Ay napsak ki nasil senlendirsekYa arkadaşlar şurayı senlendirin biraz plz. Bugün de benim ihtiyacım var pozitifliğe. <3
Ay napsak ki nasil senlendirsek
Yapsa yapsa L lylypanic_attack yapar o isi
Gerci L lyly nin isi var ama neyse
Ben onun Galip Derviş halini de çok seviyorum:)Sağol canım ama galiba beni bu akşam sadece Burhan Altıntop izlemek paklayacak. Antidepresan gibi karakter.
Ay kıyamam onlara nasıl da tatlıdırlar şimdi:)Evet haklısın. En azindan zamanında geldi. Gerçi sadece lekelenmeye döndü, tam full force başlamadi. Ama yarın tam olarak gelir herhalde.
Etkilenmeyecegim, şükür edeceğim diye kendimi yönlendirmeye çalışıyorum ama insan hayal kırıklığına uğruyor. O kadar da her günü (bir tek yumurtlama günü öncesini kaçırdık) değerlendirmiştik oysa ki.panic_attack sopa ile dövecek diye yazamiyorum ama kötü oldum biraz. Kocama patlamayayim dedim ama bu sefer de çocuklara patladım. Neyse sonra dışarı çıkartıp tatli yemeğe götürüp gönüllerini aldım.
Eki Görüntüle 2220185 Oğlum beni esir aldı, baykuşlu pijamamı giydim legodan uçak yapıyoruz
Buraya da yazabilirim sanırım arada:)
Ay kıyamam onlara nasıl da tatlıdırlar şimdi:)
Olur oyle seyler mukemmel anne diye bir sey yok efsane o...Evet ama biraz fazla hasladim galiba. Eve dönünce de ikisinden de özür diledim. Annenin sinirleri başka şeylere bozuk, o kadar bagirmamam lazımdı diye. Öpüştük, sarilistik da işte ben bir bir kaç hafta bunun vicdan azabı ile yaşarım. Bir kere sinirlenip söyle hafifçene oğlumu sırtından itiklemistim. Hatırladıkça içim acıyor nasıl yaptım bunu diye.
Benim de en sevdiğim, en soluk, en paspal pijamam baykuşlu. Onu giydim mi bebek çalışmalarına bir süre ara veriyoruz demektir.
Büyük oğlumu ben de biraz o şekilde yani sanki yaşıtımmış da beni anlamak zorundaymış gibi büyüttüm.Evet ama biraz fazla hasladim galiba. Eve dönünce de ikisinden de özür diledim. Annenin sinirleri başka şeylere bozuk, o kadar bagirmamam lazımdı diye. Öpüştük, sarilistik da işte ben bir bir kaç hafta bunun vicdan azabı ile yaşarım. Bir kere sinirlenip söyle hafifçene oğlumu sırtından itiklemistim. Hatırladıkça içim acıyor nasıl yaptım bunu diye.
Ayy deme benim de icimi yakan kotu bir anim var ara ara aklima gelir uzulurum icimi yakar.. sipaaa :))Büyük oğlumu ben de biraz o şekilde yani sanki yaşıtımmış da beni anlamak zorundaymış gibi büyüttüm.
Eşimin kardeşinin düğününde büyük oğlum 2 yaşında falandı ve gece erken uyumadı diye baya sarsarak sallamıştım.
Hala çok üzülürüm.
Büyük oğlumu ben de biraz o şekilde yani sanki yaşıtımmış da beni anlamak zorundaymış gibi büyüttüm.
Eşimin kardeşinin düğününde büyük oğlum 2 yaşında falandı ve gece erken uyumadı diye baya sarsarak sallamıştım.
Hala çok üzülürüm.
Asla istemez, arada takılıyorum da yok ne işimiz var, hiç uğraşamam artık çocukla diyor.
Ayy deme benim de icimi yakan kotu bir anim var ara ara aklima gelir uzulurum icimi yakar.. sipaaa :))
Torun, evlattan tatlıdır derler ya o iş öyle değil.İnan insan yaşı ilerledikçe daha iyi bir anne oluyor. Ben de kızıma karşı çok serttim bir çok konuda, hala da disiplinliyimdir ama ikinci çocuktan sonra çok değiştim. Bir sürü şey önemini kaybetti. O yüzden inanıyorum ki buradaki bir çok kişi çok çok iyi anneler olacak.
kızlar aranızda soğan kürü kullanan var mı?
Kucuktu bide yaa ne bilsinn... amann napalim oldu iste allah yasatmasin....Bizim evde birak dayağı hafifçe popoya vurmak bile yasak. Ben ve kardeşim çok dayak yiyerek büyüdük. Şimdi benim kendi çocuklarım oldu da kafam almıyor. Nasıl o kadar güçsüz ve küçük birşey el kaldırıp canını acitabilirsin? Ben çocuklarıma vursam ölene kadar affetmem kendimi. Ne kadar onur kırıcı birşey olduğunu ben bizzat yaşayarak öğrendim minicikken.
Küçük oğluma ben de bırak vurmayı sesimi bile yükseltmedim ama maşaallah öyle tatlı bir çocuk oldu ki, 11 yaşında, beni kıracak diye ödü kopar.Bizim evde birak dayağı hafifçe popoya vurmak bile yasak. Ben ve kardeşim çok dayak yiyerek büyüdük. Şimdi benim kendi çocuklarım oldu da kafam almıyor. Nasıl o kadar güçsüz ve küçük birşey el kaldırıp canını acitabilirsin? Ben çocuklarıma vursam ölene kadar affetmem kendimi. Ne kadar onur kırıcı birşey olduğunu ben bizzat yaşayarak öğrendim minicikken.