- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Evet ya, antidepresan falan bos. Burhan Altintop'u izle, bunalim falan kalmiyor. Is gorusmesi kotu mu gecti? Cvp: Burhan! Red cevabi mi aldin? Cvp: Burhan! Adetin basladi, calismalar bosa mi gitti? Cvp: Burhan!
En sevdigim bolumu de tavsan dis yaptirdigi bolum.
Ben de Cem'le birlikte kaldığı dönemdeki domestik çemkirişlerini çok seviyorum.
Tavşan diş, bebeksi İngiliz tenine yaptırdığı solaryum ve yüksek tabanlı ayakkabı bölümleri de hem çok komik hem çok "yazık kıızz.." (Şahika tonlamasıyla)
Bazı kişilerde lekelenme hatta kanamayla bile gebelik ilerliyor ama normalde her zaman gebelikte kanama tehlike işaretidirBu lekelenme, hamilelikte kanama falan oldugunda galiba pek hayir gelmiyor sahiden de o hamileliklerden.
Kürtaj olmayınca zaten düşükte korunmaya gerek yok ama kürtaj sonrası bile hemen o ay hamile kalıp sağlıklı doğuran var.Cok sagol aci tabi .
Yok 6 ay korun dediler bende yapmayin etmeyin yas oldu 39 dedim 3 ay o zmn dediler 3 ay korunduk.. asgari musterekte anlastik ki 6 ay da bekleyebilirmisim yane :)
O zaman uzak gelmisti 6 ay. 7 ay oldu bile kurtaj olali.
Bazı kişilerde lekelenme hatta kanamayla bile gebelik ilerliyor ama normalde her zaman gebelikte kanama tehlike işaretidir
İnsan gerçekten stres yapıyor ama sonuçta tehlikeli bir durum yok, en azından o konuda için rahat olsun.Vallaha ben ne dusunecegimi sasirdim. Evde de yalnizim. Cocuklar kayinvalidemde, esim satin aldigimiz evin dosemelerini sokup, kumlarini bosaltiyor. Ben de boyle tek basima kukumav kusu gibi oturuyorum. Sabah test yapayi diyecegim ama evde gebelik testi yok. Gidip almam lazim. O zaman da sabahki ilk idrar ile yapamam. Umarim baslar da adetim yarin tam olarak boyle kalp krizi gecirecek gibi yasamam. Adet sancisi vardi dun, o da durdu. Bu ne simdi ya?Istemiyorum yine dusuk.
İnsan gerçekten stres yapıyor ama sonuçta tehlikeli bir durum yok, en azından o konuda için rahat olsun.
Gebelikse de adetse de hatta düşük bile olsa tehlike yok şu an, kendini belli eder yarına
Sıcak aslında hiçbir zaman iyi değildir.Amh değeriniz kaçtı sizin. Birde adet sonrası ilişkiden sonra mi doğum kontrol hapı kullandınız. Adete kadar nasıl oldu? Hayırlı olsun.
Sıcak banyo yaptım şu içtim. Şimdi sıcak su torbası koydum iyi geldi.
Sen de çarşı karışık galiba. Lekelenme varsa yat dinlen bari belki yerleşme kanaması. Bende de leke olmuştu progestan kullan demişti progestan lekeyi kesti ama sonuç değişmedi.
Atlatamadım sanırım baksana nasıl hamile kalmak istiyorum:)Bir kere dusuk yasayinca kabusa donuyor. Sen nasil atlattin oyle arka arkaya dusuk yasayip da? Vallaha cok tebrik ederim, buyuk metanet.
Atlatamadım sanırım baksana nasıl hamile kalmak istiyorum:)
Sanki birşey yarım kaldı içimde ve tamamlamak zorundayım.
Hayat gayem o imiş gibi..
Aslında belki de ben başka çocuk istemiyorum çünkü cidden keyfime düşkün biriyim hani şöyle çoluğu çocuğu erken yaşta büyütüp keyfine bakmak isteyen tiplerdenama bu yarım kalmış hamilelik sürecini psikolojik olarak tamamlamak istiyorum.
