İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ilaclar dahil fiyati 6000 tl. diger merkezler 12 bn cok.agir gelecek. aslinda belkide iyi bi doktora denk gelememek. ben hala o kanaatteyim.

keciboynuzu tamam. diger ilac esim kullanmio. ilac genel.olrk kullnmz
O bir ilaç değil. Takviye. Içinde carnitin arginin ve vitaminler var. Bunlar spermlerin morfolosini duzeltebilen takviyeler kullansa iyi olabilir. En azindan carnitin alin arastirip uygunsa.

Hipnoz ile yumurta kalitesini arttirma ve kendini hamileliğe hazırlama videoları var. Isinize yarayabilir belki de.

Bir hipnoterapist eşliğinde daha iyi olabilir.

3 temel sorununuz çözüldü mu?
geçmişimle ilgili unutamadığım hala etkisinde olduğum bazı durumlardan kurtulmak için uzman eşliğinde yapmıştık eskisi kadar rahatsız etmediğini, etkisi altında kalmadığımı düşünüyorum ...

Marjo cuğum 1,5 seneye niye diyorsun zaten gelmişim 43 yaşına hemen olsun desene

Teşekkürler canım zaten bu kistler yüzünden erteledim hep tüp bebeği.

Bu fiyatlar nedirrrr çok çok fazla bu işi artık yolunacak kaz işine çevirmişler bu resmen umut tacirliğinden başka birşey değil

Fiyatlar böyle maalesef. O yüzden daha deneyecek gücümüz kalmadı, bizde doğal deneyelim dedik :)
Aynen umut tacirliği, bu merkezlerle ilk görüşme yaptığında olmaz zor şansınız yok denmiyor hemen başlayalım deniyor. Sonra olmayınca açıklama isteyince yasin olmuş 40 ne bekliyorsun deniyor küstahça.

Yukardaki olumsuz tecrubende mi adana başkent, yoksa adana başkent olandan memnun musun.

Bir de normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı yazmıştın kromozom testi ve pıhtılaşma testi yaptırdın mi? Düşük sebebin neydi. Şayet tekrar tüp bebek yaptiracaksan bu problemler varsa gene düşükle sonuçlanabilir Allah korusun.

evet olumsuz tüp bebek denemelerim de başkentteydi. Ancak biyopsi isteyen doktorla olan olumsuz tecrübem devlet üniversitesi araştırma hastanesiydi orada devem etmeden başkente gittim. Başkentten memnunum zira doktorum olmayacaksa direkt neden olmayacağını olması içinse gerçekten bir mucize olup çok sağlıklı gelişen bir yumurtaya denk gelip doğal yolla hamile kalınabileceğini açıkladı. aksi halde her ay gelişen yumurtayı toplayıp onu döllendirmeye çalışmak ve doğal siklus olduğundan her ay bu kadar masrafa katlanman boşuna olur dedi. Ben de geç kalmadan donasyon denemeye karar verdim. Donasyonu denerim eğer ki bu sayede çocuk sahibi olabilirsem ondan sonra doğal yolu beklerim.

Benimde arkadaşım başkentte 3.denemeyi yaptı sonucu bekliyor şuanda. Doktorunuzun adını yazarmısınız sakınca yoksa.

Evet, aynen katılıyorum.

Hipnoz denediniz mi hanımlar?
Marjo cuğum 1,5 seneye niye diyorsun zaten gelmişim 43 yaşına hemen olsun desene

Eh bu ay hamile kalsan en iyi ihtimal 9 ay 10 gun. Uc ay icinde hamile kalsan, en ideali, 12 ay. 6 ay icinde kalsan, en gec, 15 ay,neredeyse bir bucuk sene. O mantikla dedim :)

dün test yaptım negatif..:) görene kadar umut var diyorlardı ya umut bitmiyorduuu gerçekten... bugün bat günü bakalım bekliyorum canım...
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Dur bakalım, evet regl gelene kadar umut var, bazen cidden erken çıkmıyor idrar testinde, gebelik yoksa da gecikmeden gelsin de bekleme süren uzamasın, o da kötü oluyor.
Ben de ilaçların içinde boğuşuyorum işte, antibiyotik, kulak damlası, antialerjik hap sabah akşam alıyorum.
12. Gün tek görüşme oldu eşimle:)
Sonra şehir dışına çıktı, gelince kulağım rahatsızlandı, baş dönmesi, denge bozukluğu olduğundan gece direk çocuğun yanında uyuyup kalıyorum:)
Zaten de bu ilaçları kullanırken ümit bile etmemem gerek, öyle işte
Şu an istediğim şey, vaktinde regl olmak, geçen ay gibi gecikmesin.
Ne güzel tam 28 günde bir oluyordum.
18 Aralık olmuştum en son
14 Ocak'ta oğlumun kontrolü var, Edirne merkeze gidip, tahlil sonuçlarını bekleyip dönmek bütün günü alıyor.
Sonra 15 tatil gelecek, bunlar var gündemimde şimdilik
Sağlık olsun da zaman bir şekilde geçiyor

Benim adetim de duzenli canim o konuda sikinti yok gecen ay da 13u dedim 13unde geldi..
Biz de bu sene daha gorusemedik :))
Simdi de ben kaciyorum o geliyor tey Allam :)
Bakalim hic gelcek gibi degil kasik agrisi denen seyden eser yok.. hafif bel sirt agrim var.. agresiflik falan yok... duygusallik mevcut..
Yari sabah da bi test yapsam mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…