İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Valla bende anestezi 1 ay gitmedi. Benim mideme çok vurdu. Yeni yeni midem duzeldi. Zaten o gün salak gibiydim.

O yüzden ben anestesisiz istiyorum. Cevat hoca varmış onu araştıracam.

Yaa korunmasan mi ya radyasyonu avm kapisindan gecerken de aliyoruz antibiyotik de kullaniyoruz ayrica gebeyken bile ilaclar aliniyor ameliyat olunuyor vs vs..
Agrilarin akintinn yumurtan guzel buyudu demek...
Neyse kismet bakalim.. zaman neler gosterecek:)

Ya narkoz diyorsunuz da ben su kurtaj oncesi verdikleri hapin etkisine cabuk girdim.. bak unuttumdu aklima geldi.. ameliyathanede yapicaklar diye dusunuyordum heralde... mudahale odasina cagrildim.. buraya niye geldim dedim.. neden burda oldugunu bilmiyor musun dediler.. biliyorum da dedim burda mi yapilacak evet iste durumu soylediler hmm tamam dedim yatabilirsin dediler . Tam masaya cikarken nasil olduysa kendimi yerde buldum.. kaldirdilar iyi misin vsvs o kafada iyiydi yani narkoz oncesi

Valla bende anestezi 1 ay gitmedi. Benim mideme çok vurdu. Yeni yeni midem duzeldi. Zaten o gün salak gibiydim.

O yüzden ben anestesisiz istiyorum. Cevat hoca varmış onu araştıracam.

Eşim ayılırken videomu çekmiş anam bir çenem düşmüş abooov kendimi tanıyamadım. Gördüğüm rüyaları anlatıyorum, sevmediğim bi vatandaş var onu çekiştirmişim sinsiiii kakneem saydırıyorum. O yüzden de çenem ağrıyo olabilir bak bi aydınlanma geldi gene bana

Tüp bebekte yumurtalar toplanırken de anestezi veriliyomuş. Gerek kalmasa bari yine öfff.. Ama ne güzel uyuduydum yaa.. Hayatımda ilk defa sürünmeden, zorlanmadan, elli kere dönmeden uykuya geçişi yaşadım

Sen ikinciyi mi çekilcen gı?

He valla çok acayip maddeler varmış yaa mecburen öğreniyoruz işte. Ben en son anam kafam çok güzel dediğimi hatırlıyorum sonrası yok. Doktorumun yanında bi röntgenci bi de anestezist vardı kopmuş onlar zaten, doktor demiş ben alıştım artık bakın soğukta miniyle gelmiş deli bu diye. Arkamdan dönen gıybeti anlattı kadın. Mini giydim valla diz üstü çorap ve çizmeyle cıscıbıl gittim. Hiç soyunmadan çok pratik oldu işlem.

Hoşgeldin bende sizin gibi ikinci arayısındayım önce olmayanın evinşmşenlenfirsin Rabbim arada bizde kaynayalım

Avm'den çoktur bence o yav. Yoksa niye riskli desin? Benim doktor benim gibi pimpirikli ve sağlamcı bi tip olduğundan bence de bu ayı es geçmek lazım. Zaten başak burcuna denk geliyo, bizim evde delirir o çocuk yazık günah kıız..

Valla çene düşüklüğü yan etki. Ben 2 gün sonra seminere gittim. Arkadaşlar sana ne olmuş sana ne olmuş seminer boyunca konuştun tüm salon seni dinledi dedi. Bende narkoz çarptı dedim. Benim ki de çekmişti.

Yok ya ben hiç çekilmedim. Tüp bebekte çekerler dedim ama çekmediler.

Allah rAzı olsun dr kuzenime msj attım sorun yok iyi dedi.çok sagolun artık bir sürece girecegım dr dr arayan derdini bulurmuş inşaallah

Hepimizden razı olsun.
Kürtaj geçmişiniz olduğu için bence bir de rahim filmi çektirin, tüplerde yapışıklık varsa açılmış olur hem. Çünkü hormon değerleriniz yaşınıza göre gayet iyi. Bu çok önemli bi avantaj. Bir de yumurtalık rezervi testi yaptırın, yani amh değerinizi öğrenin.
Bu arada fsh yumurta uyarıcı bi hormon. Yüksekliği durumunda gebe kalmak zorlaşıyor ve tıbben bu değerin en fazla 9-10 olması isteniyor. 10'nun üzerine çıkmadığı sürece her şey yolunda sayılıyor. Sağlıklı bi hayat sürerek, bünyenize ve psikolojinize iyi bakarsanız fsh değeriniz düşecektir.

