İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İnşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Belki yaş faktöründen dolayı çatlatma iğnesini önermiştir. Birkaç ay daha deneyebilirsiniz bence siz. Yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. Ben 2 aydır yaptırıyorum çatlamadığını farkettik. Bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz.
YOK HİÇ YAPTIRMADIK NASIL YAP
İnşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Belki yaş faktöründen dolayı çatlatma iğnesini önermiştir. Birkaç ay daha deneyebilirsiniz bence siz. Yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. Ben 2 aydır yaptırıyorum çatlamadığını farkettik. Bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz.
Yok hiç yaptırmadık nasıl yaptırılıyor ki ?

YOK HİÇ YAPTIRMADIK NASIL YAP

Yok hiç yaptırmadık nasıl yaptırılıyor ki ?

Ben ilkinde adetimin 9. günü gitmiştim. Doktor muayenede yumurtan oluştumu, kaç tane oluşty, ne kadar büyüdü, belli olgunluğa ulaşınca (18-22 mm) çatladı mı onu kontrol ediyor. belli periyodlarda gidiyorsun, 2 günde bir gibi. bugün çatlayacak diyor, ilişki öneriyor gibi. Mutlaka yaptır. Doktora sor ne zaman geleyim diye.

Ben ilkinde adetimin 9. günü gitmiştim. Doktor muayenede yumurtan oluştumu, kaç tane oluşty, ne kadar büyüdü, belli olgunluğa ulaşınca (18-22 mm) çatladı mı onu kontrol ediyor. belli periyodlarda gidiyorsun, 2 günde bir gibi. bugün çatlayacak diyor, ilişki öneriyor gibi. Mutlaka yaptır. Doktora sor ne zaman geleyim diye.
teşekkür ederim

Kızlar bata 5 gün var veee testim pazartesi günü kan vereceğim inşallah orda daha net belli olur

Eklentiler

• IMG-20180727-WA0008.jpeg
    IMG-20180727-WA0008.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 107
Dün kan testi verdik Pozitif 91,74 bi hafta sonra tekrar bakalım dedi dr
Sağlıkla katlansin inşallah kan degeriniz tekrar tebrik ediyorum
Yaşınız kaç arkadaşım

Diğer arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallah pes peşe

Cumartesi günü gittim canım. 17 mm di. Çatlatma iğnemi yazdı. Bugün sabah 8 gibi tekrar baktı, 21 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptılar. Yarın ve perşembe ilişki sonra serbestsiniz dedi.
Maşallah maşallah hadi bakalım rast gele inşallah güzel haberler alırız senden bat günü sen cumartesi dahil çalış

Senin durumun nasıl canım. Var mı sıkıntın
İyiyim şükür ev topluyoruz eşimle dağınıklık yoruyor canım hayırlısı ile taşınma olsa idi yarın yıla çıkıp ev bakacağız yeni görev yerinde
Bu gün Dr kontrolumuz var öğleden sonra
Rabbim tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

İyiyim şükür ev topluyoruz eşimle dağınıklık yoruyor canım hayırlısı ile taşınma olsa idi yarın yıla çıkıp ev bakacağız yeni görev yerinde
Bu gün Dr kontrolumuz var öğleden sonra
Rabbim tüm isteyen layıkıyla annelik yapacak herkese sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İnşallahhh hemencecik bulursunuz evinizi de canım. Dağınıklığı takma kafana, hallolur onlar, sağlığınız herşeyden daha önemli şu an. Miniğini göreceksin bugün:)) Hadi bakalım hayırlısı

X