YOK HİÇ YAPTIRMADIK NASIL YAPİnşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Belki yaş faktöründen dolayı çatlatma iğnesini önermiştir. Birkaç ay daha deneyebilirsiniz bence siz. Yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. Ben 2 aydır yaptırıyorum çatlamadığını farkettik. Bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz.
Yok hiç yaptırmadık nasıl yaptırılıyor ki ?İnşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Belki yaş faktöründen dolayı çatlatma iğnesini önermiştir. Birkaç ay daha deneyebilirsiniz bence siz. Yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. Ben 2 aydır yaptırıyorum çatlamadığını farkettik. Bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz.
YOK HİÇ YAPTIRMADIK NASIL YAP
Yok hiç yaptırmadık nasıl yaptırılıyor ki ?
teşekkür ederimBen ilkinde adetimin 9. günü gitmiştim. Doktor muayenede yumurtan oluştumu, kaç tane oluşty, ne kadar büyüdü, belli olgunluğa ulaşınca (18-22 mm) çatladı mı onu kontrol ediyor. belli periyodlarda gidiyorsun, 2 günde bir gibi. bugün çatlayacak diyor, ilişki öneriyor gibi. Mutlaka yaptır. Doktora sor ne zaman geleyim diye.
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaKızlar bata 5 gün var veee testim pazartesi günü kan vereceğim inşallah orda daha net belli olur
Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin işallahKızlar bata 5 gün var veee testim pazartesi günü kan vereceğim inşallah orda daha net belli olur
Dün kan testi verdik Pozitif 91,74 bi hafta sonra tekrar bakalım dedi drCanım tebrikler Allah tamamına erdirsin işallahkan testi sonucunu da paylaş bizlerle olur mu
Canım gayet güzel bir değer Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin işallahDün kan testi verdik Pozitif 91,74 bi hafta sonra tekrar bakalım dedi dr
Amin inşallah Allah razı olsun canımCanım gayet güzel bir değer Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin işallah
Tebrik ederimm, çokk sevindimmmDün kan testi verdik Pozitif 91,74 bi hafta sonra tekrar bakalım dedi dr
Sen nasılsın canım Dr gittin miTebrik ederimm, çokk sevindimmm
Sağlıkla katlansin inşallah kan degeriniz tekrar tebrik ediyorumDün kan testi verdik Pozitif 91,74 bi hafta sonra tekrar bakalım dedi dr
İnşallahh canımmmSağlıkla katlansin inşallah kan degeriniz tekrar tebrik ediyorum
Yaşınız kaç arkadaşım
Diğer arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallah pes peşe
Cumartesi günü gittim canım. 17 mm di. Çatlatma iğnemi yazdı. Bugün sabah 8 gibi tekrar baktı, 21 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptılar. Yarın ve perşembe ilişki sonra serbestsiniz dedi.Sen nasılsın canım Dr gittin mi
Senin durumun nasıl canım. Var mı sıkıntınSen nasılsın canım Dr gittin mi
Maşallah maşallah hadi bakalım rast gele inşallah güzel haberler alırız senden bat günü sen cumartesi dahil çalışCumartesi günü gittim canım. 17 mm di. Çatlatma iğnemi yazdı. Bugün sabah 8 gibi tekrar baktı, 21 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptılar. Yarın ve perşembe ilişki sonra serbestsiniz dedi.
İyiyim şükür ev topluyoruz eşimle dağınıklık yoruyor canım hayırlısı ile taşınma olsa idi yarın yıla çıkıp ev bakacağız yeni görev yerindeSenin durumun nasıl canım. Var mı sıkıntın
Sağol canım, inşallah:)) Kimisi iğne vurulduğu gün, ertesi gün de diyor da doktor salı akşam, perşembe akşam dedi. bir de cumartesi o zaman canım :)Maşallah maşallah hadi bakalım rast gele inşallah güzel haberler alırız senden bat günü sen cumartesi dahil çalış
İnşallahhh hemencecik bulursunuz evinizi de canım. Dağınıklığı takma kafana, hallolur onlar, sağlığınız herşeyden daha önemli şu an. Miniğini göreceksin bugün:)) Hadi bakalım hayırlısıİyiyim şükür ev topluyoruz eşimle dağınıklık yoruyor canım hayırlısı ile taşınma olsa idi yarın yıla çıkıp ev bakacağız yeni görev yerinde
Bu gün Dr kontrolumuz var öğleden sonra
Rabbim tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
ben yaş sorunuzu görmemişim şimdi farkettim 38 yaşındayımSağlıkla katlansin inşallah kan degeriniz tekrar tebrik ediyorum
Yaşınız kaç arkadaşım
Diğer arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallah pes peşe