İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim adetim başladı arkadaşlar. Vatana millete hayii olsun. En azından bugün ya da yarın olur diyordum zamanında geldi. Ne yapalım, önümüzdeki aya asilacagiz artık. Coenzim q10'e devam. Bir de kilo vermem lazım. O da çok şeyi değiştiriyor.

Hayirlisi.. en azindan umutlandirmamis.. obur aya gelsin :))
Sen ovu yapmiyormuydun? Siliklestigini gordukten sonra 14te gelmesi lazimdi.. gunu belli degil deyince aklima takildi.

Hayirlisi.. en azindan umutlandirmamis.. obur aya gelsin :))
Sen ovu yapmiyormuydun? Siliklestigini gordukten sonra 14te gelmesi lazimdi.. gunu belli degil deyince aklima takildi.

Benim adetim 25 ile 27 şu arası gelir genelde. 27'yi geçti mi suphelenirim. 25-26'da olur. Ben ovulasyon testini bir daha yapmıyorum pozitifi gördükten sonra.

Simdi kendime söz verdim kavga gürültü çıkarmayacağıma eşimle diye. O yüzden kendi kendimi telkin ediyorum. Umarım bu ay hepimiz başarıya ulaşırız.

Kavga cikinca calisma mi sekteye ugruyor zaten oyle de olsa trip kusluk olsa da bosverr o ayri o ayri

Kavga cikinca calisma mi sekteye ugruyor zaten oyle de olsa trip kusluk olsa da bosverr o ayri o ayri

Yok çalışmanın sekteye ugramasindan ziyade ve daha da önemlisi ilişkimiz zedeleniyor. Herkesin kalbi kırılıyor. En son "sen beni sperm bankası olarak mı görüyorsun, ondan mı evliyiz" dedi. Çok kötü hissettim kendimi. O benden de kötü hissediyordur. Ben 2017'de denemek istemiştim. O zorla kabul edip "2018'in ikinci yarısı denemeye başlayalım" demişti (bazı maddi durumlar yüzünden). Ben de "tamam ama bak çok geç kalıyoruz, eskisi gibi ha deyince hamile kalmak, sağlıklı hamilelik geçirmek zor" dedim. Dediğim gibi de çıktı. Ondan genelde çıkıyor kavga, bak ben sana demiştim yüzünden. Ben bir de hayatımda herşeyi erteliyorum. Yeni is bulmak, ya d a üniversiteye geri dönmek vs. Hepsini bebek için erteledim. O da zor oluyor. Ne bileyim. Neyse ben biraz kafamı bosaltayim.

Sadece bebis icinse kavgalar sikinti yok.. sen de olacagina akisa birak canim.. hic de laf soyleme adama...
Biz de yum.gunlerindeyiz yaa.. calistik.. kalkmadim yerimden biraz heee anlasildi derdin dedi.. yani bana ondan yanastin ďmek istiyor umrumda mi hayirr :)
Sen simdi reglsin ya ondan da hormonlar seni bozmustur..
Kac gun surer?

İnşallah bu sefer tutar ve bu ya hamile kalırsın. Daha da önemlisi dusuksuz kürtaj siz hamilelik geçirirsin.

5 gün sürüyor benim genelde. Bakalım, dusukten sonra vucut hala toparlanmaya mi çalışıyor anlamadım. Herhalde ocak 6 gibi yumurtlama günleri yaklaşmaya başlar.

Amin canim insallah dedigin gibi olsun..
Bak gunlerimi sana da atayim.. yum.gunleri nasil degisiyor ama gun olarak tabi.. benim de kurtajdan once, hep iki gun oncesi olurdum

Aman erkeklerin de derdi belli her konuda, çocuk gibiler, her konuda yakalanıyorlar
ara sıra kadınlar da niyetini açık ediyor olsun o kadar:)

Benim de regl biter bitmez bir iki gün şeffaf akıntı oldu sonra bi kesildi gibi , dünden beri yine var.
Hormonlar karıştı iyice, bu ay da erken ovulasyon mı olacak nolacak anlamadım.
Eşim dün geldi ama yorgun falan erken uyudu, ben de hiç o modda değilim açıkçası
Bugün çocukları evde bırakıp sinemaya gittik, elimi tuttu falan bu adam yaşlanıyor sanırım
Önceden ben tutsam yanaşmazdı
Bu gece de demledim çayımı mutfakta tv izliyorum bakalım kısmet artık ilerleyen saatlerde ne olur

Gecikmesinden iyidir

Evet haklısın. En azindan zamanında geldi. Gerçi sadece lekelenmeye döndü, tam full force başlamadi. Ama yarın tam olarak gelir herhalde.

Etkilenmeyecegim, şükür edeceğim diye kendimi yönlendirmeye çalışıyorum ama insan hayal kırıklığına uğruyor. O kadar da her günü (bir tek yumurtlama günü öncesini kaçırdık) değerlendirmiştik oysa ki. panic_attack sopa ile dövecek diye yazamiyorum ama kötü oldum biraz. Kocama patlamayayim dedim ama bu sefer de çocuklara patladım. Neyse sonra dışarı çıkartıp tatli yemeğe götürüp gönüllerini aldım.

Herkese merhaba yaşım 35 Benimde amh değerim düşük fsh yüksekti erken menapoz teşhisi koymuştu doktorum tüp bebek deneriz olmaZsa tekrar yapmayız demişti ve kist için Doğum kontrol hapı vermişti bizde adetimin son günü ilşikiye girmiştik ve hamile kaldım kızlar belki sizlerde de işe yarar

Off keşke ben de orda olsam. Türk usulü mutfakta oturup çay içmeye o kadar ihtiyacım var ki.

Hepimize umit olsun. Sağolasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…