Gerçi çocuklarla çok iyi anlaşırım ve bu olgun yaşımda bir çocuk yetiştirmek isterdim o ayrı da ben düşük sonrası ilk zamanlar sadece hamile kalmak istedim, yeni bir bebek doğacağını bile prk aklıma getirmedim.
Cennet kokusu onlar:)Evet bazen bana da o korku geliyor. Bebek cok zor birsey aslinda. Uykusuzluk ozellikle. Ilk uc ay resmen iki uc saat aralarla uyuyorsun meme emziriyorsan. 3.aydan sonra karin agrilari basliyor, cok agliyorlar. Hastaliklari, sutun gelir gelmez, ik saat uyursun uyumazsin. Benim kizim birak ilk uc ayi, abartmiyorum 3 sene boyunca uyumadi. Yani zor is. Ama onunde sonunda buyuyorlar iste. Bir de cok guzel kokuyorlar yaaaa.
Sıcak aslında hiçbir zaman iyi değildir.
Apandisit veya karın içi herhangi bir enfeksiyon durumunda durumu ağırlaştırabilir.
Sıcakla rahatlayacağını düşünüyorsan, en fazla şunu yapabilirsin; sıcak su koy bir leğen veya kovaya, ayaklarını içine sok, ki ben ona bile pek alıştırmadım kendimi ama eşim hemen yapar karnı ağrıdığında, çocukları da alıştırıyor sinir oluyorum:)
Hasta olsam da aklıma bile gelmez hiçbişey, en fazla ağrı kesici alıp uzanırım, grip ilacı zaten kullanmam.
Eşim hemen nereme ne koyayım yok ne içeyim, yok bilmem ne yağı mı süreyim:) hep kendiyle uğraşır:)
Geçmiş olsun.. en kısa zamanda sağlıklı bebişler diliyorum..Sıcak su torbasını ayağımın altına koyuyorum, karnıma değil. Ayaklarımı ısıttım bir nevi :)
Bugün sabah bende hsg çekildim kızlarpanic_attack :) anestesiz hiç ağrı olmadi. Zaten yeni çıkan makineymis. Makinenin kafası hareket ederek her türlü pozisyonu aliyor. Giden sıvıyı takip ettim. Karin boşluğuna yayıldı dedim tüplerim açık demekki. Zaten yorumladı doktor bir sorun yok tüpler açık dedi. Sadece uterus hafif arkuat görünümünde yazıyordu. Ama önemli bişey yok dedi. Kadın doğumcu ne diyecek bakalım. Şimdi hafif karin ağrım var.
Geçmiş olsun.. en kısa zamanda sağlıklı bebişler diliyorum..
aynen aklında kalmadı... şu an da benimde aklımda pıhtılaşma sorunu var... sağlıklı bir çocuğun da olsa sonradan gelişebilen bir durum olabiliyormuş... ama baktırmadım... tereddütler bitmiyooorduuuu :)Teşekkür ediyorum. Inşallah hepimize gelsin sağlıklı bebisler :) bunu da kafamızdan sildik. Tüpler acıkmış sonuçta, tıkalı olan kişilerde daha etkili oluyordur hsg.
Baktır bir an önce zaten çıkması zaman alıyor.aynen aklında kalmadı... şu an da benimde aklımda pıhtılaşma sorunu var... sağlıklı bir çocuğun da olsa sonradan gelişebilen bir durum olabiliyormuş... ama baktırmadım... tereddütler bitmiyooorduuuu :)
Marjo söktü mü canım ?
Saglik olsun da..2018 benim icin de iyi gecmedi hayirla bitsin insallah daha gin bitmedi cunku...Hayır. Eşim gitti, test aldı. Yaptim, negatif cikti. Bir bakıma iyi oldu. Kafam rahatladi. Hamile kalıp da lekelenme kanama vs genelde pek iyiye işaret değil. Ben bu ay bir jinekologa da gideyim.
Adet görememek sıkıntı yapıyor. Şişkinlik sinir vs. Başka şeyler de var hayatımızda yolunda gitmeyen. 2018 gerçekten de çok çok kötü bir sene idi. Bu sene çok güzel olur inşallah.