İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım akupunkturu ve prp yi bir çok şeyde kullandıklarını biliyordum da çocuk tedavisi ve menopoz tedavisi için kullanıldığını bilmiyordum şaşırdım bir araştırayım. Masajında iyi geldiğini duymuştum ama hiç uygulamadım. Buarada benim eşimde içmiyor sigara ben içiyorum ama çok çok azalttım günde 5 taneye kadar düşürdüm

Karamsar düşünme canım. Bence daha vakti gelmedi ya da stres yapıyorsun sen de. Ben de hiç stres yapmadığımı düşünüyorum ama belki farkında değilim, o duygumu da bastırıyorum. Hayırlısı artık. İsteyen herkes kucağına alsın bebeğini. Yeni teyze oldum ben. Kızkardeşim 13 yıllık evliliğinden sonra nihayet hazır hissetti kendini:) 37 yaşında anne oldu o da 1 sene sonunda sadece klomenle. Annelikten önce teyzeliği yaşayınca çok daha farklı sanırım. Çok güzel bir duygu. Her anını biliyorum, kokusunu içime çekiyorum. Belki de boşlumu dolduruyorum onunla

Araştır canım, bence seninki tamamen stres. Beyindeki hipofiz bezi hormonlara uyarıyı gönderiyor. Bence akupunktur, meditasyon, prp araştır canım.

Amin canım benim nerede bu duyguyu yıllardır hasretle bekleyen çabalayan dileyen varsa Rabbim önce onlara sonra bizlere nasip etsin işallah. Bende ilk tam 21 sene önce yaşadım o duyguyu ilk yeğenim dünyaya geldiğinde iki tane yeğenim var biri 16 diğeri 21 yaşında Rabbim bağışlasın onlardan bahsederken bile gözlerim dolar şuan olduğu gibi bir gün görmesem duymasam seslerini burnumun direği sızlar çok düşkünüm bende kuzularıma ablam hep yeğenlerine bu kadar düşkünsün kendi çocuğuna nasıl olursun kestiremiyorum derdi hep ama nasip olmadı işte teyze oluncada anne yarısı oluyoruz canım Allah bağışlasın yeğenini uzun sağlıklı mutlu olsun hep mutlu yaşasın sevdikleriyle işallah

Aminnnn canım, tüm çocuklara inşallah. Kardeşim diyor teyze anne yarısı diyen halt etmiş direk anne anne der hep:))

merhaba arkadaşlar ben bi süredir farklı form sayfalarını da okudum ben de aranıza katılmak istiyorum ve bu ay inşallah hamile kalırım diye ümitlenip dua ediyorum 4 aylık evliyim iki aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah evlenmeden üç ay öncesi rutin kontrole gittiğimde dr hanım hemen bebek düşünüyor musunuz dedi ALLAH kısmet ederse düşünüyoruz dedim hormon testi sonucunda bilinen fsh(14) yüksekliği dışında bi problemimiz yok erken menopoz gibi dursada henüz menopoz değil ama yine de kontrol olmanız iyi olmuş dedi. ilk gece yada ayda hamile kalmazsan adetinin 3. günü gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ama çevremdeki bi çok insan da ilk 6 ay deneyin sonrasında gidersiniz dediler. 30 günde bir düzenli adet oluyorum iki aydır da ovülasyon takibi yapıyorum bunun yanı sıra orta yaş grubu olduğum için yumurta güçlendirme amaçlı sabahları aç karnına arı sütü ve polen ,bal tarçın çörekoyu karışımı ve yaklaşık 12 gündür incir kürü yapıyorum. umarım Rabbim bize de hayırlı bir evlat nasip eder.

İnşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Belki yaş faktöründen dolayı çatlatma iğnesini önermiştir. Birkaç ay daha deneyebilirsiniz bence siz. Yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. Ben 2 aydır yaptırıyorum çatlamadığını farkettik. Bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz.

Merhaba hanımlar nasılsınız

Ben biraz sıkıntılı geçirdim gebelik 8-10 haftalar arası iki kere hastanede yattım düşük tehlikesi nedeniyle
kanamalar oldu şükür şimdilerde iyiyim.
Dr ikili tarama testi istemedi benden yaştan dolayı riskli çıkar direk nifty testi yapalım dedi şükür oda temiz geldi
Geçtiğimiz cuma bir oğlum daha olacağını öğrendim.

Hepinize rabbimden hayırlısı ve sağlıkla evladlar nasip etmesini diliyorum tek tek öpüyorum sizi

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
seheryeli77 arkadaşımın dediği gibi yumurta takibi yaptırırsan yumurtaların yeterli olgunluğa ulaşıyormu çatlıyormu öğrenirsin ayrıca arısütü polen ve bal tarçın çörekotu kullanman çok çok iyi incir kürü yerine zeytinyağı içinde incir tavsiye ederim incir küründen daha çabuk etki gösterdi bende incir kürünü uygularken görmediğim kadar yumurtlama akıntısı ve kasık ağrısı hissettim canım bitki kürlerini de dene derim ama diğer kürlerini yapmadığın zamanlarda. Arada hayıt suyu aslanpençesi çayları iç. Benim fikrim bir kaç ay daha yumurta takibiyle denersen Allahın izniyle sonuca çabuk ulaşırsın canım lütfen bizleride gelişmelerden haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım. Sağlıkla kucağına al inşallahh. Geçti gitti, düşünme artık. Beni bildiğin gibi bu ay klomen+iğne kullanacağım. Yarın regl günüm, bakalım. Tabi yumurta 26 mm de kaldı en son. Şansıma belki çatlamıştır ve buluşmuşlardır :))

teşekkür ederim canım allah razı olsun

inşallah seninde güzel haberlerini tez zamanda alırız arkadaşım

Canım benim öncelikle çok çok geçmişler olsun Rabbim bir daha göstermesin böyle sıkıntıları... Oğluşun sağlıkla hayırla uğurla gelsin Yüce Allah damatlıklarınıda göstersin işallah ayakları taşa değmeden mutlu mesut yaşasınlar. Canım benim hamişlerin duası kabul olur çok çok teşekkürler güzel kalbin güzel duaların için

özellikle ileri yaş gebeliği arzulayan ve tüp bebek yolunda ilerleyen anne adaylarına büyük duacıyım kimsenin içinde evlad hasreti bırakmasın rabbim herkese hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin mucizesini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…