etmedi filmi kendi Dr ma gösterdim gayet güzel açık tüpler dedi, neyse 1 hafta sonra histeroskopi oldum laporoskopi istemedim, önümüzdeki ay reglinin 2. Günü gel dedi, gittim elinde benim rahim filmi polip gitti,filmde tüplerinde süper yumurtalarında oooo süper hemen aşılama yapalım dedi ikinci bi tokat daha indi, kan beynime sıçramış ya siz nasıl doktorsunuz geçen ay beni menepoza soktunuz elinizdeki filmle tüplerde yapışıklık var laporoskopi yapalım sonra tüp dediniz şimdi herşey süper aşılama yapalım diyorsunuz deyip aldım elinden evraklarımı kapıyı vurdum söylene söylene çıktım, bu olayın üstüne 3 kez normal hamile kaldım. Adam doktor değil kasap resmen herkese laporoskopi allah korudu beni valla
İzmir’deki merkezleri çok araştırdım içime Antalya ıvf kadar sinen olmadı, bizim merkez süper çok memnunum benBuradan bir arkadaş da tüp bebek için İzmir’e gidiyor Çok ilginç bu konular gerçekten, duygusallık mantık savaşında ortada kalıyor insan
Ben sana söyleyim hemen laporoskopi yapar sana,çok net kimi duysam öyle adam laporoskopi için gelmiş dünyaya.Ablama da yapmadığı kopi kalmamıştı valla benim soğukluğum ordan geliyor. İki senedir de herkes ısrarla onu söylüyor bana, şimdi gitsem doğurtacak beni hemen nasıl bir algıdır ilginç
İzmir’deki merkezleri çok araştırdım içime Antalya ıvf kadar sinen olmadı, bizim merkez süper çok memnunum ben
Ben sana söyleyim hemen laporoskopi yapar sana,çok net kimi duysam öyle adam laporoskopi için gelmiş dünyaya.
Adam beni gömdü resmen yanından çıktığımda canlı cenazeydim nerde boş mezar gireyim hemen diyecektim.
Çok araştırdım inan İzmir’deki merkezleri daha iyi biliyordum önce ordan başladım yok cırtttt, sonra Antalya bende memorialda daha önce çalışan bi embriyologla görüştüm o da bana en iyi labotçratuar ivf de dedi, zaten başlayınca görüyorsun ben Türkiye’de ki hiç bir merkezde bizim merkezin uygulamasını görmedim, embriyoların durumunu gün gün en ufak ayrıntısına kadar paylaşıyorlar öyle lafla 8 hücre 10 hücre ya da Blast demiyorlar bunlar dışındaki tüm kalite parametreleri elinde oluyor böylece kafanda hiç soru işareti kalmıyorBenim yakın zamanda kuzenim gitmişti oraya, ben hiç araştırmadım. Daha önce Anadolu’da başarısız bir denemesi vardı onun. Bu merkezlerin laboratuvarını denetleyenlerden birisi ivf nin laboratuvarının en iyisi olduğunu söylemiş o giderken, böyle başlamış olduk. Sen araştırmışsın bir de her yerden ok yani
Ayyy kanim donduverilmis sadakamiz varmis bence.bikac kisiden daha duydum bosbosuna tupunu almislar yanlis teshis tupler acikmis diyip yollamislar.valla benide korumus kurban oldugum Rabbim.aman aman doktoruna dusmek lazim kardes bunlar hep ticaretinde isin.para gelsinde nasil gelirse gelsin karsidaki nolursa olsun.buarada esimin semen analizide vitaldeki lab da birhafta arayla(onceki ayri hastaneydi)yerle bir cikti.tup bebek merkezi ya guanhlari boynuna bilerekmi dusuk cikartiyorlar bilmemAli Fuat’ta benim de hikayem var 2,5 yıl önce gittim bana menepoza girmek üzeresin hemen tüp dedi sanki suratıma koca bi tokat vurdu öyle kaldım, rahim filmi çekelim dedi önce o sinir bozukluğuyla hemen anestezisiz çektirdim, baktı hafif yapışıklıklar var laparoskopi yapalım dedi bu arada gitme sebebim polip aldırmak iyi bi cerrrah diye onu tavsiye ettiler, histeroskopi artı laparoskopi yapalım dedi, ameliyat günü verdi, içim rahat etmedi filmi kendi Dr ma gösterdim gayet güzel açık tüpler dedi, neyse 1 hafta sonra histeroskopi oldum laporoskopi istemedim, önümüzdeki ay reglinin 2. Günü gel dedi, gittim elinde benim rahim filmi polip gitti,filmde tüplerinde süper yumurtalarında oooo süper hemen aşılama yapalım dedi ikinci bi tokat daha indi, kan beynime sıçramış ya siz nasıl doktorsunuz geçen ay beni menepoza soktunuz elinizdeki filmle tüplerde yapışıklık var laporoskopi yapalım sonra tüp dediniz şimdi herşey süper aşılama yapalım diyorsunuz deyip aldım elinden evraklarımı kapıyı vurdum söylene söylene çıktım, bu olayın üstüne 3 kez normal hamile kaldım. Adam doktor değil kasap resmen herkese laporoskopi allah korudu beni valla
En basiti bak nisamirza ve bana aynı şeyi söylemiş,hemen laporoskopi bi de açık tüplere yapacak, bir de 6 saat muayene randevusu bekledim, adam acayip bi isim yapmış burda hayret vericiGereksiz yaptıkları varsa çok vebali is yapıyor, insanlar çaresizlikte ne söylense yapıyor çünkü
Aynen yaa bide okdr inandirici konusuyorki benide gomdu resmen.sizin dogal yolla imkansiz tupe gecin vakit kaybetmeden dedi.orda moloz gibi yigildik esimle ve ilk muayenemizdi(evleneli 1 yil bile olmamisti nerdeyse)Ama kurban oldugum Rabbim imkansizlari oldurandir bilmiyor demekkiEn basiti bak nisamirza ve bana aynı şeyi söylemiş,hemen laporoskopi bi de açık tüplere yapacak, bir de 6 saat muayene randevusu bekledim, adam acayip bi isim yapmış burda hayret verici
Azıcık cahil olup sözünü dinlesek başımıza neler gelirdi, elimde tüplerim kanal kanal dolaşırdım herhalde ben sırf onun yüzünden ilk Antalya ivf ye gitmedim aynı yer düşündüm, memorial gelecek Anadolu hepsiyle görüştüm en son burayı bıraktım oralar içime sinseydi görüşmeyi bile düşünmüyordum ivf ileAyyy kanim donduverilmis sadakamiz varmis bence.bikac kisiden daha duydum bosbosuna tupunu almislar yanlis teshis tupler acikmis diyip yollamislar.valla benide korumus kurban oldugum Rabbim.aman aman doktoruna dusmek lazim kardes bunlar hep ticaretinde isin.para gelsinde nasil gelirse gelsin karsidaki nolursa olsun.buarada esimin semen analizide vitaldeki lab da birhafta arayla(onceki ayri hastaneydi)yerle bir cikti.tup bebek merkezi ya guanhlari boynuna bilerekmi dusuk cikartiyorlar bilmem
İyi geçti şükür inşallah canım sağol sen iyisin dimi sizin orda da bi kaç adet bekleyip öyle mi yapıyorlarNasıl geçti canım kontrol Salı’ya da birşey kalmadı umarım yumurtaların sağlıklı bir şekilde gelişiyordur