İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yok kız canı ağrımak istemiştir. Üşütmüş olabilirsin. İçerde acayip işler dönüyo olabilir. Herbişi olabilii.

Ben bi hamile kalırsam doktorumun reklamını yapacam burda da kadının reklama da ihtiyacı yok. Öyle popüler Aydın ve civarında.

Kibris'a gitmistir belki Mehmet Ali'yi izlemeye. Gerci o da hasta galiba, cikmiyordur herhalde sahneye artik.
Mesajların hepsini okumaya sabremeden hemen yoruma girişince Kıbrıs da nerden çıktı dedim:)
Anladım şimdi neden dediğini:)
Yok canım ben evimde mazbut bir yaşam süren bir hanımefendiyim
Ne Kıbrıs'ı , bozar bizi oralar

Yilbasi tatiline oraya gittin, burayi biraktin sandik. Mehmet Ali'yi izlemeye.

Ahaha bu deli de ünlülere takık. O değil de Serdar Ortaç kovacığım boşanıyomuş kız. Oncağzım çocuk istiyomuş ama karısı istemiyomuş. Bahtsız bedevim, karabiberim, kızıl ötesim, yaralı müzesim.

Hadi ya, o hasta degil miydi? MS hastasi? Iyilesmistir umarim. Ben kocamin zart diye uyuyabilmesine de takigim. Yanimda uyudu yine. Genelde gicikligina dislerini fircaladin mi diye uyandiririm hep ama bu sefer dis fircani buldum kalk diye uyandiracagim. Sabahtan beri onu ariyordu, cantamdaymis meger.

Offff Serdar'dan cocuk da...bence sen esinle kal, bosver. Cengiz Han gibi Asya'nin kuru steplerinden kopmus bir tip dogar artik.
Ben Selanik göçmeniyim, benim oğlan sarışın mavi gözlü, büyük oğlan da sarışındı, büyüdükçe kumral oldu.
Serdar'dan nasıl olur bilemem artık, boyu da uzun değil zaten vazgeçtim, varmam O'na

Pis ebru çocuğu beğenmedi vaktinde. Bunun hayati da böyle geçti bahtsız bencede. Ms hastası olunca çocuk olmuyor mu? Tüp le yapılır nolucak sanki.

Aynı aynı benimki de yatar hiç uykum yok der. Zorla yat derim. Sonra kafayı bir koydumu 5 sn sonra nakavt. Uyandirmaya gerek yok kımıldasam uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…