Delirmiş mi onlar yaa? Hadi tüp bebekte tüpler açık mı kapalı mı önemli değil tamam da ya rahimde yapısal ya da dokusal bi sorun varsa? Nasıl tutunacak o embriyo? Tekrar tekrar gel diye yapmadılar herhalde. Tey allaam tam dellenmelik mevzular.
Yaptır sen bulunsun. Hem çekildikten sonra hamile kalırsın belkim.

Bu arada narkoz bizde çene yapıyo demek ki. :))

Nasil zayifliyorsun? Ben zayiflayamiyorum. Ustume bir 5-6 kilo yapisti gitmiyor. Esimin kilolari bana mi bulasti ne, anlamiyorum. Senin DNA bana gecti herhalde diyorum oglana hamile kaldigimda. Oglan da tosun gibi dogdu 4,2 kg.

Gene arkadaşıma katılıyorum.
Arkadaşım daha sık gel pozitife ihtiyacımız var, negatife değil. Bu arada bat yaklaştı sanki :)

Senella Evet BAT yaklasti. En erken yarin, en yuksek ihtimal Pazar, en ideal Sali, en gec de onumuzdeki Cuma'ya bekliyoruz kendisini. Onumuzdeki Carsamba test yapacagim eger tesrif etmezlerse.

Ancak ben pek anlayamiyorum tutturduk mu bu ay tutturamadik mi diye. Sali ve Carsamba cok sancim oldu. Hatta Sali'yi Carsamba'ya baglayan gece uykumdan uyandim sancidan. Adetim basladi zannetim, tuvalete gittim ancak birsey yoktu. O zaman acaba hamile miyim dedim ama ben genelde memelerden anliyorum gebeligi: bas kaldiriyorlar Ibrahim Tatlises'in dedigi gibi ama bu sefer cok belirgin sekilde bir isyankarlik yok. Hassasiyet var ama gebelikte oldugu kadar degil.

Aman ne bileyimmmm yeaaaaa. Oyle mi, boyle mi, hamile miyim, degil miyim, derken insan herseyden suphelenir oluyor. O yuzden cok kafaya takmamaya calisiyorum.

Bir de acikcasi hamile isem size nasil soyleyecegimi de bilmiyorum. Buraya gelip gazi verip verip hemen hamile kalsam ne dusunursunuz onu da bilmiyorum. Boyle dusunceler, dusunceler, dusunceler...

Sanırım yumurta toplamadan sonra planliyordu. Tabi kafasinda bana söylemediği için doktor. Ya da direkt yapıcakti bilemiyorum.

Daha önce iğne tedavisi yapan bir doktor çekmek istedi, işimiz kolay olur diye. Bak demekki bir yan etkisi yok, ıgnelere başladı 8.gün de rahim filmi çekicem dedi. Ama ben istemedim. Catlatma yaptı sonra. Bende tüp bebeğe gidersem onlar daha iyi yapar diye düşünüp istememiştim.

Senin doktor gibi doktor bulmak zor. Atlayıp uçağa geleceğim nerdeyse.

Benim yumurtalığım ağrımaya başladı. Acaba kist mi oldu bu ay.

Nasil zayifliyorsun? Ben zayiflayamiyorum. Ustume bir 5-6 kilo yapisti gitmiyor. Esimin kilolari bana mi bulasti ne, anlamiyorum. Senin DNA bana gecti herhalde diyorum oglana hamile kaldigimda. Oglan da tosun gibi dogdu 4,2 kg.

Bu arada bunu soylerken kurutulmus hindistan cevizlerini agzima tikiyordum.

Kimse kimsenin gözüyle de kalbiyle de yaşamadığına ve hayata aynı bakamadığına göre, herkese; 'bir diğerine ' inanıp saygı göstermek kalıyor.
Herkes yaşadığı hayatı biliyor.
Benim bir tane erkek kardeşim var, o da hemen arkamdan olmuş zaten:)
İkiz gibi büyüdük, aa kardeşim oldu diye birşey yaşamadım hiç ama kız kardeşim olmasını isterdim.
Hem de çok isterdim.
İstemeyen de vardır, kendi yaşamına göre haklıdır, isteyen de haklıdır.
Ben 8 yaşındayken annem kürtaj olmuş hala söylenirim bazen, belki bir kız kardeşim olacaktı diye:)
Tabi ben 8 yaşındayken kardeşim de 7 yaşındaymış ve doğuştan 'kalbi delik' denilen rahatsızlığı olduğundan 7 yaşında ameliyat olmuştu.
İşte o annemin olduğu kürtaj o yüzden olmuş, doğacak bebeğin doğum tarihi tam da kardeşimin ameliyat günlerine denk geliyormuş.
Neyse kısmet böyleymiş ama isterdim yani hem de çok isterdim bir kardeş daha

Kibris nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…