- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Sanırım yumurta toplamadan sonra planliyordu. Tabi kafasinda bana söylemediği için doktor. Ya da direkt yapıcakti bilemiyorum.
Daha önce iğne tedavisi yapan bir doktor çekmek istedi, işimiz kolay olur diye. Bak demekki bir yan etkisi yok, ıgnelere başladı 8.gün de rahim filmi çekicem dedi. Ama ben istemedim. Catlatma yaptı sonra. Bende tüp bebeğe gidersem onlar daha iyi yapar diye düşünüp istememiştim.
Senin doktor gibi doktor bulmak zor. Atlayıp uçağa geleceğim nerdeyse.
Benim yumurtalığım ağrımaya başladı. Acaba kist mi oldu bu ay.
Yanlış mı alıntı yaptın, Kıbrıs nere ben nereKibris nasil?
Yanlış mı alıntı yaptın, Kıbrıs nere ben nere
Şu anda yorum yapmakla meşguldum
Adımın anılacağını anlamış gibi damlamışım hemen foruma
Seniin, ağzını yerim biieen, bu zamana kadaar nerelerdeydin siieenn..
(Light Selami dansı eşliğinde)
Mesajların hepsini okumaya sabremeden hemen yoruma girişince Kıbrıs da nerden çıktı dedim:)Kibris'a gitmistir belki Mehmet Ali'yi izlemeye. Gerci o da hasta galiba, cikmiyordur herhalde sahneye artik.
Yilbasi tatiline oraya gittin, burayi biraktin sandik. Mehmet Ali'yi izlemeye.
İçine doğmuş. İçinden dışına da başka bişi doğsun bakam hadi inş.
Ahaha bu deli de ünlülere takık. O değil de Serdar Ortaç kovacığım boşanıyomuş kız. Oncağzım çocuk istiyomuş ama karısı istemiyomuş. Bahtsız bedevim, karabiberim, kızıl ötesim, yaralı müzesim.
Alsın beni o zaman Serdar , bak ben çocuk istiyorumAhaha bu deli de ünlülere takık. O değil de Serdar Ortaç kovacığım boşanıyomuş kız. Oncağzım çocuk istiyomuş ama karısı istemiyomuş. Bahtsız bedevim, karabiberim, kızıl ötesim, yaralı müzesim.
Alsın beni o zaman Serdar , bak ben çocuk istiyorum
Ben Selanik göçmeniyim, benim oğlan sarışın mavi gözlü, büyük oğlan da sarışındı, büyüdükçe kumral oldu.Offff Serdar'dan cocuk da...bence sen esinle kal, bosver. Cengiz Han gibi Asya'nin kuru steplerinden kopmus bir tip dogar artik.
Ahaha bu deli de ünlülere takık. O değil de Serdar Ortaç kovacığım boşanıyomuş kız. Oncağzım çocuk istiyomuş ama karısı istemiyomuş. Bahtsız bedevim, karabiberim, kızıl ötesim, yaralı müzesim.
Hadi ya, o hasta degil miydi? MS hastasi? Iyilesmistir umarim. Ben kocamin zart diye uyuyabilmesine de takigim. Yanimda uyudu yine. Genelde gicikligina dislerini fircaladin mi diye uyandiririm hep ama bu sefer dis fircani buldum kalk diye uyandiracagim. Sabahtan beri onu ariyordu, cantamdaymis meger.
Bakın benim minik böceğime maşaallah (yasak mı kişisel resim bilmiyorum ama kaldırırım resmi) Eki Görüntüle 2219685
Hamgi Ebru kiminle takılıyordu kiPis ebru çocuğu beğenmedi vaktinde. Bunun hayati da böyle geçti bahtsız bencede. Ms hastası olunca çocuk olmuyor mu? Tüp le yapılır nolucak sanki.
Masallah ona!!! Benim oglan gibi mavis mavis.